Vnetje nožnice

Za dušo in telo.
Odgovori
Latte
Debatorica
Debatorica
Kraj: New York

Neprebrana objava Napisal/-a Latte »

*smokvica* napisal/-a:Mene pa zanima kako je s tem pri moških, kako se ve ali ima to tudi on...kakšni so znaki,če sploh so???

Mojga je srbelo, peklo pa take bele koščke je tudi meu, pa rdečica seveda.
How blind can you get and still have eyes?
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

*smokvica* napisal/-a:Mene pa zanima kako je s tem pri moških, kako se ve ali ima to tudi on...kakšni so znaki,če sploh so???

Prav da ga je srbelo, mel je pa rdeče pikice..u glavn cela štala :)
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

renatka_ napisal/-a:
amital napisal/-a:pri meni pa ni več istega občutka pri sexu :cry: pa vse lepo pozdravljeno :( ful manj se čuti...

Kak si pa pozdravla??

vaginalna krema canesten + diflazon, še zdaj občasno namažem s canestenom po sexu.. pomagalo je ful. aja, pa fant se tudi pozdravo
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

blue eye napisal/-a:

Prav da ga je srbelo, mel je pa rdeče pikice..u glavn cela štala :)

pri mojmu pa + bolečina ob uriniranju
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Jst mam zaenkrt kmero Canesten, mažem se že 3dni (zjutri pa zvečer), učeri me je pri sexu grozno bolelo. Koža mi prav tko.. Mal poči no kr splho ni elastična. Pa peče pol ko lualm pa use.. Kriza. Upam da bo bolš, če ne pa nevem kaj naj nardim da bom lahk spet normalno sexala. In to se vleče že kakega pou leta :roll: :( Zdej upam dabo krema res to zrihtala kr sm že prav žalostna :(
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

renatka_ napisal/-a:Jst mam zaenkrt kmero Canesten, mažem se že 3dni (zjutri pa zvečer), učeri me je pri sexu grozno bolelo. Koža mi prav tko.. Mal poči no kr splho ni elastična. Pa peče pol ko lualm pa use.. Kriza. Upam da bo bolš, če ne pa nevem kaj naj nardim da bom lahk spet normalno sexala. In to se vleče že kakega pou leta :roll: :( Zdej upam dabo krema res to zrihtala kr sm že prav žalostna :(

canesten za zunanjo uporabo?
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Ja. Kremico pač ane. Si to mela u mislih vrjetno ane? :)
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

Ja a pa maš še kšne svečke zravn, k ta canesten sam ni dost..
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

ja, to navadno sem mislila.. samo ne pozdravi... malo že pomaga, da bi pa pozdravlo pa vprašanje.. odvisno kako hudo je obolenje.

se pa strinjam, da bi blo potrebno kombinirat s svečkami + še kaka dodatna tabletka, da bi se dokončno pozdravlo
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

amital napisal/-a:ja, to navadno sem mislila.. samo ne pozdravi... malo že pomaga, da bi pa pozdravlo pa vprašanje.. odvisno kako hudo je obolenje.

se pa strinjam, da bi blo potrebno kombinirat s svečkami + še kaka dodatna tabletka, da bi se dokončno pozdravlo

Aha kje pa naj to dobim, oz. kaj naj sploh rečem da rabim??
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

js sem šla k osebni zdravnici, lahko bi tudi k ginekologinji... odvisno od stanja, kako hudo je vnetje... pa je rekla da boma predpisale canesten z aplikatorjem, da se ga 3 večere zapored vstavlja v nožnico + tabletko oz. 4, diflucan ( samo je za doplačat, isto zdravilo brez doplačila je diflazon, zato sem vzela tega). pobije pa vse glivice v telesu, precej močno zdravilo, eno tabletko sem vzela takoj+fant, eno 2. dan menstruacije in 4. dan. glivice so čudežno izginile :)
fant je pa do konca uporabil to canesten kremo, ki jo uporabljaš, stanje je blo super, koža je čisto spremenila strukturo. :)
za vsak slučaj pa sem šla še 1x v lekarno, po canesten kremo(zunanjo), če bi se slučajno kdaj pojavilo... ponavadi pa zdaj namažem po sexu, če slučajno kaj zasrbi(samo zgleda niso glivice) in celo pomaga. v lekarni so pa ful neki komplicirali, ker sem vprašala če lahko dobim še kaj brez recepta, za vsak slučaj, če ne bi mogla do zdravnice... v naših krajih ne dajo nič brez recepta, tako da predlagam da se oglasiš pri eni razumevajoči zdravnici.. držim pesti
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Aha... Pol bo uredu, če ji rečem, da bi rabla vaginalete proti glivicam pa kako kremo še? (pa povedala ji bom da zdej uporablam Canesten-zunanjo). Amogoče veš, če mi lahk to predpiše kr sestra tm u pisarni, kr moja ginekologinja me vrjetn ne bo kr notr uzela.
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

hm hm... tega pa ne bi vedla.. vsi delajo drugač.. :) poskusi
*smokvica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *Štajerska*

Neprebrana objava Napisal/-a *smokvica* »

Mene pa zanima ali se dobijo kakšne vaginalete ali kaj podobnega za kupit brez recepta??
Jaz namreč delam cele dneve,šefa ni in nikakor ne morem priti do ginekologinje, da bi mi napisala recept, osebni zdravnik pa mi ga noče napisat.
Help pleasssss!!!
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

odvisno od lekarne do lekarne...pa zaposlenih
Odgovori