Vnetje nožnice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
men je tud pomagala samo ta teden pa se mi zdi kot da mi dela neko negativno reakcijo 

-
jokica - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
- Kraj: za 9 gorami
ej ne vem men je do zdej zmer pomagala krema+svecke...
sam zdej, sam 3 svecke, pa mam pol se mensto...
pa se je vedno Sirarna d.o.o. in letim pocas k ginekologu, ker je bedno tole... se sexat ne morm.
sam zdej, sam 3 svecke, pa mam pol se mensto...
pa se je vedno Sirarna d.o.o. in letim pocas k ginekologu, ker je bedno tole... se sexat ne morm.
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
- AtomicKitty
- Komunikatorka
jokica napisal/-a:pa se je vedno Sirarna d.o.o. in letim pocas k ginekologu, ker je bedno tole... se sexat ne morm.
to tud mene spravlja najbolj ob živce

-
malavila - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 6. 2006
lun|ca napisal/-a:Vprasala bi tiste, ki ste dobile vaginalete za zdravljenje glivic... A ste dobile vaginalete od Canestena, ali ste dobile vagitorije z boraksom (neki takega...) v taksni zeleni skatlici, v kateri je 10 vaginalet
jaz sem dobila na recept od Canestena, kjer so notri 3, če se prav spomnim.
- AtomicKitty
- Komunikatorka
Mimi_M napisal/-a:Ene, kjer jih je v škatli 10, lahko kupiš tudi brez recepta v lekarni - natriitetraboratis al neki takega.
Te je meni ginekologinja svetovala jemat kr preventivno pred vnetji.
mene zmeri tok peče po teh svečkah....

-
*sashika* - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2006
jst sm mela glivice kake 4 teden nazaj in sem se mazala s to kremo canesten, in ker sem še tipa nalezla, se je mazal še on. mazala sem se kakšen teden, ker je blo že čist dobr sva se pa oba nehala. in zj se je spet ponovil
? a se nism dost dolg mazala al kva? aja pa še to, a bi mogal pol še neki cajta seksat s kondomom, da se nebi spet nalezal?

- AtomicKitty
- Komunikatorka
joj punce jaz sem čist obupana...spet so se mi pojavle te trapaste glivice...zadnje 3 mesece je prav standardno da jih dobim en teden pred menstruacijo 

-
jokica - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
- Kraj: za 9 gorami
AtomicKitty napisal/-a:joj punce jaz sem čist obupana...spet so se mi pojavle te trapaste glivice...zadnje 3 mesece je prav standardno da jih dobim en teden pred menstruacijo
sej pol ti ne ustane več druzga k da se sprjazneš

Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
- AtomicKitty
- Komunikatorka
jokica napisal/-a:AtomicKitty napisal/-a:joj punce jaz sem čist obupana...spet so se mi pojavle te trapaste glivice...zadnje 3 mesece je prav standardno da jih dobim en teden pred menstruacijo
sej pol ti ne ustane več druzga k da se sprjaznešpoznam situacijo... K sm najbl potrebna mam pa glivice...
pa še na morje grem zej..sploh nevem kej naj vzamem sabo da me ne bo tok peklo in srbelo

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov