Vnetje nožnice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Včeraj sem probala s kisom pa se mi zdi da je še slabši... 

-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
rinca napisal/-a:no, izrastki defenitivno ne morejo bit glivice.
če imaš res genitalne bradavice, je to spolno prenosljivo in si jih mogla fasat od nekoga. najbolš da greš res h ginekologu, on bo najbolš vedu.
sm mela kolegico, ki je imela te bradavice in se je mogla z nečim mazat, da so zginle. če pa to ne bi prjel, je pa rekla, da bi si jih mogla dat žgat!
Se strinjam - tud jest poznam eno, ki so ji žgali te bradavice.
In ja, to je spolno prenosljivo - jih je dobila po nekem času velike spolne aktivnosti z različnimi tipi v kratkem času

Tako da to so resne stvari in me kr preseneča, da nekatere poizkušate vsa možna domača zdravila (kis, jogurt..), preden se končno odpravite k ginekologu

-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Mimi_M napisal/-a:Tako da to so resne stvari in me kr preseneča, da nekatere poizkušate vsa možna domača zdravila (kis, jogurt..), preden se končno odpravite k ginekologu
Jst nimam nobenih izrastkov, ampak pač taka skuta al kok naj rečem se mi pojavla in je itak use razdraženo pa me zato pol vrjetno tut pr spolnih odnosih boli/peče.
tak da, kaj drugega kot glivice (pri meni) ne more bit. mam pa tut drugač skoz enega in istega partnerja

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
- punca_XX
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
no, pa le ni nic od nastetega. mam vneto noznico. tisti izrastki k smo misnle, da je herpes ali pa glivice so pa menda (zaradi vnetja) nabrekli ostanki deviske kozice. menda je to skoz tm, ampak se vidi samo zdej, ko je vneto.
no, ampak nej vas to ne zavaja. le k ginekologu, ko opazte kakrsne kol spremembe.
lp
no, ampak nej vas to ne zavaja. le k ginekologu, ko opazte kakrsne kol spremembe.
lp
- Zmaja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 1. 2005
- Kraj: Slovenija
Pozdravljene!
Jaz sem včeraj tud opazla nek ebele grudice, pa full me srbi,
pa nek izcedek se mi je začel pojavljati, se pravi da mam glivice?
Če si bom mazala z kremo canasten mi bodo izginile al si naj
zraven kupim še kakše svečke- vaginalete?
al pa bolj pomaga jogurt?kolk dolgo pa bi naj trajalo zdravljenje?
LP
Jaz sem včeraj tud opazla nek ebele grudice, pa full me srbi,
pa nek izcedek se mi je začel pojavljati, se pravi da mam glivice?
Če si bom mazala z kremo canasten mi bodo izginile al si naj
zraven kupim še kakše svečke- vaginalete?
al pa bolj pomaga jogurt?kolk dolgo pa bi naj trajalo zdravljenje?
LP
- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
men se je spet pojavil ta mesec
čez poletje imam zmerja probleme s temi glivicami 

- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
mene pa zanima a se kateri od uporabnic canesten kreme naslenje jutro (če se namažete zvečer po spolovilu) zjutraj pojavi tak pekoč obutek in je nožnica vsa razdražena? ker men se je začel to dogajat..ponoči me ne srbi če se namažem, zjutraj je pa vsa razdražena, pa se umijem samo z vodo.... 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov