Vnetje nožnice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
AtomicKitty napisal/-a:{mely} napisal/-a:100% naravna metoda in meni ful pomaga, ko imam vnetje je spiranje z razrečenim kisom (ker kis spet naredi kiselkast ph) in po 2 dneh se mi vnetje pozravi
bo treba probat...kok dl kisa daš recimo na liter? 1 dl?
ja kako pa to pol spiraš?

Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Jaz mam tudi vnetje in to par dni pred morjem. Za znoret.
Bom šla v lekarno vprašat če lahko dobim vaginalete brez recepta.
Nekje sem že pisala...ena moja kolegica uporablja jogurt tako da si ga da čez noč na tampon in tampon not. Je že ktera probala to? Jaz sem malo skeptična...

Nekje sem že pisala...ena moja kolegica uporablja jogurt tako da si ga da čez noč na tampon in tampon not. Je že ktera probala to? Jaz sem malo skeptična...
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
***Ally*** napisal/-a:Jaz mam tudi vnetje in to par dni pred morjem. Za znoret.![]()
jaz tudi nameravam sprobat to....z jogurtom...hehe....am....nej se oglasi kera ko je te že sprobala....

Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
malavila - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 6. 2006
tole z jogurtom naj bi bilo bolj za prvo pomoč, ne za trajno odpravo težav, pa biti mora s probiotičnimi kulturami (zdej ne spomnim se glih une dolge besede, kaj mora vsebovat, ampak probiotični so ta pravi)
sama pa tega še nisem probala
sama pa tega še nisem probala
- punca_XX
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
evo, prou zard te teme sm se upisala u forum tko da sm cist nova...
veste kaj me zanima...ena je dobr napisala, da to niso grudasti izlocki, ampak kr nekaksni grudasti izrastki (iz tega se pa cedijo izlocki) ...dons sm si bolj natancno pogledala z ogledalom in zgleda notr cist pr uhodu k ksn polip...grozn. pol sm se pa uprasala, ce so to glivice-mislm, to je kr neki mesa...a to razpade al kaj?
sej grem u parih dneh h ginekologu...ampak pr men je fora, da mi je s pojavo tega sranja tud izostala menstruacija (en mesc). no, good news je, da nism edina, k so ji zrastl teli izrastki, tko da ni nc hujsga...sm ze misnla, da je ksn tumor heh...k te izrastki so kr veliki in k das prst mal notr u noznico je vse neki tesno....pa zgecka ko pride v stik s hlackami.
dobr vedt tole o glivicah, bom probala met veckrat pr roki sredstva za zdravljenje ( k srbel me je ze kdaj prej, sam nism dala stvari posebnga poudarka)
lp
veste kaj me zanima...ena je dobr napisala, da to niso grudasti izlocki, ampak kr nekaksni grudasti izrastki (iz tega se pa cedijo izlocki) ...dons sm si bolj natancno pogledala z ogledalom in zgleda notr cist pr uhodu k ksn polip...grozn. pol sm se pa uprasala, ce so to glivice-mislm, to je kr neki mesa...a to razpade al kaj?
sej grem u parih dneh h ginekologu...ampak pr men je fora, da mi je s pojavo tega sranja tud izostala menstruacija (en mesc). no, good news je, da nism edina, k so ji zrastl teli izrastki, tko da ni nc hujsga...sm ze misnla, da je ksn tumor heh...k te izrastki so kr veliki in k das prst mal notr u noznico je vse neki tesno....pa zgecka ko pride v stik s hlackami.
dobr vedt tole o glivicah, bom probala met veckrat pr roki sredstva za zdravljenje ( k srbel me je ze kdaj prej, sam nism dala stvari posebnga poudarka)
lp
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Ej, če maš izrastek res, so to zelo verjetno genitalne bradavice oz. herpes!
To sta imeli moji kolegici vsaka po eno in je blo kar zoprno, tak da s tem NUJNO k ginekologu!!
Sploh bradavice je bilo potrebno odstraniti operativno oz. pač z nekim posegom v bolnici,
herpes pa se zdravi, sam baje ful boli...
res, ne čakat in se igrat s temi zadevami...
To sta imeli moji kolegici vsaka po eno in je blo kar zoprno, tak da s tem NUJNO k ginekologu!!
Sploh bradavice je bilo potrebno odstraniti operativno oz. pač z nekim posegom v bolnici,
herpes pa se zdravi, sam baje ful boli...
res, ne čakat in se igrat s temi zadevami...

- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:***Ally*** napisal/-a:Jaz mam tudi vnetje in to par dni pred morjem. Za znoret.![]()
jaz tudi nameravam sprobat to....z jogurtom...hehe....am....nej se oglasi kera ko je te že sprobala.......tnx:)
sprobano in resnično pomaga! nč bat, saj je sam jogurt....da ne bo katera močila tampona v sadni jogurt

-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
In kak dolgo naj bi pol mela ta tampon v luliki? Mislim, da bom sprobala
Kr me res med spolnimi odnosi, boli vrjetno zarad tega kr mam razdraženo (kr to ne more bit nič drugega kot glivice).

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
- punca_XX
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
ok, hvala za odgovore. ja itaq, grem k ginekologu.
mogoce sm mal pretiravala z velikostjo teh izrastkov, da si ne bo ksna predstavlala celih sadezev notr. glivice si lahko ksna predstavlja kot plast kaksne nezazeljene sluznice (npr tko k se nrdijo na podplatih) ampak ni tko. so res mal vecje, mogoce res velikosti kot kaksne bradavice. grozn. ce se to dalj casa zdravi, potem tud nc sexa zame? mogoce ves kako se pa te dobi?
no, lp, pa cimmnj nepotrebnih sprememb tm dol.
mogoce sm mal pretiravala z velikostjo teh izrastkov, da si ne bo ksna predstavlala celih sadezev notr. glivice si lahko ksna predstavlja kot plast kaksne nezazeljene sluznice (npr tko k se nrdijo na podplatih) ampak ni tko. so res mal vecje, mogoce res velikosti kot kaksne bradavice. grozn. ce se to dalj casa zdravi, potem tud nc sexa zame? mogoce ves kako se pa te dobi?
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
punca_XX napisal/-a:ok, hvala za odgovore. ja itaq, grem k ginekologu.
no, izrastki defenitivno ne morejo bit glivice. če imaš res genitalne bradavice, je to spolno prenosljivo in si jih mogla fasat od nekoga. najbolš da greš res h ginekologu, on bo najbolš vedu.sm mela kolegico, ki je imela te bradavice in se je mogla z nečim mazat, da so zginle. če pa to ne bi prjel, je pa rekla, da bi si jih mogla dat žgat!

Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
renatka_ napisal/-a: Kr me res med spolnimi odnosi, boli vrjetno zarad tega kr mam razdraženo (kr to ne more bit nič drugega kot glivice).
MIsliš ? Mene tudi dostkrat boli, no bolj skeli kot boli.... Sam nikol nism zvedla zakaj je to..... Tko tuki čist pri vhodu, čutim kot da se ta kožica skor razteza ko ga da notr, to mi je zmeri mučno.....

-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
No jz sm zdej sprobala to foro z navadnim jogurtom ki kao ful pomaga.. Okol 1h zjutri sm si dala notr in sm mela do.. 6ih al 7ih zjutri. Pa pred dobre pou ure sm dala spet novega ane. Bomo vidli kolk je resnice u tem. Škodit ne more 

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov