Vnetje mehurja [Združene teme]

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 18. Jul. 2006 22:46

saaam ne, zdej je pa ko da bi blo krvavo..za eno sm že slišala, da je kri lulala? a je to isto..pismo, kaj je to?
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 18. Jul. 2006 22:55

ja prehlad mehurja..lepo h dohtarju d ada antibiotike in čimbolj oblečen bit, s termoforjem gret mehur, ...

in ja tud kri se lula pri vnetju...se da vse pozdravit, sam h dohtarju je treba..

aja pa če si enkrat prehladiš mehur, se ponavad tega en znebiš in ta lahko spet zagrabi ob neprimernem oblačenju, sedenju an mrzlih tleh, v mrzlih prostorih itd...
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 7. 2005
Kraj: tu in tam

Neprebrana objavaNapisal/-a Dančy » 19. Jul. 2006 9:26

Uf s tem sem se pa jst zezala dobre pol leta....Nisem mogla lulat, če pa sem že šla, pa je blo par kapljic, pa še ful me je peklo ko sem lulala...ni dobro da takrat ko imaš vnet mehur, da nosiš oprijeta oblačila...tangice sem zamenjala z navadne bombažne hlačke, večkrat na dan jih menjavala...no ob Primotrenu pa se je pozdravilo in od takrat nimam več teh problemov.
Čimprej k os.zdravnici.
Misli pozitivno....
Uporabniški avatar
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Snow flake » 19. Jul. 2006 11:15

Pri vnetju mehurja se mi zdi da nima smisla odlašat, da nebi šla k zdravniku, če gre res za vnetje mehurja.
Sama sem imela pet let nazaj en dan pred silvestrovim kar naenkrat tak obupno pekoč občutek in tako, kot dekleta opisujejo, stalno me je tiščalo na wc, pa je bilo za par kapljic ali pa še to ne, sploh nisem več mogla it stran od tam, samo še peklo je in neprestano tiščalo. Ura je bila deset zvečer in sem šla kar na urgenco, dobila Primotren antibiotik, še v Ljubljano sem mogla it poiskat dežurno lekarno, in na srečo je v parih urah prijel, da je bilo potem bolje in tok tok tok trkam, da se do danes to še ni ponovilo in upam, da se tudi ne bo.

Ne vem pa, ali je prehlad in vnetje mehurja eno in isto, pomojem ne, verjetno je prehlad občutiti drugače in tudi pozdravit ga je pomojem težko (no sej vnetje se tudi pozdravi kakor je .. ), lahko da ravno tako s Primotrenom, ne vem ...
Uporabniški avatar
Catharine
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 9. 2005
Kraj: Planet Earth

Neprebrana objavaNapisal/-a Catharine » 19. Jul. 2006 12:00

ojoj jst sm mela prehlajen mehur ene dve leti nazaj. predn sm šla na morje sm bla en tedn sama doma in sva takrat s tipom glih ene 4x na dan seksala in pol k sm šla na morje so se začele nočne more.
prvi teden sm šibala na wc na vsakih 10min in po eno kapljico je šlo ven iz mene. teden kasneje se mi je pa vse na desno ledvico preneslo in sm lahko samo ležala.
tko da sm mela pokvarjene počitnice, mislm da sm celo 2x bla u vodi in še to za ene 10 min.
takrat mi je ena doktrca tam na hrvaškem dala neke tablete pa je blo bolje potem. samo veliko morš pit pa gret mehur. ovij si okol kej volnenega, sej vem da je hudo zdele k je vroče, samo ti bo pomagal.
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 19. Jul. 2006 12:19

Jp, moja sošolka je mela kronično vnetje mehurja pa je tudi kri lulala...to je običajen pojav zraven. Hitro po antibiotike drugače bojo cele počitnice šle...pa kot je rekla Catherine ogromno tekočine pa nekaj oplega okoli. Vnetje mehurja hitro postane kronično in se skoz ponavlja tak da nič odlašat.
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 19. Jul. 2006 15:51

Jao mene kr strese ko se spomnim kak je blo hudo, ko sm si prehladila mehur. Non-stop me je tiščalo lulat, pa peklo in bolelo, kot, da bi mela vse obribano grr.. Kriza je to. Sam sm si dokaj hitr pozdravla z primernimi čaji, oblačenjem.. Tak da ni prišlo do tega, da bi lulala kri :eek:
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 20. Jul. 2006 8:46

Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 25. Jul. 2006 14:33

ne boste verjele..vse tiste k ste mi svetovale koko pa kaj..

na koncu sm šla k zdravniku, dala urin (s težavo)..pa so ugotovil, da mam bacile v sebi..SAMO zaradi jezera...res!! očitno se lahko okužiš..in zdaj moram jemat tablete+soncu se morm izogibat..zame? smrtna komibinacija!! :cry:
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 19. Sep. 2006 8:26

jz mam pa sam motno, pa mocen vonj ma... sm iskala na internetu pa povsod pise da se pece k gres lulat, mene pa ne...

a nej sam caje pijm pa bo?
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
leilla
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a leilla » 19. Sep. 2006 8:45

el bou
ni nujno da peče ko greš lulat. Motno in močen vonj imaš lahko od kakih tablet, če si jih jemala v zadnjih dnevih. Drugače pa pojdi do zdravnika in daj urin na pregled. Lahko da imaš prisotne bakterije... Lahko je veliko stvari... Sicer pa to ni noben bav bav...ampak se je treba paziti in ob kakih nepoznanih spremembah poiskati zdravnika, ker če dolgo zavlačujemo, lahko pride do kakega uroinfekta.
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 19. Sep. 2006 8:50

nc takega nisem jemala... vse kar uzemam so kontracepcijske ampak od tega ne more bit ker jih jemlem ze dalj casa... kaj je uroinfekt?

bom sla... sam ce mi rata z cajcki vse zrihtat-pol mi ni treba jit ane?
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 19. Sep. 2006 9:04

Glej, brezveze s čajčki neki rihtat pa se pol napol pozdravi, kasnej se pa še hujš ponovi. Če maš čas it v lekarno po ursi čaj, pol maš čas tud do dohtarja it, se tam polulat in dobit antibiotike. Res ne se tko špilat s tem, lahk postane kronično pol bojo pa res hudi problemi. Ko dobiš tablete pa spit po 3 litre vode na dan al pa čaja, js jemljem še kapsule brusnic, pa zebst te ne sme. Tko da res zavij se v neki toplga pol pa sam pit pit pit... Pa res se sprav k dohtarju :!:
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 19. Sep. 2006 9:06

ok bom... sej caj mam drgac doma, tko da ni da se mi nebi dal jit do dohtarja... je pa res da mi ni najbl pr srcu jit tja... ampak sej bom sla...
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 19. Sep. 2006 9:45

Ponosna sm nate :D

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov