Vnetje mehurja [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- marilyn
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 1. 2005
No, zime je konec, jst mam pa še kr vnetja... Skor vsak mesec, par dni pred menstruacijo... in zdej , ko se spet pozdravm, bo teba začet seksat s kondomi, kar je ena od tanovih zapovedi od moje dohtarce, poleg teh: veliko pij, toplo se obleci, higiena... Pa me zanima, kaj so vam povedali zdravniki, glede povezave med spolnimi odnosti in takimi vnetji?
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Moja zdravnica je tudi omenjala povezavo, ja, in sicer NIKOLI ne seksaj, če te samo malo tišči lulat, ker lahko v tem primeru pride do nekega stika med sečnico in fantovim "organom", kao pritisk in to..
Pa če je možno, takoj po odnosu pojdi lulat, da sčistiš sečnico in mehur.
Pa nasploh pij veliko tekočine, da greš čimpogosteje na wc in tako splakuješ sečne poti.
Pa če je možno, takoj po odnosu pojdi lulat, da sčistiš sečnico in mehur.
Pa nasploh pij veliko tekočine, da greš čimpogosteje na wc in tako splakuješ sečne poti.
-
beyonce_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
vidm da se na to temo že dolg ni pisalo..mene pa useen neki zanima. Pravte,da je možno,da se zarad spolnega odnosa dobi vnetje mehurja. Sexala sm prvič(uporabila sva kondom) in po tem čisto pozabila iti na wc...zdej me pa tako muči,ker vedno ko izpraznim mehur,čutim neko žgečkanje...imam občutek,kot da imam še nekaj v mehurju,čeprav je prazen..groozno
najbolje da poskusim tiste brusnične kapsule,ne?
najbolje da poskusim tiste brusnične kapsule,ne?
Moč je zmožnost,da z golimi rokami razlomiš celo tablico čokolade...in potem poješ le en košček. HaVe A NiCe DaY**
-
beyonce_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
Začela sem več piti,tudi urološki čaj. Zdaj jemljem Nolicin in tudi tiste brusnične tablete..malo že pomaga sicer mi pa še vedno ni jaasno zakaj se to pojavi..pa tud bolečine v spodnjem delu trebuha.eh..
Moč je zmožnost,da z golimi rokami razlomiš celo tablico čokolade...in potem poješ le en košček. HaVe A NiCe DaY**
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
ja, če si mehur prehladiš je kr sranje. skos te ful ful tišči lulat, ko pa prideš do wc-ja pa lulaš samo eno kapljico, zraven te pa tko peče in boli da adijo. ko prideš pa ven iz stranišča te pa isto sekundo nazaj pritisne. jaz sem mela to enkrat in je res zoprno. pojdi k zdravniku. jaz sem dobila ene tablete in je bilo takoj boljše. pomaga tudi, da piješ Ursin čaj, ampak takšno zdravljenje je dolgotrajno.
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
do te faze, da bi me bolelo še ni prišlo, tolk da bom raje počakala par dni?? kopala sem se v jezeru, pa me skrbi, da ni slučajno povezano kaj z vodo v jezeru..bi bilo lahko? tišči me lulat .. ja..tko kt si rekla, ampak zaenkrat me še ne boli..
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
jst bi šla na tvojem mestu čim prej do zdravnice, ker se znajo take zadeve kar precej časa vlečt če jih ne zdraviš. jst sem tud skos ursi čaj pila in vodo, pa dobila sem antibiotike in je blo v cca. 5 dneh vse ok. prve dva dni je pa tok bolel da sem jih preležala oz. hodila na wc vsakih 5 sekund.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
- mackica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
Vnetje sečil se pojavi zaradi vhoda mikroorganizmov, bakterij v sečila. Takšno vnetje se kaže s simptomi kot so pekoč občutek pri uriniranju, bolečina pri dotiku trebuha na delu mehurja, včasih tudi pri dotiku ledvic, ter pogostejše uriniranje. Naj te ne skrbi, takšno vnetje se pojavi večkrat v življenju, kar moraš storiti je, spiti okoli 3 litre vode na dan, lahko tudi kakšne druge tekočine, vendar bo voda najbolj zdrava za izplakovanje bakterij iz tvojega organizma. Če se odločiš obiskati zdravnika, ti bo dal najverjetneje Primotren, antibiotiki ali antiseptiki za prečiščenje mehurja. Kljub zdravilom se ti lahko vnetje še večkrat na leto ponovi, hude oblike so tudi uriniranje krvi ipd. Torej, ne oklevaj, brž bo 2 plastenki 1,5 litra napolnjeni z vodo.
-
SapraVeronika - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: in the fairytale
uf jz sm mela učasih kronično vnetje mehurja & to res fuuul boli in peče..
drugač pa zvečer si termofor dej na mehur če neboš mogla zaspat.. pa kak kamilični čaj tud dost pomaga.. ful morš pit..
drgač pa nevem.. jz sm vedno jemala ene tablete
drugač pa zvečer si termofor dej na mehur če neboš mogla zaspat.. pa kak kamilični čaj tud dost pomaga.. ful morš pit..
drgač pa nevem.. jz sm vedno jemala ene tablete
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
*purple bitch* napisal/-a:tale tema o vnetju mehurja že obstaja, če se ne motim sta celo dve, bi dala link, ampak iskalnik ne dela..tole se bo verjetno zaklenilo...
jooooooooooj..zakaj ne brišete preteklih sorodnih/istih tem..in zaklepate nove iste teme?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov