Vnetje mehurja [Združene teme]

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Naty
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: R`dam

Neprebrana objavaNapisal/-a Naty » 10. Mar. 2006 11:23

Sem šla. Dobila antibiotik...

Očitno mi recepti stare mame niso več pomagali...
"Ni dovolj, da imamo odprte oči, potrebno je imeti tudi odprto srce."
marilyn
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a marilyn » 19. Apr. 2006 15:53

No, zime je konec, jst mam pa še kr vnetja... Skor vsak mesec, par dni pred menstruacijo... in zdej , ko se spet pozdravm, bo teba začet seksat s kondomi, kar je ena od tanovih zapovedi od moje dohtarce, poleg teh: veliko pij, toplo se obleci, higiena... Pa me zanima, kaj so vam povedali zdravniki, glede povezave med spolnimi odnosti in takimi vnetji?
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 19. Apr. 2006 18:39

Moja zdravnica je tudi omenjala povezavo, ja, in sicer NIKOLI ne seksaj, če te samo malo tišči lulat, ker lahko v tem primeru pride do nekega stika med sečnico in fantovim "organom", kao pritisk in to..

Pa če je možno, takoj po odnosu pojdi lulat, da sčistiš sečnico in mehur.

Pa nasploh pij veliko tekočine, da greš čimpogosteje na wc in tako splakuješ sečne poti.
Uporabniški avatar
beyonce_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a beyonce_ » 03. Jul. 2006 8:53

vidm da se na to temo že dolg ni pisalo..mene pa useen neki zanima. Pravte,da je možno,da se zarad spolnega odnosa dobi vnetje mehurja. Sexala sm prvič(uporabila sva kondom) in po tem čisto pozabila iti na wc...zdej me pa tako muči,ker vedno ko izpraznim mehur,čutim neko žgečkanje...imam občutek,kot da imam še nekaj v mehurju,čeprav je prazen..groozno :?
najbolje da poskusim tiste brusnične kapsule,ne?
Moč je zmožnost,da z golimi rokami razlomiš celo tablico čokolade...in potem poješ le en košček. HaVe A NiCe DaY**
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 03. Jul. 2006 9:18

Predvsem veliko pij, da boš čim pogosteje hodila na wc in na ta način splakovala mehur.
Uporabniški avatar
beyonce_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a beyonce_ » 05. Jul. 2006 10:08

Začela sem več piti,tudi urološki čaj. Zdaj jemljem Nolicin in tudi tiste brusnične tablete..malo že pomaga :) sicer mi pa še vedno ni jaasno zakaj se to pojavi..pa tud bolečine v spodnjem delu trebuha.eh..
Moč je zmožnost,da z golimi rokami razlomiš celo tablico čokolade...in potem poješ le en košček. HaVe A NiCe DaY**
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 18. Jul. 2006 18:11

mislm, da sm si prehladila mehur..ne morm lulat, ker me boLiii..mislm, da sm si ga prehladila od kopanja - v mrzel prostor, itd. zanima me kaj več od tega..kolk časa traja...kašne so vaše izkušnje??
Uporabniški avatar
malavila
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a malavila » 18. Jul. 2006 18:21

če si ne zdraviš, te zna kar zafrkavar - pojdi do zdravnice, če ne bo bolje, pa kar kmalu, ker so kakšna vnetja na tem področju kar nevarna, pa se lahko še kam preselijo
pozdravi se pa kar hitro lahko ponavadi z antibiotiki
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 18. Jul. 2006 18:38

ja, če si mehur prehladiš je kr sranje. skos te ful ful tišči lulat, ko pa prideš do wc-ja pa lulaš samo eno kapljico, zraven te pa tko peče in boli da adijo. ko prideš pa ven iz stranišča te pa isto sekundo nazaj pritisne. jaz sem mela to enkrat in je res zoprno. pojdi k zdravniku. jaz sem dobila ene tablete in je bilo takoj boljše. pomaga tudi, da piješ Ursin čaj, ampak takšno zdravljenje je dolgotrajno.
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 18. Jul. 2006 18:48

do te faze, da bi me bolelo še ni prišlo, tolk da bom raje počakala par dni?? kopala sem se v jezeru, pa me skrbi, da ni slučajno povezano kaj z vodo v jezeru..bi bilo lahko? tišči me lulat .. ja..tko kt si rekla, ampak zaenkrat me še ne boli.. :oops:
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 18. Jul. 2006 19:59

jst bi šla na tvojem mestu čim prej do zdravnice, ker se znajo take zadeve kar precej časa vlečt če jih ne zdraviš. jst sem tud skos ursi čaj pila in vodo, pa dobila sem antibiotike in je blo v cca. 5 dneh vse ok. prve dva dni je pa tok bolel da sem jih preležala oz. hodila na wc vsakih 5 sekund.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
mackica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mackica » 18. Jul. 2006 20:10

Vnetje sečil se pojavi zaradi vhoda mikroorganizmov, bakterij v sečila. Takšno vnetje se kaže s simptomi kot so pekoč občutek pri uriniranju, bolečina pri dotiku trebuha na delu mehurja, včasih tudi pri dotiku ledvic, ter pogostejše uriniranje. Naj te ne skrbi, takšno vnetje se pojavi večkrat v življenju, kar moraš storiti je, spiti okoli 3 litre vode na dan, lahko tudi kakšne druge tekočine, vendar bo voda najbolj zdrava za izplakovanje bakterij iz tvojega organizma. Če se odločiš obiskati zdravnika, ti bo dal najverjetneje Primotren, antibiotiki ali antiseptiki za prečiščenje mehurja. Kljub zdravilom se ti lahko vnetje še večkrat na leto ponovi, hude oblike so tudi uriniranje krvi ipd. Torej, ne oklevaj, brž bo 2 plastenki 1,5 litra napolnjeni z vodo.
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 6. 2006
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objavaNapisal/-a SapraVeronika » 18. Jul. 2006 20:13

uf jz sm mela učasih kronično vnetje mehurja & to res fuuul boli in peče..
drugač pa zvečer si termofor dej na mehur če neboš mogla zaspat.. pa kak kamilični čaj tud dost pomaga.. ful morš pit..
drgač pa nevem.. jz sm vedno jemala ene tablete
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 18. Jul. 2006 20:39

tale tema o vnetju mehurja že obstaja, če se ne motim sta celo dve, bi dala link, ampak iskalnik ne dela..tole se bo verjetno zaklenilo...
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 18. Jul. 2006 22:26

*purple bitch* napisal/-a:tale tema o vnetju mehurja že obstaja, če se ne motim sta celo dve, bi dala link, ampak iskalnik ne dela..tole se bo verjetno zaklenilo...

jooooooooooj..zakaj ne brišete preteklih sorodnih/istih tem..in zaklepate nove iste teme?

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov