Vnetje mehurja [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
pjotra - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2004
Jest sem mela že tud mehur prehlajen, pa je bilo v urinu tud že nekaj krvi, tko da lahko je od tega - od prehlada. Sam bolel me ni nič, sam na wc me je skoz tiščalo, pol sem pa ene tri kapljice krvi polulala, to je blo pa to. Drugače pa jaz vedno ko me začne kaj tiščati, pa žgečkati - da vidim da imam malo mehur prehlajen si kupim čaj za mehur in ledvica, ga full spijem, pa v lavor si natočim vročo vodo pa kamiličin čaj, pol pa ene 20 minut ko ena kura čepim nad tem - ampak pomaga, vsaj meni.
Isto naredim, če mam hud pms - pa da mi menstruacija ne prikaplja - s tem da sem že vsa napeta. Čepim nad kamilicami in spijem dva kozarca rdečega vina in se mi kar ulije.
Isto naredim, če mam hud pms - pa da mi menstruacija ne prikaplja - s tem da sem že vsa napeta. Čepim nad kamilicami in spijem dva kozarca rdečega vina in se mi kar ulije.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
pjotra napisal/-a:Jest sem mela že tud mehur prehlajen, pa je bilo v urinu tud že nekaj krvi, tko da lahko je od tega - od prehlada. Sam bolel me ni nič, sam na wc me je skoz tiščalo, pol sem pa ene tri kapljice krvi polulala, to je blo pa to. Drugače pa jaz vedno ko me začne kaj tiščati, pa žgečkati - da vidim da imam malo mehur prehlajen si kupim čaj za mehur in ledvica, ga full spijem, pa v lavor si natočim vročo vodo pa kamiličin čaj, pol pa ene 20 minut ko ena kura čepim nad tem - ampak pomaga, vsaj meni.
prakticiram tud jest vse to!
ampak sexat z prehlajenim mehurjem...o ne hvala..sm probala pa nikakor ni šlo...to tolk žge, kot da bi mi po mehurju šaru z roko.......
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
pjotra napisal/-a:... pa v lavor si natočim vročo vodo pa kamiličin čaj, pol pa ene 20 minut ko ena kura čepim nad tem...
kako pa to čepenje zgleda... da sediš na tem??
The secret of success is consistency of purpose.
-
ložica - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 5. 2005
- Kraj: na poti do sonca..
Mimi_M napisal/-a:Sam res, tista, ki je lahko seksala med vnetjem, pomoje sploh ne ve, kako je, če maš res tisto hudo fazo. Takrat jst še to nevem, al mi je lažje, če ležim, sedim, ali stojim, da bi pa še seksala..niti pomislim ne na to.
ande..js se spomnm kako sm se zvijala od bolečin pa so mi kr solze tekle..
say it right..
- magpie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 11. 2005
mene je pa včasih po spolnin odnosih (v istem popoldnevu, večeru) včasih ko sm šla potli na wc na koncu ko sem že skoraj opravila malo potrebo ful zabolel in to vedno na istem mestu malo pod popkom pa malo vstran pa včasih je blo tud mal krvi. a je to kej v zvezi z mehurjem al je maternični vrat al kwa?!
-
Naty - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: R`dam
Spet (po 4 mesecih miru) imam rahlo vnetje sečnega kanala in zdaj imam še srbečo nožnico, kar se mi prej ni dogajalo, je pa menda normalno ob vnetjih sečnega kanala in mehurja. Baje...
No, danes sem šla čepet nad kamilice kot ste priporočale in ne vem kolikokrat na dan naj to ponovim? Bom zelo hvaležna pomoči!
No, danes sem šla čepet nad kamilice kot ste priporočale in ne vem kolikokrat na dan naj to ponovim? Bom zelo hvaležna pomoči!
"Ni dovolj, da imamo odprte oči, potrebno je imeti tudi odprto srce."
-
pjotra - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2004
Jest najprej ponavadi čepim ene 10 minut, ker so kamilice prevroče da bi se kar usedla, pol ko se pa shladijo se pa kar noter usedem. Prakticiram pa različno, ponavadi zadostuje za bolj blage težave vsaj meni enkrat do dvakrat. (1x na dan)
-
Naty - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: R`dam
Jooj, saj bom šla... Bom očitno morala iti, ker ne gre nič na boljše. Na slabše pa tudi ne. Pa kaj, če imam tak odpor do zdravnika tukaj kjer živim (nl). Sistem obiska zdravnika je tukaj čisto drugačen kot v Slo. V bistvu zdravnika sploh ne vidiš, ampak svoje zdravstvene probleme razlagaš medicinski sestri oz. računalniškemu programu tam za "šaltrom". Kot da bi šla v gostilno in razlagala kelnerju o mojih "lulalnih" problemih...
Pa tudi odločit se ne morem kar tako, da grem zdajle. Zdravstvena ordinacija je odprta od 8.00 do 8.15, če si v čakalnici si, če nisi pridi jutri ali pa pojdi na urgenco.
Ah... tomorrow...
Pa tudi odločit se ne morem kar tako, da grem zdajle. Zdravstvena ordinacija je odprta od 8.00 do 8.15, če si v čakalnici si, če nisi pridi jutri ali pa pojdi na urgenco.
Ah... tomorrow...
"Ni dovolj, da imamo odprte oči, potrebno je imeti tudi odprto srce."
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov