Vnetje mehurja [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 413 prispevkov
• Stran 27 od 28
•
Prejšnja
1 ... 24, 25, 26, 27, 28
Naslednja
-
Tejax - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2009
Včasih sem imela precejšnje probleme z mehurjem. Od kar sem se pa navadila spiti na dan okrog 3l vode, se pa je stanje močno izboljšalo. Voda je tudi na splošno moja najljubša pijača, zelo redko posegam po kakšnih drugih pijačah.
Če so res hude težave, stopim do zdravnice, kar pa je precej redkeje kot nekoč. Ob morebitnih lažjih problemih mi pa pomaga za to namenjen čaj iz lekarne.
Če so res hude težave, stopim do zdravnice, kar pa je precej redkeje kot nekoč. Ob morebitnih lažjih problemih mi pa pomaga za to namenjen čaj iz lekarne.
- missy_m3
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 5. 2009
Pozdravljeni!
Imam problem ki pa se mi že dolgo vleče ,namreč pred pou leta sem dobila grozno bolečino na levi strani najprej malo pod trebuhom potem še nad...pila sem kapljice hrbion in bolečina je izginila ko sem po mesecu dni prenehala piti te kapljice se je bolečina vrnila,šla se k zdravniku kjer sem dala vodo in kri vendar je bilo z obema vse super...preventivno sem dobila antibijotike za vnetje sečil vendar ko sem jih nehala jemati se je bolečina vrnila...poslali so me na kirurgijo,na preventivno prvo pomoč kjer so mi poslušali srce in še enkrat vzeli kri in vodo vendar spet niso odkrili nič mene pa je bolelo tako da nisem več mogla hodit,poslali so me tudi h ginekologu ki je rekel da mi ni nič me je namreč gledal tam spodi z kamero...zdravnica mi je priporočala naj pijem brusnične kapsule in sem jih res in bolečina je izginila sedaj pa si ne upam nehat pit brusnične kapsule da se bolečina nebi spet pojavila...prejšnji teden sem en dan pozabilča spiti brusnične kapsule in sedaj me že ceu teden kljub temu da pijem brusnične kapsule rahlo boli ista bolečina in na istem mestu kot takrat vendar na desni strani čutim pa tudi rahlo bolečino v jajčnikih kot pred menstruacijo amak menstruacija je že mimo
Nevem kaj naj ker pri zdravnikih pravijo da je z mano vse ok jsz pa sem že čisto obupana
Ve mogoče kdo kaj piti za prehlajene jajčnike ??
Imam problem ki pa se mi že dolgo vleče ,namreč pred pou leta sem dobila grozno bolečino na levi strani najprej malo pod trebuhom potem še nad...pila sem kapljice hrbion in bolečina je izginila ko sem po mesecu dni prenehala piti te kapljice se je bolečina vrnila,šla se k zdravniku kjer sem dala vodo in kri vendar je bilo z obema vse super...preventivno sem dobila antibijotike za vnetje sečil vendar ko sem jih nehala jemati se je bolečina vrnila...poslali so me na kirurgijo,na preventivno prvo pomoč kjer so mi poslušali srce in še enkrat vzeli kri in vodo vendar spet niso odkrili nič mene pa je bolelo tako da nisem več mogla hodit,poslali so me tudi h ginekologu ki je rekel da mi ni nič me je namreč gledal tam spodi z kamero...zdravnica mi je priporočala naj pijem brusnične kapsule in sem jih res in bolečina je izginila sedaj pa si ne upam nehat pit brusnične kapsule da se bolečina nebi spet pojavila...prejšnji teden sem en dan pozabilča spiti brusnične kapsule in sedaj me že ceu teden kljub temu da pijem brusnične kapsule rahlo boli ista bolečina in na istem mestu kot takrat vendar na desni strani čutim pa tudi rahlo bolečino v jajčnikih kot pred menstruacijo amak menstruacija je že mimo
Nevem kaj naj ker pri zdravnikih pravijo da je z mano vse ok jsz pa sem že čisto obupana
Ve mogoče kdo kaj piti za prehlajene jajčnike ??
-
Sekhmet - Debatorica
- Na forumu od: 12. 2. 2008
- Kraj: Trbovlje
Žal ti ne morem pomagat tule. Lahko pa ti na ZS pošljem cifro ginekologa, ki je mene po parih letih mučenja spravil v red.
Od včeraj pa uživam spet nore užitke vnetega mehurja in sem spet na antibiotikih in protibolečinskih. Ouje
Od včeraj pa uživam spet nore užitke vnetega mehurja in sem spet na antibiotikih in protibolečinskih. Ouje
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
a katera ve, zakaj ne moreš oddat vode,če maš menstruacijo? je to zato,ker je (predvidevam) drugačna stopnja hormonov v vodi ali zato,da v vodi ni menstrualne krvi (če maš vložke)? jest mam zdej M in bi v četrtek rada šla k zdravnici. Sicer bom takrat najverjetneje imela že konec oz. bom imela mogoče res minimalno izcedka (še dnevni vložek je skoraj odveč), ampak a lahko oddam vodo,če mam menstrualno skodelico? zdravnica v petek ne dela, do drugega tedna pa ne bi rada čakala.
- barbika_444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 2. 2006
Načeloma ne dajemo vode med menstruacijo. K zdravnici pojdi vseeno, vzami lonček za domov in ga odnesi kakšen drug dan v laboratorij. Vsaj tko jst nardim če se mi že poklopi.
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Mi je moja zdravnica rekla, da lahko dam vodo tudi, če je menstruacija, ampak le, če imam tampon.
Pač menstruacija je nekaj drugega, nekaj kar ne bi smelo biti v urinu. V tistih malo bolj zahtevnih laboratorijskih preiskavah moraš bit tam spodaj tudi umita na pravilen način. Da v urinu pač ni "zunanjih" bakterij - da ne ovirajo analize. Taka je moja ta kmečka logika, strokovno razlago pa prepuščam mikrobiologom...
Pač menstruacija je nekaj drugega, nekaj kar ne bi smelo biti v urinu. V tistih malo bolj zahtevnih laboratorijskih preiskavah moraš bit tam spodaj tudi umita na pravilen način. Da v urinu pač ni "zunanjih" bakterij - da ne ovirajo analize. Taka je moja ta kmečka logika, strokovno razlago pa prepuščam mikrobiologom...
- sweety_ka22
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 6. 2009
Živjo!
Imam nekoliko čudno vprašanje, vsaj tako se navzven zdi.
Imela sem vnetje mehurja. Pojavlja se mi približno vsaka 2,3 mesece.
Zdravnica mi je dala pred 2 meseci primotren po katerem sem dobila glivice.
Nato sem čez 2 meseca ponovno dobila vnetje in mi je dala zdravilo Ciprobay in kremo ter tablete Canesten.
V času zdravljenja nisem imela spolnih odnosov.
Po zdravljenju pa ko sva s fantom imela spolne odnose enostavno nisem ''čutila''. Težko opišem, ker je tako ''grozno'' oziroma kot , da bi imela nožnico preširoko.
Imate za to kakšno razlago??
Imam nekoliko čudno vprašanje, vsaj tako se navzven zdi.
Imela sem vnetje mehurja. Pojavlja se mi približno vsaka 2,3 mesece.
Zdravnica mi je dala pred 2 meseci primotren po katerem sem dobila glivice.
Nato sem čez 2 meseca ponovno dobila vnetje in mi je dala zdravilo Ciprobay in kremo ter tablete Canesten.
V času zdravljenja nisem imela spolnih odnosov.
Po zdravljenju pa ko sva s fantom imela spolne odnose enostavno nisem ''čutila''. Težko opišem, ker je tako ''grozno'' oziroma kot , da bi imela nožnico preširoko.
Imate za to kakšno razlago??
- Amaya80
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 4. 2009
ojla....
mogoče zaradi vseh teh zdravil nožnica potrebuje nekaj časa, da se spet vzpostavi ravnovesje....glivice so problem...priporočam ti da obiščeš spet ginekologa in v poletnem času preoblačiš kopalke, da se vnetje ne ponovi.
l.p.
mogoče zaradi vseh teh zdravil nožnica potrebuje nekaj časa, da se spet vzpostavi ravnovesje....glivice so problem...priporočam ti da obiščeš spet ginekologa in v poletnem času preoblačiš kopalke, da se vnetje ne ponovi.
l.p.
- sweety_ka22
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 6. 2009
Ja sem klicala pred 1 tednom ginekologinjo, ker sem hotela izvedeti
izvid brisa , ki mi ga je vzela Aprila letos.
Rekla je , da je C patološki, potem sem pa na internetu
zasledila da gre za nekakšno spremembo celic, vendar mislim , da to ni razlog za mojo ''neobčutljivost'' , ker pred vnetjem tega problema nisem imela. Tudi sama mislim, da je zaradi zdravil. Na ponoven pregled pa sem vabljena komaj oktobra.
izvid brisa , ki mi ga je vzela Aprila letos.
Rekla je , da je C patološki, potem sem pa na internetu
zasledila da gre za nekakšno spremembo celic, vendar mislim , da to ni razlog za mojo ''neobčutljivost'' , ker pred vnetjem tega problema nisem imela. Tudi sama mislim, da je zaradi zdravil. Na ponoven pregled pa sem vabljena komaj oktobra.
-
liziika - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 5. 2009
*.najbols da poklices ginekologa pa mu poves situacijo..pa ti bo pol on povedu kako pa kaj...al pa probi po netu mal poiskat ce kje pise kj...mogoč je to stranski učinek teh tablet
Clovek NE umre, gre le na dalse potovanje...Enkrat bomo spet vsi skupaj..**
أنا أحبك
أنا أحبك
Prvi neprebran prispevek • 413 prispevkov
• Stran 27 od 28
•
Prejšnja
1 ... 24, 25, 26, 27, 28
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov