Vnetje mehurja [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
ashi napisal/-a:če te ne peče ful.. pa ne lulaš kri.. pol po moje ne..
ni nujno, da lulaš kri, jst sm mela že velikrat vnet mehur pa nisem nikol. če te potem ko greš na wc še zmer tišči zna biti vnetje... če ste pametne k začutite simptome spokite k dohtarju, ker pol k te ornk peče al boli je za popizdit
-
ZEAST - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Evo jz sm ravno na bolniski zarad vnetga mehurja. :S Zdej je ze ok, ampak prve dva dni ni blo normalno. Na wc sm sla na vsake 2 min, bolel je nenormalno, da mi je slo ze kr na jok, lulala sm kri. Nism vedla a mi je huj velik pit al ne, ker takrat mors velik vec pit, ampak po drugi strani pa vsakic k gres na wc trpis k zvau. Nism mogla normalno sedet, niti normalno hodt kok me je bolel.
Ce mate obcutek, da boste dubla al pa ze mate vnetje, NUJNO takoj k zdravniku laufat!
Moja kolegica se je zadrzvala in ni sla ceu tedn k zdravniku (ceprou ne vem kako ji je to ratal) in se ji je zadeva razsirla na ledvice in je morala kr neki cajta u bolnci ostat.
Je pa se ena zoprna rec pr tem, ker ko zaklucs z antibiotiki (lah pa tut med jemanjem), po vsej verjetnosti pol fases se glivice (zarad antibiotikov) in pol se mors se par dni s canastenom filat, no razn ce jih ne dobis v ustih al pa pregibih, pol jih verjetn s cem drugim zdravs.
Ce mate obcutek, da boste dubla al pa ze mate vnetje, NUJNO takoj k zdravniku laufat!
Moja kolegica se je zadrzvala in ni sla ceu tedn k zdravniku (ceprou ne vem kako ji je to ratal) in se ji je zadeva razsirla na ledvice in je morala kr neki cajta u bolnci ostat.
Je pa se ena zoprna rec pr tem, ker ko zaklucs z antibiotiki (lah pa tut med jemanjem), po vsej verjetnosti pol fases se glivice (zarad antibiotikov) in pol se mors se par dni s canastenom filat, no razn ce jih ne dobis v ustih al pa pregibih, pol jih verjetn s cem drugim zdravs.
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
ok, jaz sem bila pri zdravnici. testi so bili v mejah normale, ampak mene še vedno 24ur/dan tišči lulat in mi je kar napisala zdravilo primotren, ker kao sumi vnetje sečnice. če pa to ne bi pomagalo pa bi naj šla še k ginekologu na pregled. no in jaz pogledam navodila od teh antibiotikov in pišejo notri tako grozne stvari pod stranske učinke(opekline brez izpostavljenosti soncu, seveda glivice, motnje ritma srca, redčenje krvi itd). jaz osebno tega ne bi imela "na probo" a ima katera kake učinkovite finte za vnetje, ki niso tako zelo škodjive? al naj raje grem direkt do ginekologa? kr teh tablet ne bom jemala dokler ne bo rečeno evo to je to, zdaj to jemlji in bo vredu
-
*Penelope* - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 9. 2008
Primotren je antibiotik ki zagotovo pomaga pri vnetju. VSAKo zdravilo ima možne stranske učinke, vendar to ne pomeni da jih ima vsak! To kar si ti opisala je lahko zelo zelo redek pojav. NImaš se kaj bati, ti kar pojej antibiotike do konca. Jaz sem jemala že stokrat Primotren in sem še živa
-
Primotren je antibiotik ki zagotovo pomaga pri vnetju. VSAKo zdravilo ima možne stranske učinke, vendar to ne pomeni da jih ima vsak! To kar si ti opisala je lahko zelo zelo redek pojav. NImaš se kaj bati, ti kar pojej antibiotike do konca. Jaz sem jemala že stokrat Primotren in sem še živa
-
*little girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 5. 2008
- Kraj: Where the streets have no name
no, jaz mam pa takle problem: M mi zamuja že dober teden in počasi pričenjam zganjat paniko. ponavadi pride točno (30-33dan), sedaj pa kar precej zamuja. res je, da sem kaka 2tedna nazaj fasala vnetje mehurja, ki se je vleklo skoraj en teden. KT ne uporabljam, med sexom sem vedno zaščitena in mislim da se v tej smeri nimam nič za bat. ali je možno, da mi M zamuja zaradi vnetja mehurja??
če je imela mogoče katera že tak problem, prosim kakšen nasvet wink hvala
če je imela mogoče katera že tak problem, prosim kakšen nasvet wink hvala
- Gost
*Penelope* napisal/-a:Primotren je antibiotik ki zagotovo pomaga pri vnetju. VSAKo zdravilo ima možne stranske učinke, vendar to ne pomeni da jih ima vsak! To kar si ti opisala je lahko zelo zelo redek pojav. NImaš se kaj bati, ti kar pojej antibiotike do konca. Jaz sem jemala že stokrat Primotren in sem še živa
Ja, ampak kolikor sem jaz razumela, njej vnetja mehurja niso odkrili, zdravnica zgolj misli, da gre za vnetje sečnice. In po nepotrebnem poskušati antibiotike, je brezveze - po primotrenu veliko punc dobi še glivice, zadeva se zaplete in potem imaš konstantno neke ginekološke probleme.
*Little girl*, počakaj še malo, naredi test za duševni mir in to je to. Mehur naj ne bi bil povezan z m. ciklusom, zato dvomim - če si jemala antibiotike, pa je čisto mogoče, da se je zadeva zmedla.
-
*little girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 5. 2008
- Kraj: Where the streets have no name
ne, nisem jedla antibiotikov, pač pa sem pila gornikov čaj in drugo tekočino. resno me že skrbi, kajti danes je že skoraj 40dan mojega m.ciklusa in me že grabi panika. pravzaprav nimam nikoli točne m (ponavadi zamik 3dni)...sedaj je pa zamik že več ko en teden.
Zadnjič spremenil *little girl*, dne 06. Okt. 2008 19:12, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Kr tko ji zihr ne bi napisala antibotik..ne vem no, če te ful moti ta težava bi jst probala vse, da bi mi blo bolše.
-
točno to je moj problem. res ne bi bila rada poskusni zajček in si potem nakopala probleme z glivicam glede na to, da do zdaj nisem imela sploh nobenih ginekoloških problemov. zato pa bi raje probala kaj bolj "naravnega" potem pa pač šla do ginekologa če ne bo boljše. se mi zdi da je od vseh mojih zdravnikov on še najbolj prisebenMsN napisal/-a:*Penelope* napisal/-a:Primotren je antibiotik ki zagotovo pomaga pri vnetju. VSAKo zdravilo ima možne stranske učinke, vendar to ne pomeni da jih ima vsak! To kar si ti opisala je lahko zelo zelo redek pojav. NImaš se kaj bati, ti kar pojej antibiotike do konca. Jaz sem jemala že stokrat Primotren in sem še živa
Ja, ampak kolikor sem jaz razumela, njej vnetja mehurja niso odkrili, zdravnica zgolj misli, da gre za vnetje sečnice. In po nepotrebnem poskušati antibiotike, je brezveze - po primotrenu veliko punc dobi še glivice, zadeva se zaplete in potem imaš konstantno neke ginekološke probleme.
.
- Gost
Potem pa pojdi v lekarno po čaj za mehur in pij po priloženih navodilih. In če v 3 dneh ni ok, pojdi nazaj ali vzami antibiotike. Če je kriva sečnica, pomaga tudi Primotren - mislim, da deluje na vse sečne poti.
-
ok hvala, bom nardila tak!MsN napisal/-a:Potem pa pojdi v lekarno po čaj za mehur in pij po priloženih navodilih. In če v 3 dneh ni ok, pojdi nazaj ali vzami antibiotike. Če je kriva sečnica, pomaga tudi Primotren - mislim, da deluje na vse sečne poti.
-
Ursi čaj je najbolši čaj za uroinfektE ali pa kakšen brusnični. Kupi si tudi brusnični sok če želiš nekaj naravnega
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov