Vnetje mehurja [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sekhmet - Debatorica
- Na forumu od: 12. 2. 2008
- Kraj: Trbovlje
- pogosto mokrenje
- mala količina izločenega urina
- smrdeč urin
- bolečine v mehurju
- pekoči občutek pri lulanju
- lahko kri v vodi
- tudi vročina....
Po mojih izkušnjah, če maš vnet mehur, veš da ga maš, slekoprej...
PIJ BRUSNICE!!!!!!!!!!!
- mala količina izločenega urina
- smrdeč urin
- bolečine v mehurju
- pekoči občutek pri lulanju
- lahko kri v vodi
- tudi vročina....
Po mojih izkušnjah, če maš vnet mehur, veš da ga maš, slekoprej...
PIJ BRUSNICE!!!!!!!!!!!
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Mene spet neki špika v jajčnikih. Sam upam, da me spet ne bodo boleli, ker zadnič je blo res hudo.
Ko sm klicala ginekologa, da mi pove kaj narest se je javla sestra in mi rekal, da to ni nič hudga ( naj bi bla tolpa bolečina tisto kar sm ji jz opisala ) in da bo šlo mimo. Očitno še ni nikoli doživela tega.
Ko sm klicala ginekologa, da mi pove kaj narest se je javla sestra in mi rekal, da to ni nič hudga ( naj bi bla tolpa bolečina tisto kar sm ji jz opisala ) in da bo šlo mimo. Očitno še ni nikoli doživela tega.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
beretta - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2008
Koko si pa kej pri vnetju jajčnikov pomagate? Js mam zdej že drug mesec en teden pred menstro tak občutek, kokor da bi me mišice bolele, pa vse mi nekam dol pritiska, ampak sam tm kokr so jajčniki. Mi ni jasn kaj bi blo, ginekologinjo mam pa šele čez 14 dni.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
^ Če se ti to dogaja samo pred M, ne gre za vnetje.
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
softTouch napisal/-a:mirella napisal/-a:oh ja .. js mam pa tak problem..
ene 2x v tem mesecu se mi je zgodilo, da se enostavno ponoci nemorem zbudit, da grem lulat in drzim do zjutraj.. zjutraj seveda boli mehur za popizdit!!!
Tako sem tudi fasala vnetje lani...
Ima kera kak predlog? Kako se znebit teh bolecin in tega da hodim vsake 5 min na wc? Ker zdravnici nocem it.
če maš pravo vnetje,žal ne bo šlo brez obiska zdravnice.pa pojdi čimprej,da ne bo še hujše.
drugače pa je ta nasvet za lulanje po seksu res učinkovt!
jst mam iste probleme, oz. sem jih mela, zdaj je že mal boljše(po 3h letih zlo pogostih težav). K zdavniku obvezno, samo večkrat se zgodi, da je zadeva nekje na meji pa pol sploh ne gre za vnetje.
Pij čaj iz preslice (dost hitro pomaga pri blagih težavah) za preventivo pa še kakšen čaj ali tablete iz brusnic(ene od medexa kapsule majo v dm-ju), po sex pa obvezno lulat in se umit, nosi spodnjo majico, ne sme te zebst, veliko je pa tudi s stresom pogojeno, pa s kakšnimi vnetji nožnice. Pa tudi sicer vsaki 2uri na wc, razen seveda ponoči ne moreš...
-
missy* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
ze par tednov me obcasno boli trebuh, pa nikoli nisem vedela tocno kje. Vec ali manj je bila desna spodnja stran. Danes pa se zbudim, in predvidevam, da je jajcnik. Nevem tocno, kje lezi, ampak ko pritisnem na tisti del, bolecina popusti. Ampak bolecina je tako mocna, da se komaj premikam Desno nogo imam ves cas pokrceno ob trebuhu ko sedim, lezim, drugace negre...je to vnetje? Upam, da je samo zaradi M, ki jo imam trenutno, ampak takih bolecin do zdaj (pa sem imela res hude krce) se ni bilo. Jajcnik me ni bolel nikoli, vedno samo spodnji del trebuha..
-
ashi - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2007
jaz sem enx mela vnetje mehurja.. ko boste tisto tapravo vnetje imele.. boste vedle mene je začelo na 5 minut na wc lulat.. pol sem se obrisala.. pa je blo nekak roza.. pol pa vedno bolj ko sem šla lulat kri!!! 2 dni sem zdrzala.. pol sem šla na kliničnega.. mela sem vnetje mehurja.. pa še vročino.. ko sem šla na wc me je tako svinsko peklo.. ni blo za zdrzat.. ful to peče in boli.. ni fajn.. :s no pol sem dobla antibiotike.. pa je blo v roku enga dneva dosti boljše!!!
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
jaz imam eno vprašanje. a je znak vnetja tudi to, da te ves čas tišči lulat, pa ne moreš iti(drugim problemov nimam)?
-
aha ok... kr meni je ful čudno da me ves čas tišči na wc(tudi tisti trenutek, ko končam potrebo), pa ne morem iti(sej, kdo pa bi celdan visel na wcju ). ne vem, čemu pripisat tole
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Jst pa mislim, da gre za vnetje. Sicer sama tovrstnih težav nimam, je pa prijateljica imela prehlajen mehur zaradi kopanja v mrzli vodi in znak je bilo konstantno tiščanje "lulat", čeprav je bil mehur skoraj prazen. Bolelo je ni pa nič.
-
a to potem lahko grem kar k splošni zdravnici, ali kam drugam?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]