Vnetje mehurja [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 413 prispevkov
• Stran 3 od 28
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 28
Naslednja
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
Luna C napisal/-a:2 se jemljeta ... 1oo% ..
sicer pa , če še ni tak hudo , jemlji eno , bi ti tudi moglo bit boljše ..
Jst sm tut se mi zdi po 2 jemala.
Drgač pa brusnični sok al pa suhe brusnice tut pomagajo preprečevati vnetje mehurja.....majo neki tazga not, k vse une bakterije al kva pobije
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
uršy napisal/-a:Drgač pa brusnični sok al pa suhe brusnice tut pomagajo preprečevati vnetje mehurja.....majo neki tazga not, k vse une bakterije al kva pobije
kje se pa to dobi ?
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
100% brusnični sok brez cukra (je mal tak okus, da ti kr usta skp potegne))majo u lekarni, suhe brusnice pa u bistvu povsod - jstz jih jem kr tko, lohka jih pa tut u vodo namočš čez noč pa pol tist spijš pa še brusnce poješ....baje pomaga....jst zaenkrat (tok tok tok) še nism mela problemov, odkar jih jem oz. pijem ...mogoče zarad tega
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Vs mam parkrat na let vnetje (zdj že en let nisem mela )in vem kok peče in pol da je še hujš lulaš po kaplcah ... Js grem vedno !takoj! ko se mi to pojav k zdravniku. Ponavad mam kr doma uno posodico za lulat, da dam prvi jutranji urin in nesem v laboratorij in dobim taka oranžna zdravila. Pomaga!
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Sam res, tista, ki je lahko seksala med vnetjem, pomoje sploh ne ve, kako je, če maš res tisto hudo fazo. Takrat jst še to nevem, al mi je lažje, če ležim, sedim, ali stojim, da bi pa še seksala..niti pomislim ne na to.
Prvi neprebran prispevek • 413 prispevkov
• Stran 3 od 28
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 28
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]