Vnetje mehurja [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
oh ja... vnet mehur - story of my life
začel se je pomoje 2 leti nazaj ko sm se prehladila - brez spodne majce, nizek pas hlač, jeseni... sm mela vnet mehur pa zrvn še infekcijo ledvic. pol se mi je to čez pol leta brez razloga ponovil, samo brez ledvic. ko je blo prvič, me je tok bolel da sm rekla no way da grem še enkrat skoz vse to in sm se res pazla, oblačla tko k se zagre... no in pol so se mi vnetja ponavlala skoz, brez razloga, najprej na vsake dva mesca enkrat, potem vsak mesc... zdravniki nč ne ugotovijo, jz se pa res pazm, popijem od 2 do 3 litre tekočine, kr je včasih rez težko in se morm silt z vodo... nč mehurčkov, nč mrzlih pjač, nč alkohola in kar je najhujš BREZ SEKSA. vsakič ko sexam se mi vname in to tko močno da ene 6 ur non stop sedim na wcju in jokam od bolečin... to mi dela res velke probleme ker živim s fantom, skupaj sva leto pa pol... ne vem če veste kako deluje zveza brez sexa, loh vm povem d ni glih fino. vsi simptomi so mi kazal da mam klamidijo (sm ful na netu brala o tem vnetmu mehurju in tko pršla do tega) in sm šla k ginekologu sveto prepričana in najbl vesela da mam splono bolezen?! Ker sm upala da bom dobila prave antibiotike in se do konca rešla teh problemov, lahko bom normalno sexala... in se je izkazal da nimam klamidije... tko da zdej res ne vem kaj nej nardim... ko bom mela naslednič vnet mehur bom šla k zdravniku in zahtevala nej me da na natančno preiskavo urina, ker tega ni še nikol nardila, pa bi menda mogla, še posebej če maš take probleme kot jih mam jz...
Tok delč je vse skup pršlo da ko mam vnetje grem za pol dneva na wc, ene 3 litre čaja brusncia spijem in sploh ne grem k zdravniku, ker vem kaj bo rekla, antibiotike jest skoz pa tut ni zdravo + bakterije loh postanejo imune in pol si šele v riti.... tko da...
jz bi sam rada po enem letu normalno sexala s fantom BREZ NAJVEČJIH BOLEČIN...
punce res pazte na svoje mehurje pa ledvica ker se vam loh tok zakomplicira in boste mel uničen užitek pa vse.. mene ta mehur tok ovira, vsakič k grem na wc me skrbi a me bo pekl al ne... tko da pijte velik tekočine (normalno je 2l na dan, dobro je če piješ clo več), pa noste spodne majce pa to.. me kr boli ko vidm kšno mlado punco kako kaže popek sred zime. pa najbolj je, da ko čutš najmanjše problene, da te mal peče ko greš lulat si nared čaj iz brusnice (100%, ne od podravke, ker tist ma samo aromo notr, dobi se v lekarni in v dmu) pa ga spij tut 1l pa bo kuj bolš, velik bolš to kokr pa da hodš k zdravniku in se filaš s kemijo, ker se da tut drgač vse to pozdravt.

začel se je pomoje 2 leti nazaj ko sm se prehladila - brez spodne majce, nizek pas hlač, jeseni... sm mela vnet mehur pa zrvn še infekcijo ledvic. pol se mi je to čez pol leta brez razloga ponovil, samo brez ledvic. ko je blo prvič, me je tok bolel da sm rekla no way da grem še enkrat skoz vse to in sm se res pazla, oblačla tko k se zagre... no in pol so se mi vnetja ponavlala skoz, brez razloga, najprej na vsake dva mesca enkrat, potem vsak mesc... zdravniki nč ne ugotovijo, jz se pa res pazm, popijem od 2 do 3 litre tekočine, kr je včasih rez težko in se morm silt z vodo... nč mehurčkov, nč mrzlih pjač, nč alkohola in kar je najhujš BREZ SEKSA. vsakič ko sexam se mi vname in to tko močno da ene 6 ur non stop sedim na wcju in jokam od bolečin... to mi dela res velke probleme ker živim s fantom, skupaj sva leto pa pol... ne vem če veste kako deluje zveza brez sexa, loh vm povem d ni glih fino. vsi simptomi so mi kazal da mam klamidijo (sm ful na netu brala o tem vnetmu mehurju in tko pršla do tega) in sm šla k ginekologu sveto prepričana in najbl vesela da mam splono bolezen?! Ker sm upala da bom dobila prave antibiotike in se do konca rešla teh problemov, lahko bom normalno sexala... in se je izkazal da nimam klamidije... tko da zdej res ne vem kaj nej nardim... ko bom mela naslednič vnet mehur bom šla k zdravniku in zahtevala nej me da na natančno preiskavo urina, ker tega ni še nikol nardila, pa bi menda mogla, še posebej če maš take probleme kot jih mam jz...
Tok delč je vse skup pršlo da ko mam vnetje grem za pol dneva na wc, ene 3 litre čaja brusncia spijem in sploh ne grem k zdravniku, ker vem kaj bo rekla, antibiotike jest skoz pa tut ni zdravo + bakterije loh postanejo imune in pol si šele v riti.... tko da...

punce res pazte na svoje mehurje pa ledvica ker se vam loh tok zakomplicira in boste mel uničen užitek pa vse.. mene ta mehur tok ovira, vsakič k grem na wc me skrbi a me bo pekl al ne... tko da pijte velik tekočine (normalno je 2l na dan, dobro je če piješ clo več), pa noste spodne majce pa to.. me kr boli ko vidm kšno mlado punco kako kaže popek sred zime. pa najbolj je, da ko čutš najmanjše problene, da te mal peče ko greš lulat si nared čaj iz brusnice (100%, ne od podravke, ker tist ma samo aromo notr, dobi se v lekarni in v dmu) pa ga spij tut 1l pa bo kuj bolš, velik bolš to kokr pa da hodš k zdravniku in se filaš s kemijo, ker se da tut drgač vse to pozdravt.
Our passion is our strength <3
-
Sekhmet - Debatorica
- Na forumu od: 12. 2. 2008
- Kraj: Trbovlje
Če se boš kej lažje počutla (pa vem, da se ne boš)...story of my life (že 5 let)...k da bi jest napisala...btw...bla na antibiotikih skor 2 let neprekinjeno! Niso nardil sanforda, nič...bla na nefrološki, dokler mi ni film poču in sem šla samoplačniško k enmu tipu v Lj-ginekologu..on me je spravu na cca normalno življenje 

Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
-
_ladybird_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: .......
no jst mam zdj isto kot ti opisuješ...od decembra me vsak dan peče in bom znorela, najprej sm bla pri zdravniku mi je dal dvakrat antibiotike za mehur pa se ni pozdravil, pol sm bla pri ginekologinji me je pregledala, mi je dala antibiotike clinofug ni pomagal, pol efloran, zdj mam pa še eno kremo k si jo morm prov notr dat Dalacin...in zdj tko pol dneva bo ql, pol me bo spet špikal notr, zgleda ginekologinja pojma nima kaj je z mano...da ne govorimo o tem da seksat itaq ne morm, ker me pol tolk špika notr da ne morš verjet....
I know it's only rock 'n roll but I like it, like it, yes, I do!!!
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Mene pa zanima kake tablete dubite,k se pr vas tko ponavlja..jst sm mela tut hude probleme z usem tem..sam mam nekak od poletja mir..k je blo hudo unetje..zdej pa me učas u easy..pa se s čaji mal posilm ap je bolš..dobr je toplo tekočino pit..da se mehur pregreje.. 

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
jst mam vnetja že kr neki let, pa sm ponavad dobla primotren in nolicin in mi vedno manj pomagajo
-
Dita- - Kofetarica
ma jz mam eno nesposobno zdravnico, zmer k pridem rečem vnet mehur mam, pa ona tko ja kako pa ti to veš da maš vnet mehur, kakšne maš simptome (pa ne da sm ga mela že stokrat....) in pol k ji vse razložim mi reče, ja najbrž je res vnet mehur, boste dala vodo.. in pol tm v bolečinah čakam na izvide in prnesem nazaj in ona tko: vnet mehur mate. A BEJŽ NO?!
in pol mi zmer da primotren. ma sej zdej sploh ne grem več k zdravniku ampak se filam z brusnico, pa tut full pomaga pa se pozdravm brez antibiotikov.

-
dita sj zgleda mava čist iste probleme....jst jem zdj brusnične kapsule sm v lekarni kupla...kje si pa kupla prov čaj brusničin v keri čajnici sm gledala v uni v cityparku pa niso mel
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
PRIMOTREN je neki names tablet
Jst sm jedla nolicin pa je nucou..k je bl močen 

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Dita- - Kofetarica
v dm-u al pa v lekarni se ga dobi, sam da je v dm-u šeenkrat cnej. tm k majo čaje v dmu ga najdeš. pa res pomaga full... jz k mam vnetje sam to pijem pa se mi pozdrav... sam traja tko ene 5 ur, pa res morš spit ene 3l. Zgledala je takole, zdej so pa spremenil embalažo, čist rdeča škatlca je. Men se je stanje mal izbolšalo zdej, ampak ne vem zakaj... ampak, ne bom klicala hudiča...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]