Vnetje mehurja [Združene teme]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Peony napisal/-a:Meni je zdravnica predpisala Primotren pa sem jo pozabila vprašati ali to vpliva na delovanje KT. Morda katera ve ali se sedaj učinek KT izniči?
In še to - v lekarni sem si kupila tudi brusnične tablete. Ali jih smem jemati ne glede na to, da sedaj papcam Primotren?
Am, kar se kontracepcijskih tablet tiče, ti jaz ne bi znala odgovorit, ker jih pač ne jemljem; vem pa, da antibiotiki zmanjšajo vpliv KT...
Brusnice pa mislim, da vsekakor lahko jemlješ tudi ob "papcanju" Primotrena

-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
brusnice, primotren pa un zeliščni čaj (urloški čaj in podobno), tople reči okoli ledvičk, čim več nesladkanega čaja, velik tekočine in počivanja pa mine. vsaj moralo bi no.
sam te brusnice so drage no.. brusnični čaj 5eurov, une tablete brusnične 15euro, ta urološki čaj 5eurov, potem brusnični sok (tud draga reč)... kr stane
sam te brusnice so drage no.. brusnični čaj 5eurov, une tablete brusnične 15euro, ta urološki čaj 5eurov, potem brusnični sok (tud draga reč)... kr stane

Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Peony napisal/-a:Meni je zdravnica predpisala Primotren pa sem jo pozabila vprašati ali to vpliva na delovanje KT. Morda katera ve ali se sedaj učinek KT izniči?
Preštudiraj cel drobni tisk na listku, priloženem Primotrenu. Prav gotovo piše tam.

Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Karja napisal/-a:se prav če nč ne piše na navodilih pr antibiotikih pol ne vpliva na KT? ker sm js prešudirala oboja navodila pa nč nism našla da bi za zih vedla
Primotren ne vpliva na moč KT..usaj men je tko u lekarni rekla..sm jih pa pogosto jedla

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
No da še js povem kaj me je doletel... Don zjutrej se zbudim sama od sebe, kr se nikol ne nardi kadar morm v službo, v mehurju sm mela pa tak pekoč občutk, kokr da mi bo lihkar raznesl vse. In grem na wc hočm lulat, pa tko tri kaplce... In čez 5 min spet, pa spet, pa spet... Vsakič čist mal. Bolel me ni, ampak sm mela tak občutk kokr da mi vse dol prtiska. Dopoldne sm ful vode spila pa čaja, tko da sm počas začela normaln lulat. Zdej me tud nč ne boli, ampak ne morem se tega občutka znebit da mi nekej prtiska. A je to vnetje? Nej povem, da do zdej nism mela še nikol težav z mehurjem in da sm skos toplo oblečena.
Always look on the bright side of life!
-
Peony - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Dagi, jaz bi na tvojem mestu stopila do ZD vseeno, četudi se bo stanje do ponedeljka popravilo. Te stvari znajo biti zahrbtne, govorim iz lastnih izkušenj, zato jih je dobro rešiti in se o njih prepričati, ko se že začnejo.
Mene je dva meseca nazaj nekaj špikalo v predelu jajčnikov in sem za to okrivila menstruacijo. Potem je nehalo in se zopetpojavilo čez dva tedna pa ornk me je skos lulat tišalo. Pa sem ostajala doma in se zdravila z lekadoli.
Ko se je ponovilo že tretjič, sem odšla do zdravnika, kjer so me okregali, kaj sem se obirala. Test vode sem imela čisto zapacan in bila potem štirinajst dni na antibiotikih. Zdaj je vse ok, zaenkrat. Očitno bodo tele moje težave kronične.
Pa nočem te nič strašit! Sedaj sem prebrala svoj post, pa se res grozno sliši.
Mene je dva meseca nazaj nekaj špikalo v predelu jajčnikov in sem za to okrivila menstruacijo. Potem je nehalo in se zopetpojavilo čez dva tedna pa ornk me je skos lulat tišalo. Pa sem ostajala doma in se zdravila z lekadoli.

Ko se je ponovilo že tretjič, sem odšla do zdravnika, kjer so me okregali, kaj sem se obirala. Test vode sem imela čisto zapacan in bila potem štirinajst dni na antibiotikih. Zdaj je vse ok, zaenkrat. Očitno bodo tele moje težave kronične.
Pa nočem te nič strašit! Sedaj sem prebrala svoj post, pa se res grozno sliši.

-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Peony napisal/-a:Očitno bodo tele moje težave kronične.
Ja, te zadeve precej hitro lahko postanejo kronične, če jih ne začneš takoj, ampak res takoj, zdravit. Pa še potem nimaš zagarantirano

Je pa res, da nikoli ne veš kdaj k zdravniku. Enkrat boš prišel ob čist majhnem špikanju pa te bodo tam gledali kot hipohondra, ki dela iz muhe slona, naslednjič, ko boš pa tja prišel na pol mrtev, te bodo pa nadrli, zakaj že prej nisi prišel

-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
js zdej jemlem zdravila... Primotren... in se mi zdi da mi ne sedejo najbl... Sicer nimam kšnih izpuščajev al pa krčev, sam vsakič dobim tak čudn občutek v želodcu, pa glava me začne bolet za neki časa... A je mela kera kej podobnga?
Always look on the bright side of life!
-
_ladybird_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: .......
ja, pa verjeten si zaspana, tud jst ne prenašam lih najbolj teh tablet, zato mi je dal zdravnik naslednič druge
I know it's only rock 'n roll but I like it, like it, yes, I do!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov