Virusna bradavica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*pikapoka* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2009
Potem pa obstajata samo dva razloga, da nimaš kakšnega mazila:
1. bradavica ni tako grozna kot si jo opisal
2. dermatologinja je glupa!
Vsak s komer sem se zgovarjala o teh bradavicah, ima mazilo zraven tega, da hodi na zamrzovanja. Jst mam tri vrste mazil oz. 2 mazili in eno kislino.
1. bradavica ni tako grozna kot si jo opisal
2. dermatologinja je glupa!
Vsak s komer sem se zgovarjala o teh bradavicah, ima mazilo zraven tega, da hodi na zamrzovanja. Jst mam tri vrste mazil oz. 2 mazili in eno kislino.
-
*cukrr* - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 1. 2012
Js sm si pa kurje očesa odstranila sama. Uglavnem po celem palcu sem jih mela. Odstranla sm jih pa tako, da sem si nogo vsak dan v vročo vodo (kolkor pač zdržiš, ni se treba zarad tega opečt ) namakala, vanjo sm dala pa tudi sol. Tolk časa maš namočeno dokler se voda ne shladi potem pa samo na kurje oko tam kjer ga imaš naneseš Sakol tekočino, ki se jo dobi v lekarni. Ne rabiš nobenega dermatologa in zmrzovanja. ^^
Preverjeno pomaga!
Preverjeno pomaga!
Tu es dans toutes mes pensées.*
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
ampak a ni kurje oko in bradavica različna stvar?
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
samo kolikor jaz vem, se kurje oko ne širi oz. ne pojavlja, reče se mu tudi otiščanec ali nekaj takega, torej izvor kurjega očesa je precej drugačen od izvora bradavice, kjer jo povzroča virus. Tako da se bradavica kaj kmalu ponovi oz. se lahko razširi tudi drugam, medtem ko kurje oko nastane zaradi nepravilne obutve. Kolikor jaz vem
-
*cukrr* - Kofetarica
No pol pa mislm, da "moje zdravilo" velja za bradavico, če je to to haha. Ker men se je najprej pojavil eden pred parimi leti, pa sm tega uničla... pol čez par let pa ene par naenkrat tko, da je blo kr pestro.
-
*pikapoka* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2009
Bradavica NI kurje oko!! in ne da se je odstranit z namakanjem v vodi, ampak z zamrzovanjem in mazanjem z ustreznim mazilom.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ Jp, to sta dve popolnoma različni stvari Na srečo nimam težav ne z enim ne z drugim, samo vem pa, da nimata praktično nič skupnega (čisto drug vzrok nastanka, en mehanski, drug virusni, drugačna struktura, drugačni postopki odstranjevanja), razen seveda tega, da kvarita izgled kože
-
*cukrr* - Kofetarica
Vem, da bradavica in kurje oko ni isto. Sicer ne vem točno kaj sm mela js... uno virusno zadevo pomoje haha ... se da odstranit z namakanjem v slani vodi in s Sakol tekočino. Vem, da deluje ker sm sama to sprobala.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]