Vetrovi

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
sonč|ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 7. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a sonč|ka » 13. Sep. 2007 20:50

Torej..mene mučijo vetrovi :S

In sicer čez cel dan. Malo mi pomaga, če ne jem določene hrane, ampak še vedno ni kaj dosti boljše. Kaj so lahko vetrovi znak kakšne druge bolezni? Al pa pomankanja določenih stvari v hrani npr. vitaminov.

Ker res več nevem kaj naj storim. Bi bil potreben obisk zdravnika?
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 14. Sep. 2007 0:17

Imam prijateljico, ki je ista; dolocene hrane ne more jesti, ker jo takoj napenja :?
Glede bolezni ne bi znala :gruebel: Pri njej je vse bolj psiha.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 14. Sep. 2007 7:32

Mogoče imaš pač takšno prebavo? :nixweiss:
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 14. Sep. 2007 8:45

evo mam identičen problem in sm resno študirala da grem k zdravniku. so čez cel dan, ni važn kaj jem in tud ustavt jih ne morm ker me začne grozn trebuh bolet. zdej se mi je začel dogajat da me zjutri zbudi k se mi iz čreves tok oglaša..taki zvoki k da bi bla lačna sam ni to, se prov čut da je na drugih mestih. tega prej nism nikol doživela, pojavljat se je pa začel k sm se začela redit. prej sm bla res ful suha zdej sm se pa v enem letu zredla za 10 kil in mam zdej take probleme. prov nadležno je sam res ne vem kaj nej nardim glede tega.
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 14. Sep. 2007 8:57

Kakšno mate pa prebavo (kolkrat na dan greste na veliko potrebo)?

Mene zle kak teden ful napenja, pa na levi strani pri jajčniku me je ful pikalo, ko sm ga pa spustila, je blo pa bolš :D
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 14. Sep. 2007 9:01

ja js grem normalno enkrat na dan. sam zdej se mi vse spreminja ker sm se zredila. mene kdaj tok boli k da bi me en preseku čez trebuh in traja par minut. dejansko se zvijam na postli dokler ne neha.
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 14. Sep. 2007 9:04

Jao, poznam ta filing. Grozn je! Če te velikokrat boli trebuh, si v lekarni kupi kapljice Altalex (zlo pomagajo tut pri menstrualnih krčih). Meni zelo ustrezajo.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 14. Sep. 2007 9:33

gregalina napisal/-a:Mene zle kak teden ful napenja, pa na levi strani pri jajčniku me je ful pikalo, ko sm ga pa spustila, je blo pa bolš :D

:rofl: očitno ma moja stara mama prou, k prav: Najprej zdravje, pol pa kultura. :D

Drgač pa ne vem no, če te res tok mot, pejt k zdravniku, sam ne vem, kaj bi lh naredu za zmanjšanje. Mogoče se morš pa enkrat sam ornk spraznt :lol:
gregalina napisal/-a:Kakšno mate pa prebavo (kolkrat na dan greste na veliko potrebo)?

:eek: na dan??? Jst mam srečo, če grem enkrat do dvakrat na tedn :?
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 14. Sep. 2007 9:38

ja včasih tud do dvakrat na dan..sam veš to je normalno. ene par let nazaj sm bla v bolnici in v tistih časih sm hodila na veliko potrebo neki tazga kot ti in so mi rekl da to ni vredu..so me prov čudn gledal sam so to pol povezal z mojo težo. sej glede na to kok pojem čez dan zadne čase ni čudn da dvakrat :D
aja pa ne pomaga če se spraznš..mene par minut po tem spet začne napenjat.
hrano sm različno probala, jem velik sadja, melko vsak dan, zelenjava..ma vse lavfa pr men, čeprov mogoče največ kkšni pomfriji, pohan sir, piščanc..pa take zadeve, sam ponavad zmer še solato zravn jem pa ni nič bolš.
mogoče se mora pa telo sam navadt na večjo količino hrane?
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 14. Sep. 2007 9:49

tanika* napisal/-a:ja včasih tud do dvakrat na dan..sam veš to je normalno. ene par let nazaj sm bla v bolnici in v tistih časih sm hodila na veliko potrebo neki tazga kot ti in so mi rekl da to ni vredu..so me prov čudn gledal sam so to pol povezal z mojo težo. sej glede na to kok pojem čez dan zadne čase ni čudn da dvakrat :D

jah, jst zadne tedne jem sam zajtr, pa popoldan, k iz službe pridm, pač kosilo, pa mogoče zvečer kakšno sadje. Pa še to se mi preveč zdi :?
In v teh dveh tednih, ko sm začela delat, sm šla lih dvakrat na velko potrebo.
Kk si pa uredila to, da zdj večkrat? Čeprou je men kul, da ne grem prou velikrat, vem pa da ni prou.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 14. Sep. 2007 10:03

preprost ful več jem. zutri predn grem na šiht, pol pa na vsake dve uri skor, neki pojem. prej sm jedla tko k ti dvakrat na dan. malco v šoli, kosiu oz. bl večerja..in to je to. in ko poješ tok na dan verjem mora tud vn pridt. sej pol se navadš redno hodt. sam k zdej še ti vetrovi skoz je pa ful moteče :x
Uporabniški avatar
sonč|ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sonč|ka » 14. Sep. 2007 10:15

Ja pri meni ni nobene spremembe teže al pa karkoli..pa tudi nobenega stresa al karkoli kar bi delovalo na psiho..lajf mam cisto porihtan. Jem...zajtrk, kosilo, malco pa vecerjo. Pa tudi na vlko potrebo grem vsako jutro :D tak, da res nevem od česa me tak mučijo vetrovi..mi pa gre fuuul že na živce.. :( Saj bi šla k zdravniku, ampak dvomim, da je za to kako zdravilo.

Kaj bi lahko ble krive kontracepcijske? To je edino kaj se je spremenilo v pol leta pri meni..
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 14. Sep. 2007 11:15

ja sam res pri meni tud..sicer sm jih mela že prej sam sm zamenjala in zdej mam že neki časa harmonet, mogoče tudi to vzrok?
Uporabniški avatar
smehec
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a smehec » 14. Sep. 2007 21:01

tanika* napisal/-a:preprost ful več jem. zutri predn grem na šiht, pol pa na vsake dve uri skor, neki pojem. prej sm jedla tko k ti dvakrat na dan. malco v šoli, kosiu oz. bl večerja..in to je to. in ko poješ tok na dan verjem mora tud vn pridt. sej pol se navadš redno hodt. sam k zdej še ti vetrovi skoz je pa ful moteče :x

pri meni pa tudi to ne deluje :( jem zajtrk, malico, kosilo, malico in večerjo, pa če grem 1X na teden na veliko potrebo sem zelo srečna..pa sem že vse za prebavo probala, pa tudi take hrane, ki zapira ne jem... aja pa napenja me tud, samo glede na to kolko pojem in kolkokrat grem na wc, se mi zdi že logično, da grejo vsaj plini ven, če že ostalo noče...
Ne sanjaj svojega življenja. Živi svoje sanje!
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tanchii » 15. Sep. 2007 11:26

enkrat na teden? :eek:
baje "hrana" ne bi smela bit v tebi več ko 24 ur!

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov