Velika potreba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
LanaMaxim napisal/-a:Najbolj pa ne prenesem smrdečih stranišč in mi nikoli ni bilo jasno kdo hudiča hodi na veliko potrebo v raznih nakupovalnih središčih, lokalih... ker velikokrat smrdi. Ok razumem, te prime, ampak da ima pa človek tako navado, da gre pa kar povsod mi je pa čudno. Mi hočemo dihat!!
Ja, menda so javna stranišča temu namenjena, da se tam opravlja potrebo, ne? Ali misliš, da so tista po nakupovalnih središčih in kafičih le za popravljanje šminke?
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
lorelaj napisal/-a:*purple* napisal/-a:lorelaj napisal/-a:lakeesha napisal/-a:kašne damice???
mam precej sodelavcev, k jim je nerodn it na veliko potrebo na wc v našem štuku (med šihtom) in pol se z dvigalom odpeljejo v višji štuk in grejo tam na wc
A res? Madoniš, pa saj vsi lulamo in kakamo, zakaj taka zadrega? Eni skoraj doktorirajo iz tega, pač greš ko te tišči.
ja usak po svoje a ne.mislm nevem,kaj koga tu moti?
Ja, vsak po svoje, se strinjam. Samo mi je še vseeno lahko smešno, da si nekateri tako zelo grenijo življenje, z majhnimi stvarmi ... Zaradi mene pa lahko hodijo na WC tudi v drugo državo, če menijo, da se samo tam lahko sprostijo. Saj meni tudi ni prijetno it na javni WC, ampak če bi me prijelo, bi šla na normalno na WC, ne pa tri štuke višje.
jst si s tem nč ne grenim žiulenja pač nas moti srat drugje kot doma,jebi ga.
redrose, tega da se z nogami usedeš na školjko nisem razumela?
drgač pa jah men ni higieničen wc, na katerem ščije/krvavi/serje n-število različnih ljudi, po možnnosti še s kakšnimi boleznmi itn..men je pač to nehigienično, smrdljivo, ogabno!na moji školjki opravljamo stvari samo domači, tko da tle se nimam kaj bat, pa še zelo redno se čisti.in ja na školjkah je ogromno bakterij, tko da jst sebe ne razkiram za take stvari.Če mi dajo za izbiro al se usedem na školjko al pa kej druzga, se grem rajš sred parkirišča za en auto podelat,kot pa da se usedem a tisto svinjarijo.
- larisa789
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 12. 2008
purple- nimamo vsi tako blizu doma, tako da če si cel dan od doma ti ne preostane drugega kot da greš tam kjer si na wc. Tako da ti si zadnji človek, ki bi lahko razumel to, ker imaš možnost za vsak obisk wc ja iti domov.
Večina tukaj komplicira z nečistočo javnih wc jih, ampak saj greš tam na wc,kjer je čisto in ne vse zasvinjano. Nekatere ne morete iti na javni wc zaradi bacilov, po drugi strani pa si velika večina damic sploh ne umiva rok po wc ju- to je šele ogabno. Pa tudi take osebe po drugi strani puščajo tako za sabo....
Večina tukaj komplicira z nečistočo javnih wc jih, ampak saj greš tam na wc,kjer je čisto in ne vse zasvinjano. Nekatere ne morete iti na javni wc zaradi bacilov, po drugi strani pa si velika večina damic sploh ne umiva rok po wc ju- to je šele ogabno. Pa tudi take osebe po drugi strani puščajo tako za sabo....
-
medvedka - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Spomnim se oddaje Mythbusters, ko sta voditelja delala preizkus bakterij na raznih površinah, tudi na wc školjki in sta na koncu ugotovila, da je bila wc školjka še najbolj čista. Verjemi mi "purple", da boš nase dobila trikrat več bakterij če se boš usedla na tla, kot pa na wc školjko, četudi je javna. In tudi razne viruse in obolenja lahko stakneš že samo s tem, da se dotakneš kakšne kljuke v trgovini ali droga na avtobusu. Jaz precej pogosto hodim na javne wcje in sem res redko naletela na kakšno hudo svinjarijo. Če je malo mokro pač vzameš wc papir in obrišeš, na suho površino pa naložiš malo papirja in se potem vsedeš.
Sej je tudi meni ljubše hodit doma na wc, samo nikoli pa ne bi zadrževala potrebe zgolj iz tega razloga. Na srečo so javni wc vedno v večjem številu tako, da se med njimi skor vedno najde kakšen čist.
Sej je tudi meni ljubše hodit doma na wc, samo nikoli pa ne bi zadrževala potrebe zgolj iz tega razloga. Na srečo so javni wc vedno v večjem številu tako, da se med njimi skor vedno najde kakšen čist.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
kere komplikacije
pr men je tko...še par let nazaj sem mela ful počasno prebavo in sem če me prijelo lahko počakala kšno urco,dve.potem se mi je prebava iz neznanega razloga precej uredila in grem skorej vsak dan.če me prime ne morem držat dlje kot pol ure in grem kjer pač sem.pa tud v wc-ju sem sam dve minute dlje kot če grem sam lulat (sem enkrat v službi pogledala na uro ,in ja kdo bi si mislu tud v službi grem če je treba).eni (npr.moj fotr) na skretu doktorirajo in so noter po 15 minut.nikol mi ni blo jasno zakaj tolk časa ,sam jasno da tak človek ne bo šel v enem baru.
kolegica me je že spraševala kaj naredim če sem pri fantu.ja bogve kaj,najbrž bom dva dni zadržvala da moj dragi ne bo ugotovu da tud jst kakam
pr men je tko...še par let nazaj sem mela ful počasno prebavo in sem če me prijelo lahko počakala kšno urco,dve.potem se mi je prebava iz neznanega razloga precej uredila in grem skorej vsak dan.če me prime ne morem držat dlje kot pol ure in grem kjer pač sem.pa tud v wc-ju sem sam dve minute dlje kot če grem sam lulat (sem enkrat v službi pogledala na uro ,in ja kdo bi si mislu tud v službi grem če je treba).eni (npr.moj fotr) na skretu doktorirajo in so noter po 15 minut.nikol mi ni blo jasno zakaj tolk časa ,sam jasno da tak človek ne bo šel v enem baru.
kolegica me je že spraševala kaj naredim če sem pri fantu.ja bogve kaj,najbrž bom dva dni zadržvala da moj dragi ne bo ugotovu da tud jst kakam
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Ko pomislim nase, se spomnim na to, da moram imeti med veliko potrebo mir! Noben ne sme kolovratit pred vrati, noben se ne sme pogovarjat, ali celo lišpat pred wc-jem (npr. v kakšnih barih). In to ne zato, ker bi bla kakšna fina damica, ampak preprosto zato, ker sem tako navajena.
In ja, tudi mene motijo umazane školjke, žal mi je. In če vidim po tleh tono papirja že mokrega in celega posranega, me mine že samo, da grem lulat, kaj šele kaj več!
In ja, tudi mene motijo umazane školjke, žal mi je. In če vidim po tleh tono papirja že mokrega in celega posranega, me mine že samo, da grem lulat, kaj šele kaj več!
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Mene pa ko nism doma sploh ne prime kakat. Ne, sam resno.Ko sem npr. v službi me sploh ne tišči, ko pa pridem domov me takoj začne tiščat.Največkrat grem pa na potrebo takoj zjutri ko spijem kavo.Obvezno pa vsak dan, če en dan ne grem se počutim prou slabo.
Sem pa 1x doživela nekaj najbolj ogabnega.Poleti smo šli do Fiese in na plaži je javni wc in ženski je biu tko posvinjan da kr nism mogla verjet.Hmal sem bruhala.Biu je wc na štbunk, pač uno k samo počepneš in drek je biu kr tam povsod okoli, rabljeni vložki in tamponi so kr ležali tam potleh, vse krvavo in to v skor vsakem, blo jih je pa enih 5 .Js sem se sam obrnla in skor tekla vn.A mi prosim lahko kdo razloži kaj je tem ženskam da to počnejo?!
Sem pa 1x doživela nekaj najbolj ogabnega.Poleti smo šli do Fiese in na plaži je javni wc in ženski je biu tko posvinjan da kr nism mogla verjet.Hmal sem bruhala.Biu je wc na štbunk, pač uno k samo počepneš in drek je biu kr tam povsod okoli, rabljeni vložki in tamponi so kr ležali tam potleh, vse krvavo in to v skor vsakem, blo jih je pa enih 5 .Js sem se sam obrnla in skor tekla vn.A mi prosim lahko kdo razloži kaj je tem ženskam da to počnejo?!
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
^^ itak je splošno znano, da so ženske večja praseta od moških. vsaj na tem področju. In jst se čist strinjam, ker sem tut že naletela na take situacije, ko se ti kr malo obrne. Mislim ne razumem kako lahko greš srat, da je vse naokoli pošpricano. Tudi ploščice
Jaz grem najraje doma. Itak. In če sem kje zunaj probam zdržat, ampak ka vem, če me prime na šihtu zjutraj ob devetih in vem da moram bit tam do dveh, ne morem zdržat in pač grem. Če ne grem se mi zdi, da sem tko napihjena in se počutim res grozno.
je pa zanimivo, da sem se tut jst včasih full obremenjevala s tem kje in kam grem, zdej sem se pa kr mal bolj sprostila in pač, sej smo vsi ljudje.
Jaz grem najraje doma. Itak. In če sem kje zunaj probam zdržat, ampak ka vem, če me prime na šihtu zjutraj ob devetih in vem da moram bit tam do dveh, ne morem zdržat in pač grem. Če ne grem se mi zdi, da sem tko napihjena in se počutim res grozno.
je pa zanimivo, da sem se tut jst včasih full obremenjevala s tem kje in kam grem, zdej sem se pa kr mal bolj sprostila in pač, sej smo vsi ljudje.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
men tut ni nč jasno, k vidš školko popacano z drekom, k da folk ne zna matelce uporablat. ene ženske so res sivna od svin.. jz zmeri k grem lulat, zmer pobrišem za sabo,pa če nism nobene kaplce kje pustla..jz pa res od 100primerov je blo ene 10krat samo brez poscane škojlke...najhuj je k si zuni pa ti zmanka papirja..zmer letim do šanka za robčke, pa za usmi packami pobrišm za njimi da ja nebo gdaj kera misnla da sm to JZ pustila!! gnus!!! zmer od kje prvlečm robčk pa magar da vidm v košu za smeti (pr umivalniku) napol porablen robčk al pa clo ne-se vid če je mokr..pa odtrgam pou..ma sam da je!! (sam ne umazanga, pač tm k je suh)..raj to kot da sm brez pa da pustim za sabo popacan
ma pa zlo počasno prebavo, torej mene čist tko automatsko,ne da bi jz hotla ne prime nikjer drugje kot doma če že doma ne grem kako bom šele kje drugje šla??
ma pa zlo počasno prebavo, torej mene čist tko automatsko,ne da bi jz hotla ne prime nikjer drugje kot doma če že doma ne grem kako bom šele kje drugje šla??
-
Stella* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2006
Jao tut men gre zlo na živce ko grem na wc in naletim na polulano školjko,. pol pa jst za drugimi brišem,ker mi je bedno da bi kdo mislil da sem jst tako pustila katastrofa od žensk,ki so takšne packe!!!
Kar se pa tiče velike potrebe,. zlo redko grem na javni wc! Seveda me je že kdaj prijelo, ko pridem do stranišča pa me vse mine, ker se pač ne morem sprostit. Še večja muka so mi pa odprti wc-ji (ki imajo zgoraj in spodaj odprtino) tam še lulam težko! Z umazanijo pa se ne obremenjujem preveč, ker se nikoli ne vsedem (z robčkom ali papirjem dvginem wc školjko in čepe opravim)
Kar se pa tiče velike potrebe,. zlo redko grem na javni wc! Seveda me je že kdaj prijelo, ko pridem do stranišča pa me vse mine, ker se pač ne morem sprostit. Še večja muka so mi pa odprti wc-ji (ki imajo zgoraj in spodaj odprtino) tam še lulam težko! Z umazanijo pa se ne obremenjujem preveč, ker se nikoli ne vsedem (z robčkom ali papirjem dvginem wc školjko in čepe opravim)
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Kaj pa na dopustih? Ko ste tam en teden, ali še več? Kar cel teden brez wc-ja.
Pr men, če je treba, je treba.
Sicer pa ne vem kam to ene na wc-je hodte, da tak umazano?
Pr men, če je treba, je treba.
Sicer pa ne vem kam to ene na wc-je hodte, da tak umazano?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Na dopustu je to "moj" wc. Lepo se zaprem v kopalnico, imam mir, opravim svoje in grem pod tuš.
Zame je to čisto drugačna situacija kot v kafiču, kjer mi edino zasebnost zagotavlja pregradna stena iz laminata, ki še vedno pušča pol metra lufta spodaj in en meter zgoraj.
Zame je to čisto drugačna situacija kot v kafiču, kjer mi edino zasebnost zagotavlja pregradna stena iz laminata, ki še vedno pušča pol metra lufta spodaj in en meter zgoraj.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]