Velika potreba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
veneficus pupa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
ja js tud samo doma. no pa pr fantu še lahko - pač da se počutm domače
na faksu sploh nkol neb mogla it, pa če me še tok stisne. in tud bi mi blo bet it v študencu, če bi živela tm. sam sej vrjetno bi se tud tam navadla. k sm enkrat bla polet v študencu(pocen počitnce), pa smo si s celim štukom delil wc, mi sploh ni biu problem.
grem pa tm k delam - tm mi tud ni bet. k je itak ful mal folka.
hihi, kera tema
na faksu sploh nkol neb mogla it, pa če me še tok stisne. in tud bi mi blo bet it v študencu, če bi živela tm. sam sej vrjetno bi se tud tam navadla. k sm enkrat bla polet v študencu(pocen počitnce), pa smo si s celim štukom delil wc, mi sploh ni biu problem.
grem pa tm k delam - tm mi tud ni bet. k je itak ful mal folka.
hihi, kera tema
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
larisa789 napisal/-a:kdor zadržuje in ne gre na wc ko bi mogel iti, ima veliko možnosti, da postane zaprt in kasneje da dobi raka na debelem črevesju. Tako, da je zelo neumno, če se kakšne želijo delati fine damice, da grejo samo doma na wc.
ma kakšne damice?
pač ne mormo it drugje na sekret.Jst pač ko opravljam veliko potrebo morm sedet, men stoje ni za kakat, sploh če me zvija.In sedim na umazanih poscanih ogabnih javnih školjkah, ne!
če je pa vam prav tako prou, jst bi lahko tud kšno rekla na temo higiene pa ne bom, ker spoštujem mnenja drugih in razumem, da pač nekdo lahko gre.
In ne ni nobena zaprtost in ja kr desetkrat u lajfu se ti to zgodi, pa bom kr raka dobila.A dej no.Lohk ga dobim tko al pa drgač!
nevem kaj zdej to spet nekoga tretjega moti, če nas ne?jst se preprosto usedem u auto in grem domou, pa pridm pol nazaj.
ženska...če je sila, je pač sila, ampak ponavad mam še tok časa da se do doma prfuram.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
...
Zadnjič spremenil lakeesha, dne 10. Jun. 2009 7:11, skupaj popravljeno 1 krat.
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
lakeesha napisal/-a:kašne damice???
mam precej sodelavcev, k jim je nerodn it na veliko potrebo na wc v našem štuku (med šihtom) in pol se z dvigalom odpeljejo v višji štuk in grejo tam na wc
A res? Madoniš, pa saj vsi lulamo in kakamo, zakaj taka zadrega? Eni skoraj doktorirajo iz tega, pač greš ko te tišči.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
ja res! prou vsak k ga prime, šiba 1, 2, 3 štuke višje/nižje in tm zrihta.
men je isto blazno smešn
men je isto blazno smešn
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
lorelaj napisal/-a:lakeesha napisal/-a:kašne damice???
mam precej sodelavcev, k jim je nerodn it na veliko potrebo na wc v našem štuku (med šihtom) in pol se z dvigalom odpeljejo v višji štuk in grejo tam na wc
A res? Madoniš, pa saj vsi lulamo in kakamo, zakaj taka zadrega? Eni skoraj doktorirajo iz tega, pač greš ko te tišči.
ja usak po svoje a ne.mislm nevem,kaj koga tu moti?
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
*purple* napisal/-a:lorelaj napisal/-a:lakeesha napisal/-a:kašne damice???
ja usak po svoje a ne.mislm nevem,kaj koga tu moti?
Ja, vsak po svoje, se strinjam. Samo mi je še vseeno lahko smešno, da si nekateri tako zelo grenijo življenje, z majhnimi stvarmi ... Zaradi mene pa lahko hodijo na WC tudi v drugo državo, če menijo, da se samo tam lahko sprostijo. Saj meni tudi ni prijetno it na javni WC, ampak če bi me prijelo, bi šla na normalno na WC, ne pa tri štuke višje.
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Jaz mam tud probleme s tem drugje, kot pa doma. Kot da bi mela v glavi in me takrat sploh ne bi primlo. Ce pa bi me, pa seveda ne bi zadrzevala.
Ko grem kam na pocitnice rabim prav par dni, da se "sprostim" in lahko grem. Letos na morju so mi prijateljice pripravle ogromno sadno kupo in hektolitre vode, da so me spodbudile.
Sicer pa meni ni neprijetno ob dejstvu, da nisem doma, ampak gre bolj za higieno, ker obicajno so stranisca drugje (recimo fax) katastrofa.
Ko grem kam na pocitnice rabim prav par dni, da se "sprostim" in lahko grem. Letos na morju so mi prijateljice pripravle ogromno sadno kupo in hektolitre vode, da so me spodbudile.
Sicer pa meni ni neprijetno ob dejstvu, da nisem doma, ampak gre bolj za higieno, ker obicajno so stranisca drugje (recimo fax) katastrofa.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
ma kaj ste tok obcutljive s to higieno? povsod drugje kot doma pa res niso tok hudo umazana stranisca. mislim sej ne drgnes z luliko pa z zadnjicno odprtino po skoljki sem in tja?! pac z nogami se usedes, mogoce das se koscek wc papirja spodi pa je! js hodim ze celo zivljenje povsod na wcje, u javnih soping centrih, na faksih, u solah, u restavracijah, barih, lokalih, v tujini, v kampih (cistih in manj cistih) pri tabornikih na taborih na pol v naravi, ma ni da ni. in ne bote verjele - se vedno sem ziva, nikol se nism mela dol kakih okuzb, glivic, alpa kej podobnega...
ce res vidis da je posran alpa s krvjo umazan wc valda ne gres, ampak ce pa ni nic na skoljki pa res nevem kaj je tok hudo? ehh...
no tk da ja, js hodim povsod nimam niti mal zadrzkov glede higiene, moti me sam ce so kaki zvoki pa da vem da kdo poslusa grem pa najmanj enkrat na dan kakat, ponavadi 2-3 krat pa sploh nic ne jem kaj posebnega za prebavo, niti sploh ne razmisljam o tem in se ne poglabljam v to tako kot nekatere
ce res vidis da je posran alpa s krvjo umazan wc valda ne gres, ampak ce pa ni nic na skoljki pa res nevem kaj je tok hudo? ehh...
no tk da ja, js hodim povsod nimam niti mal zadrzkov glede higiene, moti me sam ce so kaki zvoki pa da vem da kdo poslusa grem pa najmanj enkrat na dan kakat, ponavadi 2-3 krat pa sploh nic ne jem kaj posebnega za prebavo, niti sploh ne razmisljam o tem in se ne poglabljam v to tako kot nekatere
- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Najbolj pa ne prenesem smrdečih stranišč in mi nikoli ni bilo jasno kdo hudiča hodi na veliko potrebo v raznih nakupovalnih središčih, lokalih... ker velikokrat smrdi. Ok razumem, te prime, ampak da ima pa človek tako navado, da gre pa kar povsod mi je pa čudno. Mi hočemo dihat!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov