Velika potreba

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dadyka15 » 09. Feb. 2009 21:59

joj k b se še fantje tkole sekiral...
to je pač sam zrd tega ratal k mormo bit punce lepe v vseh pogledih..ne smemo prdet, rigat, kakat..oni pa to vse lohka...(mislm sj punce tud to delamo sam ni lepo pa tega izražat..ma kr neki za moje pojme..)
ja jz grem vedno na wc doma, razn na dopustu k se morm pač navadt d grem tm na wc..
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 10. Feb. 2009 0:44

jz še doma al pa pr fantu(sm ko doma)ne grem po slab teden,kako bom šla potem šele kje drugje????

:)
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 10. Feb. 2009 10:00

o joj, mene bi kap. Da ne bi šla vsak dan. Jaz imam čist točno prebavo, vsak dan po zajtrku me navije. Včasih tudi še kdaj čez dan.
Že če en dan ne grem se obupno počutim,da pa ne bi šla 4 dni bi bla pa zame že huda zaprtost...

Drugače pa ja,ko sem bla zdajle na potovanju ni blo panike,sem šla isto vedno po zajtrku.
Pri fantu ni šans da grem, ko pridem domov pa takoj. Psiha očitno.

Na faksu me zvija samo med izpiti,včasih grem še kdaj,ampak itak nimam faksa ful zu3,tako da grem skoraj vedno doma.
Nass
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nass » 10. Feb. 2009 10:56

Meni je pa to tako čudno, da pri fantu ne hodite na veliko potrebo... Pozna vse možne dele vašega telesa in duše, nerodno vam je pa zarad enega 'štrbunk'.
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 10. Feb. 2009 11:25

Nass napisal/-a:Meni je pa to tako čudno, da pri fantu ne hodite na veliko potrebo... Pozna vse možne dele vašega telesa in duše, nerodno vam je pa zarad enega 'štrbunk'.

Tudi meni se zdi čudno, da vam je nerodno it pri fantu na potrebo. Kaj katera kdaj prdnila, ko bil fant zraven?
(s)mej se
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2007
Kraj: koper

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelčica » 10. Feb. 2009 11:35

Mene pa t ne obremenjuje preveč, na wc grem kjer me prime, samo ponavadi je to samo doma. Če pa gremo kam na dopust pa me ponavadi zaradi spremembe okolja zapre. Nekajkrat je blo res neprijetno, za več dni.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 10. Feb. 2009 13:45

piškotek* napisal/-a:
Nass napisal/-a:Meni je pa to tako čudno, da pri fantu ne hodite na veliko potrebo... Pozna vse možne dele vašega telesa in duše, nerodno vam je pa zarad enega 'štrbunk'.

Tudi meni se zdi čudno, da vam je nerodno it pri fantu na potrebo. Kaj katera kdaj prdnila, ko bil fant zraven?

mi2 drug drugmu prdiva LOL haha sej vem da se sliš smešn..sam zakva pa ne :D pa ga zownam LOL haha svina
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 10. Feb. 2009 13:46

Am,v bistvu se nisem jaz tako odločila,ko sva bla na dopustu sem normalno hodila na wc, na velko potrebo tud ko si je on zraven v kopalnici zobe pral. Tko da se ne gre za to da bi mi blo kej nerodno.

Mogoče pa mi zato nikol ne rata ker tam ne popijem ave zraven zajtrka zu3.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 10. Feb. 2009 15:08

Ok, da bi šla pred kom srat, če se po domač izrazm, pa res ne, hvala lepa. Mam pa rada zasebnost takrat. Pa tud moj tip ne bi tega naredu, ko sm jst zravn. Ene zadeve se mi pa zdi, da morjo ostat sam tvoje, da ni treba, da te tip lih gleda, k ti kakaš. Moj mnenje, ne obsojam, kokr kermu paše.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 10. Feb. 2009 15:14

^^Moj sovraž da mu jst govorim kej v zvezi z velko potrebo; in pol ga učas zanalašč hecam pa mu kej o tem govorim :lol: ; dokler ne popen hehe.
Drgač pa tud men se zdi, da neka zasebnost pa more bit.

Čeprov od ene moje kolegice tip gre tud z njo v kopalnico ko kaka, pa tm na oknski polici sedi pa jo gleda :lach: ; ko sem jst to mojmu povedala sploh ni vedu kaj nj reče.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 10. Feb. 2009 22:30

^^ :lol: a dej no, jaz se sploh ne bi mogla pokakat, če bi me kdo gledal. pa tudi sama nimam želje, da bi koga opazovala.

drugače sem pa pozabila dodati, da mi tudi v LJ v študentu ni problem iti na wc.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 10. Feb. 2009 22:34

Tega jaz tudi ne štekam. Za tistih pet minut se pa menda lahko ločiš od tipa no :)
Uporabniški avatar
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 2. 2008
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a Sekhmet » 10. Feb. 2009 22:44

Moja bivša sošolka je trpela zarad zaprtosti in je njen dragi sedu zraven nje v veceju in jo prav lepo spodbuju. Dobesedno. Prtisn. Sej bo. Še mal.

No, a ni lepo?? Za posrat. :lol:

Pa, da ne bom OT. Js drgot tud ne morm it. Ravn zdej sem šla v 14 dneh 1krt, ker sem lih mela en čudn delovni čas. Sem rabla en dan mira pa tablet, da sem se v miru očistila. Zdej lažje diham. :oops:
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 10. Feb. 2009 22:53

Lol, ta je pa potem res šolski primer ženske, ki se brez tipa še usrat ne more :)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 11. Feb. 2009 2:28

a zna kera tko na hitr povedat, zakaj eni kakajo usak dna po večkrat, eni pa recmo max. v 4ih dneh enkrt... in kaj je narobe, če si bl zaprte narobe oz. kaj gre lohka kasnej narobe, a je to ful problem, je potebno ukrepat in kako, so zdravila za to al kaj??

ugl.nikol nism nč nardila glede tega ker se mi ni zdel pomembn..zdj bi pa rada da se pošlihta,ker eni usak dan po usakm obroku..jz pa k žaba napihnena 1x na 4 dni hmmm

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov