Velika potreba

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 26. Maj. 2009 20:31

renatka_ napisal/-a:Ne morem vrjet, da nekateri tolk neverjetno (grozljivo) serjete, da si ne upate na WC niti pr tipu.

Ni to, da bi neverjetno al pa grozljivo :rofl: , ampak js pač ne morm, če se ne morm lepo zaklent v kopalnico in če nisem 100 %, da ne bo kdo prišeu not. :D Na začetku sem imela še težave z lulanjem pri fantu, ker je mogu it vedno z mano in "stražit", da ne bi kdo od njegovih prišeu v kopalnico. :P
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 26. Maj. 2009 20:57

Blair napisal/-a:Haha kera huda tema :D

A sm jst pol edina taka, da se pokakam v manj kot 5 minutah? :P Pa se nikol ne silim ampak enostavno kr gre :lach:

Nisi :D
lisicka89
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 4. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a lisicka89 » 26. Maj. 2009 21:20

jullia_ napisal/-a:Jaz bi totalno popizdila, če bi me folk na kofetu puščal samo za mizo po 15 minut in več.

Sej to prakticiraš, ko imaš čas (v večini primerov doma), ne pa v kafiču ali pa kje drugje. Tam na hitro narediš, če je potreba, in to je to. Logično, da ne boš pustil kolega/kolegice toliko časa čakat ;)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 26. Maj. 2009 21:30

Torej se da tudi hitreje opravit, samo ene res uživate na školjki? :) Kakor vam paše, ampak baje se hitro hemeroide na tak način pridela.
lisicka89
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a lisicka89 » 27. Maj. 2009 8:24

^^Ne vem ravno, če je beseda "uživanje" prava... :gruebel: Težko razložiti, verjetno jst tako delam, ker prakticira ta način moški del naše družine, ubistvu je bolj navada kot kaj drugega. Ne pa zdaj mislit, da ravno vsakič, ko grem, sem notr 15 min al več. Ponavadi sem 5 minut, maximalno 10, če čutim, da je še nekaj notri, pa noče ven.
Zakaj bi se pa na tak način hemeroide lahko dobili? Mogoče veš?
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 27. Maj. 2009 8:30

Men niti podrazno ne rata bit notr 15min, umrla bi od dolgcajta. Si sploh ne znam predstavljat - najprej ga kepneš pol pa še 15min igraš igrce na mobitelu npr., al kako? Al pač po obrokih na vsake 3min npr.? :razz:

Glede opravljanja potrebe pri fantu, pa štekam tisto od začetka - pač človeka ne poznaš (še tolk) in to. Ampak, da npr. po parih letih ne morš it na WC, če je on v bližini.. LOL, nepredstavljivo. :D

Sej ne, da jst uživam, če sm glih zravn - ampak, če nanese pač nanese.

P.S. Spomnem se posta ene uporabnice, ki je razlagala kolk z njenim na polno prdita (mislim, u glavi sm mela kr uno Shrek sceno), ampak hecno - srat hodi pa domov. Ne registriram. :gruebel:
Zadnjič spremenil renatka_, dne 27. Maj. 2009 8:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 27. Maj. 2009 8:31

lisicka89 napisal/-a:Zakaj bi se pa na tak način hemeroide lahko dobili? Mogoče veš?

Pomoje zato, ker črevo siliš in tiščiš in tiščiš...
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 27. Maj. 2009 8:43

Nekako tako, kot je renatka_ napisala, ja. Na školjki si ves čas nekoliko napet, ker gravitacija naredi svoje :)
Ampak ne vztrajam za vsako ceno, ker tega nisem zasledila v nobenem zdravstvenem viru.
lisicka89
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a lisicka89 » 27. Maj. 2009 8:46

^^sej je ok, samo zanimalo me je ;)
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 27. Maj. 2009 8:51

Pomoje je pa boljše, da si vzameš čas kot pa da vse nekaj na hitro in potem moraš po možnosti večkrat it.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 27. Maj. 2009 10:14

jullia_ napisal/-a:Kako gre pa to, da na skretu sedite dlje kot Kralj Matjaž za svojo mizo, skupaj s filozofijo, da se gre kakat tam in takrat, ko te pač prime?
Jaz bi totalno popizdila, če bi me folk na kofetu puščal samo za mizo po 15 minut in več.

Glede na to, da me prtisne na tavelko potrebo glih 1x na 3 dni, bi moglo bit neko hudo naključje, da bi me glih v tistem trenutku, ko bi bla na kofetu. Pa tudi sicer, ne bi mogla kakat, kr se ne bi mogla vsest. Bi pač stiskala rit, dokler ne bi domov prišla.
In glede na to, da mam bolj bogo presnovo, si takrat, ko čutim da bo, res vzamem čas in opravim za 3dni naprej in nazaj :razz:
Problem je, ker se mi je že zgodilo, da sem mela mal krvi na papirju, ko sem silila na hitro, zato tega raje več ne delam.
Sicer mam tudi problem, ko zamenjam okolje, npr. morje in to. Prve par dni ne morem in sm čisto napihnjena. Pa nimam nobenih predsodkov al pa kaj, kot vidite :D Enostavno rabim čas, da spoznam okolje in se vklopim, pol pa tud kakam lahko.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 27. Maj. 2009 18:13

*hox* napisal/-a:
renatka_ napisal/-a:Ne morem vrjet, da nekateri tolk neverjetno (grozljivo) serjete, da si ne upate na WC niti pr tipu.

Ni to, da bi neverjetno al pa grozljivo :rofl: , ampak js pač ne morm, če se ne morm lepo zaklent v kopalnico in če nisem 100 %, da ne bo kdo prišeu not. :D Na začetku sem imela še težave z lulanjem pri fantu, ker je mogu it vedno z mano in "stražit", da ne bi kdo od njegovih prišeu v kopalnico. :P

Zakaj pa se ne zakleneš? :D
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 27. Maj. 2009 18:58

Verjetno nimajo ključa v vratih.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 27. Maj. 2009 20:01

Ha, ha, kere scene :rofl:

Še zmeri mi je pa ful smešn, k se spomnem, da je moi T napisala, da ma ena njena frendica skoz en radio pred wc-jem, da ga res nažiga, ta cajt, k serje, da se ja ne bi kej slišal :D Boh ne dej, da ji kdaj crkne, bi jo razgonil, revo :rofl:
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 27. Maj. 2009 20:45

gemini napisal/-a:
*hox* napisal/-a:

Zakaj pa se ne zakleneš? :D

Ker nimajo ključa. :D

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov