Velika potreba

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 23. Maj. 2009 18:16

OK, pol je pa tle še drugi "ekstrem" - mamo WC čist zraven dnevne sobe in jz vedno zapiram vrata od le-te, medtem ko očeta sploh ne moti in mu grem jz zapirat ta vrata. :lach:[/quote]

a tv gleda? pol mu ne smes zapret :schlaumeier:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 23. Maj. 2009 22:05

^^Ta bi bla huda, ja. :rofl:
Ne ne, so dvoja vrata, od WCja (te zapira) in od dnevne.
kittybaby
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kittybaby » 23. Maj. 2009 22:24

choco.cat napisal/-a:Jaz mam tudi moten "ritual" ko grem na dopust, skratka kamorkoli za več dni. Pa ne, da nebi bla sproščena ampak nevem... Tko pač je :)

this
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 25. Maj. 2009 13:29

Ne morem vrjet, da nekateri tolk neverjetno (grozljivo) serjete, da si ne upate na WC niti pr tipu. Mene, če prtisne lulat al pa kakat pač grem, če je WC blizu/na voljo. Že takrat ko ga ni in držim neki časa se mi zdi, da mi bo poknu mehur al pa karkol drugega.

Kako pa bo, ko boste stari (ali vaš ata/mama/partner) in bo treba, da vam brišejo rit ali vi njim? S starostjo rit ne začne dišat.

In moj tip sedi na školki, ko si jst umivam zobe al pa se tuširam - in obratno. (Katastrofa, ane :) )
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 25. Maj. 2009 14:11

Haha, to je res ja. Sej če si ene 10-15 min na wc-ju (nimam pojma kaj eni ljudje tolk dolgo delajo) pol je mogoče res mal nerodno pred novim fantom,ampak po določenem času bi se res lahko sprostile.
lisicka89
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 4. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a lisicka89 » 26. Maj. 2009 8:13

renatka_ napisal/-a:In moj tip sedi na školki, ko si jst umivam zobe al pa se tuširam - in obratno. (Katastrofa, ane :) )

Meni je najbolj ostalo v spominu, ko smo bli na maturantskem in gre sošolka na wc (v tistem apartmaju, kjer sva ble) in pol mi reče, nej si prnesem stol pa bova mal podebatirale :D najprej sem mal čudno pogledla, pol pa je debata kr stekla :lol: sicer pa s to sošolko je bilo res tako, da med nama ni blo nekih tabu tem in to tud ni blo nič presenetljive, ker je drgač malo utrgana po karakterju ;)

Drgač sama hodim tudi najraje na potrebo doma. Sicer pa, če je tista dišava mi ni problema nikjer it, ker mi pač ni fajn, da pol smrdi. Dobro sej vem, da od drugih ne diši, ampak pač, mi je pol dost boljše, da prekrijem vonj. Sem celo razmišljala, da bi s seboj nosila mini dišavo za take zadeve :D

Edino kar mi je res neprijetno je to, če me prime v kakem diskaču, čeprav se to res bolj redko zgodi, takrt pač poskusim zdržat. Sploh, če je zelo velik WC in ni veliko folka notri.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 26. Maj. 2009 12:16

softTouch napisal/-a:Sej če si ene 10-15 min na wc-ju (nimam pojma kaj eni ljudje tolk dolgo delajo) ...

Enostavno se poskušamo v miru usrat :D
Jz si vedno vzamem cajt, da grem na sekret, kr če nekaj na hitro hočem, pol ne bo nič iz tega, glih za en zajčji kakec spravim skup. Po možnosti si še natrgam kaj, če se hočem na hitrco posrat. Tk da...lepo, u izi, si vzamem še kak Rutarjev katalog zraven, pa jz to v miru preštudiram...in zraven iztrebljam :lach:
Včasih se celo zgodi, da misliš, da si že konc, pa ko se že pripraviš, da se oblečeš, začutiš, da prihaja še ena runda...pa spet jovo na novo.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
AniMaLisTik
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a AniMaLisTik » 26. Maj. 2009 13:52

Jaz si na wc nesem mobitel :D
____AniMaLisTik____
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 26. Maj. 2009 14:07

^^Jz tud :rofl:
Pa igram igrce, klicev pa ne sprejemam - grr, to ma en kolega navado se tud takrat javljat! :lach:
lisicka89
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 4. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a lisicka89 » 26. Maj. 2009 14:55

^^jst sem tako klicala enga kolega, ki je bil ravno na wc in tako vprašam, če motim in on, ne ne ravno nag sem, ma ti kar povej.... jst sam :eek:, sploh nism vedla kaj rečt, ker me je čist presenetu, so mi švigale po glavi čist druga stvari in pol sem raje poklicala čez par minut še enkrt :D

Drgač pa jst tud vzamem (če se mi ne mudi) kdaj mobi, reklame, revijo zravn in malo preberem, ker drugače si ne vzamem čas za take stvari :D Je pa lepo slišat, da nisem edina...ker včasih sem si mislila, da samo jst tako to delam, ampak kot zgleda nas je kar nekaj takih :P
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 26. Maj. 2009 16:57

A katera tud laptop vzame na wc pa je sproti na forumu, ko opravlja veliko potrebo? :D :lol:
Uporabniški avatar
Blair
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Blair » 26. Maj. 2009 17:54

Haha kera huda tema :D

A sm jst pol edina taka, da se pokakam v manj kot 5 minutah? :P Pa se nikol ne silim ampak enostavno kr gre :lach:
Uporabniški avatar
Lotta*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Lotta* » 26. Maj. 2009 18:00

^^nene nisi edina. Še moja mami je taka :wink:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 26. Maj. 2009 18:04

Kako gre pa to, da na skretu sedite dlje kot Kralj Matjaž za svojo mizo, skupaj s filozofijo, da se gre kakat tam in takrat, ko te pač prime?
Jaz bi totalno popizdila, če bi me folk na kofetu puščal samo za mizo po 15 minut in več.
Uporabniški avatar
Abby
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 9. 2007
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a Abby » 26. Maj. 2009 19:04

@ jullia: dvomim, da si toliko časa vzamejo na wc-jih v kafičih, ker se tam na školjko niti usest ne moreš.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov