Velika potreba

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 19. Mar. 2009 15:21

nekaj sem bral, da ima par uporabnic probleme z zaprtostjo in da pijejo donat.

obstaja še ena boljša rešitev, in sicer je to čaj iz Poljske Vitax Regulavit 2.

pred dobrim letom so ga imeli v Tušu, potem so ga pa tam nehali prodajat, tako da sem klical na Poljsko v firmo in so mi dali ime uvoznika. to je podjetje ABK iz Trzina. in tam sem se zmenil za veliko količino, zaloga še vedno doma pa še komu smo čaj šenkali! :D

v glavnem čaj sem šel iskat enkrat julija lani (ga vzel za 45€! :D ) in takrat sem bil v kontaktu z Natašo Grbec (tel: 01-564-40-10). no, takrat mi je tudi rekla, da se dogovarjajo z Mercatorjem za tale čaj, ampak če so se takrat dogovorili, ne vem...

Torej za zaprtost pomaga pitje čaja Vitax Regulavit 2! (obstajajo enka, dvojka in trojka, za zaprtost je dvojka!!!)

še slika embalaže:

http://www.jaffo.ie/store/images/produc ... _id396.jpg

mimogrede, žena mi je hvaležna, da sem ji zrihtal čaj! :D
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 22. Mar. 2009 11:40

hudo jochie... kakšne so pa sestavine? Sama sicer nimam težav, razen na potovanjih in počitnicah. Tam je pa groza. :(
speliika<3
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a speliika<3 » 26. Mar. 2009 19:54

z nemorem če nisem doma...Pa tut če me negrem ker mi je ful čudn pa tko...
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 31. Mar. 2009 21:02

polly-polly napisal/-a:hudo jochie... kakšne so pa sestavine? Sama sicer nimam težav, razen na potovanjih in počitnicah. Tam je pa groza. :(

sadno zeliščni čaj s listi senne

sestavine: hibiscus, jabolko, listi senne (20%), rosehip, elderberry, lupina pomaranče...

kot lahko vidiš, nekaj sem uspel razumeti, rosehip in elderberry ter seveda senna so mi pa tuje zadeve. upam, da sem ti pomagal... :D
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 01. Apr. 2009 7:04

rosehips je šipek :wink:
Houd de wereld tegen
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 02. Apr. 2009 21:20

Elder-berry je pa bezgova jagoda. :)

Aja, senna je pa poslovenjeno sena. Nimam pa pojma kaj pomeni. Vem, da sem pred kratkim nekaj brala v zvezi s temi listi in da jih nekateri uporabljajo lahko tudi kot drogo. :lol:
Uporabniški avatar
Larchiiie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Larchiiie » 03. Apr. 2009 19:33

speliika<3 napisal/-a:z nemorem če nisem doma...Pa tut če me negrem ker mi je ful čudn pa tko...

Mnja se strinjam, na morju 14dni nism mogla it na veliko potrebo, enostavn ne morm če nism doma.. :?
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 04. Apr. 2009 13:16

14 dni??Uff, ta pa je huda. :?
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 04. Apr. 2009 13:17

Men izjemno pomaga zelen čaj, dvakrat dnevno grem obvezno če ga popijem 1-2 skodelci na dan..
It was forever..but it didnt last long..
Tysia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tysia » 04. Apr. 2009 22:05

Meni je zadnjič pomagal divji regrat, ki je baje strupen. Sem bila 2 dneva na WC ju, večkrat/ dan. Prebava ko šus. :D

(Odsvetujem uporabo.)
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 05. Apr. 2009 8:47

..Evelyn.. napisal/-a:Men izjemno pomaga zelen čaj, dvakrat dnevno grem obvezno če ga popijem 1-2 skodelci na dan..
Meni tudi na tešče ena šalca zelenega čaja pomaga
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
PlayBoy-GirL
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 2. 2009
Kraj: In The Middle Of Your Heart

Neprebrana objavaNapisal/-a PlayBoy-GirL » 06. Apr. 2009 14:05

Tud js sm čiztt nawajena doma... tko de doma najlažje :) Tut pr tipu mi je zaenkrat še ful tko no.. neugodnoo :? :?
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33
kaycha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kaycha » 06. Apr. 2009 14:43

drugje kt doma full tezko. ze doma ne morm ce ni radio naglas v kopalnci pa vem da nism sama doma.. mam kr tezave s tem.
al pa da mam tipa tuki.. pol grem, k je on v zgornjem nadstropju (npr. v sobi al pa za racunalnikom), js dol na wc al pa obratno (pac 2 kopalnici)
ce je pac treba na dopustu je pa treba, ampak npr. na obeh vikendih mamo nastiman wc skor v dnevni sobi, kar me full mot in tud doma je z zgornjo kopalnco tko. in takrt k je kdo tm pol js ne morm it na wc kr mi je full neprijetno.
mam kr rada zasebnost pr teh opravilih ja :)
aja drgac pa ponavad najkasnej hodm spat in to opravm takrt k ze itak usi spijo. zjutri sm pa tko al tko zaprta, ne vem zakaj, tud ce bi hotla ne morm se ksno urco za tem k ustanem
Uporabniški avatar
*Penelope*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Penelope* » 23. Maj. 2009 11:11

Ko ene pišete, da ne morte drugje kot doma. Jaz si ne predstavljam da bi samo doma hodila. Jaz moram čisto vsak dan na potrebo in se redko zgodi, da sem doma oz. če sem sem zelo malo časa, tako da skoraj vedno moram na javnem mestu..
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 23. Maj. 2009 13:44

drugje kt doma full tezko. ze doma ne morm ce ni radio naglas v kopalnci pa vem da nism sama doma.. mam kr tezave s tem.
al pa da mam tipa tuki.. pol grem, k je on v zgornjem nadstropju (npr. v sobi al pa za racunalnikom), js dol na wc al pa obratno (pac 2 kopalnici)
ce je pac treba na dopustu je pa treba, ampak npr. na obeh vikendih mamo nastiman wc skor v dnevni sobi, kar me full mot in tud doma je z zgornjo kopalnco tko. in takrt k je kdo tm pol js ne morm it na wc kr mi je full neprijetno.
mam kr rada zasebnost pr teh opravilih ja :)
aja drgac pa ponavad najkasnej hodm spat in to opravm takrt k ze itak usi spijo. zjutri sm pa tko al tko zaprta, ne vem zakaj, tud ce bi hotla ne morm se ksno urco za tem k ustanem
Brez zamere, sam ko berem takšna in podobna sporočila..pa saj niste edine, ki to počnete; it doesn't get more natural as this. :)

OK, pol je pa tle še drugi "ekstrem" - mamo WC čist zraven dnevne sobe in jz vedno zapiram vrata od le-te, medtem ko očeta sploh ne moti in mu grem jz zapirat ta vrata. :lach:

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov