Velika potreba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
fun napisal/-a:Sej se ni treba usest na školko- jaz se je nič ne dotaknem s kožo ker sm napol v počepu ko grem lulat... Ali pa obložim školko z wc papirjem... Pa sej ni taka umetnost
ja sej ni umetnost,men je to čist navadn
oblagam je ne s papirjem,ker pač gor ne sedim, razen če je ful svinjska al pa poscana,takrat dam spredi papir da se slučajno nebi po kakšnem spletu okoliščin na tisti svinjarijo naslonila s hlačam.
Ponavad če so tud tla poscana si še hlačnce gotr dvignm, da ne brišem tistga scanja po tleh
Kakam pa ne,že zarad školjke, glasou, blesavih sten, nemiru,.....
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
fun napisal/-a:Sej se ni treba usest na školko- jaz se je nič ne dotaknem s kožo ker sm napol v počepu ko grem lulat... Ali pa obložim školko z wc papirjem... Pa sej ni taka umetnost
isto jz. definitivno pa ne stojim na školjki LOL
sicr pa k je ena rekla, sej tut če se usedeš na škojlko, ne sediš z ritjko gor, ampk ej to že na nogah ane?
Jz zmeri pobrišm pa dam ročk spodi pa se prslonm, če vidm da je ful čist wc pa dam use okol papirja pa se gor usedm..je pa res, da če maš robčk da se hitrzmoč k lulaš in posledično se ta voda popivna po robčku na školjko..pa morš spet brisat, če je pa zravn voda, pa najprej z vodo z robčkom pol pa še s suhim
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
Hehe, glih kr boste diplomirale iz sranja!
Js sm ena od tistih prasic, ki kakajo tudi čez dan in tudi na faksu in v lokalih. Poleg tega moj drek smrdi.
Ampak obvladam pa umetnost čepenja nad školjko, brisanje dile, rokovana s krtačo za wc, iskanje wc papirja dokler ga ne najdem in take zadeve. In se pač potrudim, da je wc za mano vedno čist. Če je katastrofalno umazan se mu pač izognem in počakam na drugega. Ni se mi še blo treba ukvarjat z visečimi tamponi, iglami in drekom po kljukah.
Sej konec koncev osnovna higiena res ni visoka znanost, zgražanje pa nikamor ne pelje. Zdele mi ena misel od Baden-Powella hodi po glavi: "Pustite svet (skret ) za spoznanje lepši, kot ste ga prejeli!" To je to, pa bomo vsi srečni.
Fun, ne verjamem, da vam niso pustili imeti papirja. Sej v gmajni se itak vse organske stvari-torej tudi papir in kakanje razgradijo veliko hitreje kot drugje...
Js sm ena od tistih prasic, ki kakajo tudi čez dan in tudi na faksu in v lokalih. Poleg tega moj drek smrdi.
Ampak obvladam pa umetnost čepenja nad školjko, brisanje dile, rokovana s krtačo za wc, iskanje wc papirja dokler ga ne najdem in take zadeve. In se pač potrudim, da je wc za mano vedno čist. Če je katastrofalno umazan se mu pač izognem in počakam na drugega. Ni se mi še blo treba ukvarjat z visečimi tamponi, iglami in drekom po kljukah.
Sej konec koncev osnovna higiena res ni visoka znanost, zgražanje pa nikamor ne pelje. Zdele mi ena misel od Baden-Powella hodi po glavi: "Pustite svet (skret ) za spoznanje lepši, kot ste ga prejeli!" To je to, pa bomo vsi srečni.
fun napisal/-a:Ko sem bla mala sem šla enkrat (samo enkrat in edinkrat ) taborit s skupino skavtov, in smo mogli cel teden kakat v hosto- brez vc papirja; edin če si slučajno uspel pretihotapit kake robčke v ruzaku...
Ljubiteljice estetike in svežih vonjav; dejte se zgražat
Fun, ne verjamem, da vam niso pustili imeti papirja. Sej v gmajni se itak vse organske stvari-torej tudi papir in kakanje razgradijo veliko hitreje kot drugje...
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
- chiqqa
- Cosmofrik
kvaa??
preber še 1x in to dobr!
če daš robčke spodi, robčk leži tko da gleda na uno stran školjke recmo za dobrih 3cm (ker je robčk širši od školjke)..no in k lulaš, jz se tko nagnem ane, ne direkt usedm, pa pač ne teče direkt pravokotno dol, pa ni zmer un ornk pritisk, pa presledki so lohka ane pa se pokapa ROBČK itd..no in se zmoč komot tistih par 3cm in ta mokrota se potem po celm robčku razširi-pač če zmočš neki se razšir po površini-in je tko robčk mokr in mokra školjka in pač pobrišeš z vodo pa še s suhim robčkom.. zato pa pravm, da nemaram robčkou polagat lih zto k se zmoč in se po školjki ker se sitka s površino. Ma neznam razložt točno, sej vrjetn kera ve o čem govorim ane.
in ne ti men da po školjki ščijm ,,svašta. dokler jz dobim zmer poscane wcje da brišm celo dilo za drugimi, medtem ko jz če nardim kako kaplco, pobrišm celo dilo z mokrim robčkom-Z VODO ZMOČENIM,NE URINOM da ne boš zdj pset obrnla besede (lol) in potem še s suhim, da ja ne bo katera dobila umazan wc za mano..ker kukr jz dobim zmeri neki svinjske, da me kr mine!!!!!!!!!!!!
preber še 1x in to dobr!
če daš robčke spodi, robčk leži tko da gleda na uno stran školjke recmo za dobrih 3cm (ker je robčk širši od školjke)..no in k lulaš, jz se tko nagnem ane, ne direkt usedm, pa pač ne teče direkt pravokotno dol, pa ni zmer un ornk pritisk, pa presledki so lohka ane pa se pokapa ROBČK itd..no in se zmoč komot tistih par 3cm in ta mokrota se potem po celm robčku razširi-pač če zmočš neki se razšir po površini-in je tko robčk mokr in mokra školjka in pač pobrišeš z vodo pa še s suhim robčkom.. zato pa pravm, da nemaram robčkou polagat lih zto k se zmoč in se po školjki ker se sitka s površino. Ma neznam razložt točno, sej vrjetn kera ve o čem govorim ane.
in ne ti men da po školjki ščijm ,,svašta. dokler jz dobim zmer poscane wcje da brišm celo dilo za drugimi, medtem ko jz če nardim kako kaplco, pobrišm celo dilo z mokrim robčkom-Z VODO ZMOČENIM,NE URINOM da ne boš zdj pset obrnla besede (lol) in potem še s suhim, da ja ne bo katera dobila umazan wc za mano..ker kukr jz dobim zmeri neki svinjske, da me kr mine!!!!!!!!!!!!
Zadnjič spremenil chiqqa, dne 24. Feb. 2009 18:12, skupaj popravljeno 1 krat.
- chiqqa
- Cosmofrik
Skrat potepuh napisal/-a:fun napisal/-a:Ko sem bla mala sem šla enkrat (samo enkrat in edinkrat ) taborit s skupino skavtov, in smo mogli cel teden kakat v hosto- brez vc papirja; edin če si slučajno uspel pretihotapit kake robčke v ruzaku...
Ljubiteljice estetike in svežih vonjav; dejte se zgražat
čene pa list od kšnga drevesa pa gremo hahaha joj nebi mogla
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Heh, jst sm bla učasih tiste sorte dekletce, k se niti lulat ni moglo spraut u grmouje (mogoče "trauma" iz otroštva, ko sm počepnla na kup mrauljišča). Pa sm se prejšnje poletje "uvajala" in mi ni več problem nekje u naravi počepnt (glede na to, da hodm lulat na pou ure, drgač tut ne gre).
Kar se pa tiče jaunih vecejeu ...
Tut men niso prijetni (in ne verjamem, da so komu u veselje), ampak na račun morebitnih neprijetnih vonjau in nečistoč usen ne mislm trpet in se napihovat (govorim za mehur) do onemoglosti.
Sm pa ena tistih z upočasnjeno prebavo, tko da problemou, da bi me nekje zdoma zagrabl in se ne bi dal potrpet, nimam. H sreč al pa na žalost.
Da bo jauno stranišče svetleče, bleščeče in dišeče tko kt moja lastna kopalnca pač ne gre prčakvat, ampak na take svinjarije, kt jih ene tle opisujete, sm pa naletela tok zlo redkokdaj, da ni omembe vredno (takrat sm se seveda obrnla in iskala naprej). Če se pa vece papir ovija okol kante in visi s stropa, me pa ne mot pretirano, dokler se men ni treba dotikat ničesar, bom že potrpela.
Preveč žensk je pack, to je že doug znano. Večkrat hodm na moška stranišča (na raznih smučarijah, u kempih, tut po moških garderobah u fitnesu sm že špancirala) in so dejansko velik bl čista kt na naši strani. Sicer je res, da (po)rabjo mnj vece papirja in ga je posledično mnj še kje drugje, ampak hej, če ti neki pade po tleh, pač pobereš in vržeš stran, ceu napor, ja.
Kar se pa tiče jaunih vecejeu ...
Tut men niso prijetni (in ne verjamem, da so komu u veselje), ampak na račun morebitnih neprijetnih vonjau in nečistoč usen ne mislm trpet in se napihovat (govorim za mehur) do onemoglosti.
Sm pa ena tistih z upočasnjeno prebavo, tko da problemou, da bi me nekje zdoma zagrabl in se ne bi dal potrpet, nimam. H sreč al pa na žalost.
Da bo jauno stranišče svetleče, bleščeče in dišeče tko kt moja lastna kopalnca pač ne gre prčakvat, ampak na take svinjarije, kt jih ene tle opisujete, sm pa naletela tok zlo redkokdaj, da ni omembe vredno (takrat sm se seveda obrnla in iskala naprej). Če se pa vece papir ovija okol kante in visi s stropa, me pa ne mot pretirano, dokler se men ni treba dotikat ničesar, bom že potrpela.
Preveč žensk je pack, to je že doug znano. Večkrat hodm na moška stranišča (na raznih smučarijah, u kempih, tut po moških garderobah u fitnesu sm že špancirala) in so dejansko velik bl čista kt na naši strani. Sicer je res, da (po)rabjo mnj vece papirja in ga je posledično mnj še kje drugje, ampak hej, če ti neki pade po tleh, pač pobereš in vržeš stran, ceu napor, ja.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Joj, sm se kr nasmejala, k sm prebrala posta od chiqqe pa Skrata potepuha
Se strinjam z obema. Js grem na wc, kjer me pač prime, pa če je to doma, v lokalu, na faksu al pa v City parku Itak vedno porabm za te zadeve mal več časa kt druge, ker si najprej nardim "steljo", da se loh narahlo usedem na školjko, kr mi ni do lulanja v napol stoje, do kakanja stoje pa niti slučajn. Če ma dila od kšne packe prej kšno kapljo scanja, pač pobrišem z wc papirjem. Za sabo vedno spucam, če umažem slučajno (kar je chiqqa pisala o ponesreči lulanju po robčkih oz. wc papirju-se dogaja), pa tud metlco znam (če je potrebno) uporabit.
Ne razumem pa tistih (oprostite izrazu) prasic, k se svinjsko userjejo in pustijo za sabo rjav skret sm doživela že cel podriskan wc, mislm, sej ok, se zgodi, ampak bod uvidevn do drugih, pa se ga vsaj potrud spucat, sej je vedno metlca zravn školjke Ob takih primerih pa pač grem v sosedn wc, kr to mi je pa res gadno.
Se strinjam z obema. Js grem na wc, kjer me pač prime, pa če je to doma, v lokalu, na faksu al pa v City parku Itak vedno porabm za te zadeve mal več časa kt druge, ker si najprej nardim "steljo", da se loh narahlo usedem na školjko, kr mi ni do lulanja v napol stoje, do kakanja stoje pa niti slučajn. Če ma dila od kšne packe prej kšno kapljo scanja, pač pobrišem z wc papirjem. Za sabo vedno spucam, če umažem slučajno (kar je chiqqa pisala o ponesreči lulanju po robčkih oz. wc papirju-se dogaja), pa tud metlco znam (če je potrebno) uporabit.
Ne razumem pa tistih (oprostite izrazu) prasic, k se svinjsko userjejo in pustijo za sabo rjav skret sm doživela že cel podriskan wc, mislm, sej ok, se zgodi, ampak bod uvidevn do drugih, pa se ga vsaj potrud spucat, sej je vedno metlca zravn školjke Ob takih primerih pa pač grem v sosedn wc, kr to mi je pa res gadno.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
chiqqa napisal/-a:kvaa??
preber še 1x in to dobr!
ej dekle, če maš slabe žiuce pojej en apaurin, pa še enkrat moj post preber pa mi povej kje sm jst tebe obtožla da ti ščijš po školjki!veš zakaj se na koncu stauka uporabljajo uprašaji???
drgač se pa men tud to načeloma ne dogaja, ker se tok nagnem nazaj.pač razkorak pa čimbolj nazaj, tko da cilam direkt u sredino. haha keri pogovori
aja pa še to ogabnost sm pozabla, da še vedno marskdo ne dojame, da se metlco ne daje čez dilo v sekret pa nazaj, ampak dilo dvigneš, ne da pol tista drekasta voda pa ostanki dreka po dili kaplajo
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
No, jaz sem ena tistih, ki se javnim vecejem na veliko ogne, če je le mogoče. Pa ne zato ker bi bila fina, ampak ker imam ful fobijo pred okužbami z alimentarnimi bakterijami in virusi. Ful me moti, če na primer kdo ne zapre pokrova školjke za sabo, ker s tem ko po veliki potrebi spusti vodo, klice prodrejo v zrak in juhuhu. In pa seveda vice versa - v primeru da bi bila okužena jaz, pa še brez kliničnih znakov, bi trosila bacile vse naokoli. No thank you.
Mnja, saj vem da sem ful čudna kar se tega tiče.... Ampak tega filinga se pač ne morem znebit. Drugače pa doma, v štundetnu, pri fantu... Načeloma tam kjer lahko spim, tam lahko tudi opravljam veliko potrebo.
Mnja, saj vem da sem ful čudna kar se tega tiče.... Ampak tega filinga se pač ne morem znebit. Drugače pa doma, v štundetnu, pri fantu... Načeloma tam kjer lahko spim, tam lahko tudi opravljam veliko potrebo.
- chiqqa
- Cosmofrik
*purple* napisal/-a:
ej dekle, če maš slabe žiuce pojej en apaurin, pa še enkrat moj post preber pa mi povej kje sm jst tebe obtožla da ti ščijš po školjki!veš zakaj se na koncu stauka uporabljajo uprašaji???
žiuce pa kr hitr zgubim ja, posebi če kdo česa ne zastop!
*purple* napisal/-a:a ti lulaš po pokrovu, da se zmoč?
pol mi pa povej, kar je tole druzga kot da ščijem po školjki?
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
uf,na kakšn wc sm jest naletela pred dvema mesecema v enem tgovskem centru...to je neopisljivo.vonj in izgled blata,ki je bil nekako razmazan po celi školjki in še mal naokol (kolikor mi je uspelo videt,ker sem se itak takoj stran obrnila) je spominjal na mačjo drisko,če veste kakšen vonj ma to. res ne vem a je uni ženski eksplodirala rit al kaj ? uboga čistilka
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov