Velika potreba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Sej da smrdi, me niti ne čudi, ker je to itak logično... Tudi moj ne smrdi po vaniliji in jagodi...
Ampak drugo pa je, če ne počistijo za sabo. Mislim, da so v vsakem wc-ju ščetke za spucat školjko, ki niso tam zato, da se prašijo, ampak da jih uporabimo... In če vidiš, da si slučajno pustil umazan pokrov, ga obrišeš. In v vsakem wc-ju so koši za smeti, ki so namenjeni za vložke...
Ampak drugo pa je, če ne počistijo za sabo. Mislim, da so v vsakem wc-ju ščetke za spucat školjko, ki niso tam zato, da se prašijo, ampak da jih uporabimo... In če vidiš, da si slučajno pustil umazan pokrov, ga obrišeš. In v vsakem wc-ju so koši za smeti, ki so namenjeni za vložke...
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
*purple* napisal/-a:Zvoncica napisal/-a::gruebel:
sred parkirišča
In pol so wcji ogabni...kam bi pa prišli, če bi srali po parkiriščih??
napisala sem, če bi mogla izbirat da se usedem na javno wc školjko, bi izbrala zunanjost in se nebi usedla nanjo.
žal, glede na to kakšne prasice so nekatere ženske, druzga res ne morm rečt.
Res ne razumem. Sej na javno školjko se ti ni treba USESTI. Če lahko opraviš to v čepe na parkirišču, lahko najbrž tut naciljaš v školjko????????
In ja jaz isto brišem školjke za sabo, da ne bi kdo slučajno mislil, da sem jo jaz poscala. Res ogabno.
-
*Penelope* - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 9. 2008
Ja ob tvojem mišljenju res človek ne more drugega kot zavijat z očmi...
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Se ti ne zdi, da preveč posplošuješ? Ker na cosmo forumu je itak cela ženska slovenska populacija in na javna stranišča hodijo tujci, a ne?
Sicer pa vsaka zase ve, koliko da na čistočo. Jaz zase vem, da ogromno.
Sicer pa vsaka zase ve, koliko da na čistočo. Jaz zase vem, da ogromno.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Yazmeen napisal/-a:LanaMaxim napisal/-a:
Ja, res sem čudna, ker ne želim, da vsakič, ko pridem na wc, smrdi. V Koloseju, na faksu... Kot sem že napisala, valda ta prime, ne morš zdržat-se je tudi meni že zgodilo, ampak ne razumem, da eni gredo pa res kamorkoli. Js vem, da preden grem od doma, da malo pomislim koliko časa bom od doma, zjutraj prej vstanem, si naredim zajtrk... si vzamem čas - da ne bom potem tam na faksu po wc-jih letala. Ene pa prav nič ne briga.
No mogoče pa tud vse ostale, tko kot tebe, pač prime in morjo it in nekateri
pač ne morjo lih do minute načrtovat, kdaj bojo šli na wc
in pol ti drugim zasmradiš ceu sekret
na tele poste sem se pa res nasmejala,kot da ma wc nek drugačen namen.
zvončica,napisala sem če bi mogla izbirat, nevem če bi bla prisiljena al pa neki.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
hehe ene prou načrtujete, ceu potek, pa razmišlate da ne boste šle kje drugje kukr doma prec po zajtrku jz sploh nism še pomisnla da bi me blo tega strah, tko da še dobr da sm zaprte narave kar se tiče kakanja tut to je za neki dobr..k da bi mogla it na kšn faxu al pa v lokalu,pa da je mejhn wc pa da za mano kšna stoji pa posluša-to pa no way LOL
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
nč noben ne razmišlja, no usaj jst ne.nekateri smo pač takega stila vajeni.zjutraj opravimo in potem mamo skoz dan mir.potem pa spet večer, oziroma kukr nanese.meni pa to res ni noben problem, niti obremenjevanje niti nič.je pač dodano mojemu lajfstajlu.
In če bi še kšna upoštevala pol LaniMaxim nebi wcji smrdel
In če bi še kšna upoštevala pol LaniMaxim nebi wcji smrdel
-
ja purple,ce bi vse imele prebavo tko poslihtano,da bi lahk sle zjutri predn gremo od doma,zal pa nismo vsi taksni srecnezi kot ti in lana in pac ne mormo.tko da ne govorit da se nekatere ne drzimo tega.vrjem da nobeni ni fajn it kje drugje kot doma,pa si tega nobena ne zeli!!!eh sj tisti ko nimajo takih tezav itak ne bojo nikol razumel!sam ne pa tle bit pametne kr nimamo vsi enake prebave!
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Jaz grem včasih 3krat na dan, včasih pa v celem tednu npr 2krat na veliko potrebo. Odvisno od tega kaj in koliko jem in se gibam...
Drugače pa javni wc-ji so tam postavljeni z namenom, da se jih uporablja. Pač potegneš vodo za sabo pa zapreš vrata da ne zasmrdiš celega trgovskega kompleksa in to je to. Kako eni komplicirate...
Drugače pa javni wc-ji so tam postavljeni z namenom, da se jih uporablja. Pač potegneš vodo za sabo pa zapreš vrata da ne zasmrdiš celega trgovskega kompleksa in to je to. Kako eni komplicirate...
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Ko sem bla mala sem šla enkrat (samo enkrat in edinkrat ) taborit s skupino skavtov, in smo mogli cel teden kakat v hosto- brez vc papirja; edin če si slučajno uspel pretihotapit kake robčke v ruzaku...
Ljubiteljice estetike in svežih vonjav; dejte se zgražat
Ljubiteljice estetike in svežih vonjav; dejte se zgražat
-
Mene sam zanima tiste, ko ste napisale da raj ne grete na vlko potreo če niste doma, al pa da se zapelete domov, kako pa je potem če greste lulat? A tud za lulanje ko greš zihr vsak dan in nisi vedno doma greste domov? Ker tud pri lulanju se usedeš na školkjko polno bacilov, gor so sedele vse bolane in umazane riti kot ene pravte ipd. A takrat p greste?ne vem kakšna je razlika če se itak vsedeš na školko
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov