Velika potreba

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*roxy*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *roxy* » 04. Feb. 2009 12:20

Js najraj doma...ni mi pa panike kje drugje,če ni seveda use umazan in smrdi :razz:
Smo bli pa na morju z eno prjatlco(ki ne more nikjer razn doma) in ni šla na vlko potrebo 10 dni!!!in je bla zaprta,trebuh kot noseča...ampak si ni dala nč dopovedat.pol pa v bolnco na klistir in od takrat kaka kjer pride :lol:
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 04. Feb. 2009 13:02

Jaz grem tut njrajši doma na veliko potrebo. :D
Če me pa mudi kje drugje (faks, gostilna karkoli pač) grem pa tja na wc... Sej vem da ponekod ni ravno čisto; obložim školko z wc papirjem pa je... :P Mene začne drugač ful trebuh bolet, če dolgo ne grem... Pa glede na to da me večinoma cel dan ni doma, ne morem čakat ravno na isto uro, da bom šla na domač vc...

Se pa tut meni dogaja da mam težave prve dni na dopustu... :oops: Dobr da vsaj vem da nisem edina... :D
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 04. Feb. 2009 13:16

hahahaha.... nism vedla da ma kdo tremo :lol: :D :D razvajenci.... js sm hepi, če je wc kje blizu :lol:
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 04. Feb. 2009 14:04

Doma. :D
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 05. Feb. 2009 3:01

Ko vas bo dovolj "navilo", boste lahko povsod ... :D

Lahko pa zadržujete in čez nekaj časa pišete v temo "Hemeroidi".
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 05. Feb. 2009 14:49

Mene sploh ne "navije" (lol, kakšen izraz), če nisem doma.
Resno mislim, načeloma hodim dopoldne, če sem pa zdoma, pa na to sploh ne pomislim, dokler ne stopim skozi vhodna vrata. Itak takoj šibam za comp, ker sem odvisnik, po 5ih minutah moram pa na wc. Čisto psihološka fora :)
Nass
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nass » 05. Feb. 2009 22:47

Mislim, da tisto z dopustom ni samo psihološka zadeva ampak je povezano s spremembno klime, hrane, vode, s potjo samo... Ker imam enake probleme, tudi če odpotujem nekam, kjer sem praktično doma.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 05. Feb. 2009 22:51

Ne mislim dopusta. Valda da grem v tistih dveh tednih na stranišče :)
Bolj sem mislila faks, kafiče in podobno.
Nass
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nass » 05. Feb. 2009 23:24

Sori, nisem mislila tebe, ampak to, da veliko punc pravi, da jih prvih par dni dopusta ne 'tišči'. Sem nerodno napisala.
Drgače pa upam ja, da se nihče tako ne igra z zdravjem da en teden ne gre na wc.
Jst grem najrajši doma oz. kje kjer se počutim udobno, da se fino usedeš na školjko pa sprostiš. Če je pa treba pa dam tudi tist papir na desko pa opravim. Edino kar me moti je, da javno dostopni wcji niso prezračevani in bo nato naslednjemu smrdelo...
addie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a addie » 06. Feb. 2009 9:40

Jaz zmeraj gledam na to, da če vem, da bom cel dan od doma, tolk prej vstanem, pojem, spijem kavo in grem na WC, da ni pol krize čez dan.
Se je pa tut že zgodilo, da sem morala v službi (delam v šoli), pač nism mogla zdržati, ampak ponavadi kar počakam da pridem domov. Nikakor pa ne morem iti na WC pri tipu oz. mojmu loverju. Sej čez čas se navadiš, sploh če tam spiš in si še čez dan tam, na začetku pa ne gre. Sploh ker se vse sliši :D Na dopustu mi je pa tut mal nerodno pred prijateljicami, ampak smo se tko zmenile, da kadar gre kakšna na veliko potrebo, se pove in ostale gredo ali na balkon al pa TV na glas.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 06. Feb. 2009 10:01

jullia_ napisal/-a:Mene sploh ne "navije" (lol, kakšen izraz), če nisem doma.

Enako. ;)
Uporabniški avatar
*white chocolate*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *white chocolate* » 07. Feb. 2009 22:10

mene ne moti da bi šla kje drugje..če je wc ql pa to,sploh ni panike..če je pa umazan,pa tja še lulat komi grem :o
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 09. Feb. 2009 19:30

addie napisal/-a:Na dopustu mi je pa tut mal nerodno pred prijateljicami, ampak smo se tko zmenile, da kadar gre kakšna na veliko potrebo, se pove in ostale gredo ali na balkon al pa TV na glas.

temu sem se nasmejala...
ampak je prec lažje a ne??? če se ne sliši tistga štbunka :D
jez tud samo doma, drugač pa ponavadi vedno šibam po kavici.
na dopustu je pa tud men precej narodno... lahko tud več dni ne grem oz. ne morm it
ne vem no... vsi se tko zlo obremenjujemo s tem
sam če tko razmišljam, to je neki čist normalnega, vsi hodmo kakat,
pa noben drek ne diši (tko moja mami pravi) :D
(^ tko razmišlam ja, sam k je pa treba it so pa čist druge misli v glavi ala: a se bo slišal, a bo smrdel ipd... )
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 09. Feb. 2009 19:46

Jst zmer hodm na wc doma (ok, razn, ko sva na dopustu dalj časa), ker me drugje sploh ne navije :D Tud psihološka fora!
Uporabniški avatar
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a GoldenEye » 09. Feb. 2009 21:24

Haha, ja jst ko sedim na školjki ponavad vodo stim tečt, da lepo glasno žubori :D Po tem se pa velikrat lotim čiščenja umivalnika in bidejev s takim finim, dišečim čistilom :lol: Jao, smo eni res zakomplicirani, čist brez veze :D

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]