Velika potreba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 252 prispevkov
• Stran 15 od 17
•
Prejšnja
1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
Naslednja
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
men pa ni nikjer problem opravit vlko potrebo dokler se lahko zaklenem v WC pa, da WC ni tista odprta kabina kot so v kakem trgovskem centru. Če se ne morem zaklenit pa res opravim z veliko muko, ker si res ne želim, da bi kdo stopo not, ko bi jaz bil najbol na sredi tiščanja
poznam pa enega, ki sicer lahko opravlja povsod ampak, ko je doma nikoli (ampak res absolutno nikoli) ne opravi v nekaj minutah (pač potisneš pa obrišeš 'n' stuff ) ampak vedno sedi na školjki po pol ure al pa še več pa ali štrka po telefonu, al se pogovarja, al bere revijo, ali brska po internetu prek laptopa... Ko gre na wc se pač ve, da ga še dolgo ne bo ven
poznam pa enega, ki sicer lahko opravlja povsod ampak, ko je doma nikoli (ampak res absolutno nikoli) ne opravi v nekaj minutah (pač potisneš pa obrišeš 'n' stuff ) ampak vedno sedi na školjki po pol ure al pa še več pa ali štrka po telefonu, al se pogovarja, al bere revijo, ali brska po internetu prek laptopa... Ko gre na wc se pač ve, da ga še dolgo ne bo ven
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
hehe, prav nasmejala sm se ob nekaterih komentarjih
Sama na srečo nimam težav z zaprtjem, hodim večkrat na dan. Edino ko sm na kakem potovanju me zna zapret za kak dan in se napihnem, grozno se počutim takrat, tko da si ne prestavljam da bi doma, tako kot nekatere, hodila na potrebo 1X na 3, 4 dni.
Drugač pač če me zvije, grem tut če nism doma, sej vem da ni dobro odlašat s tem.
Sama na srečo nimam težav z zaprtjem, hodim večkrat na dan. Edino ko sm na kakem potovanju me zna zapret za kak dan in se napihnem, grozno se počutim takrat, tko da si ne prestavljam da bi doma, tako kot nekatere, hodila na potrebo 1X na 3, 4 dni.
Drugač pač če me zvije, grem tut če nism doma, sej vem da ni dobro odlašat s tem.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
dobra prebava Jst grem tud ene dvakrat dnevno....
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Pa sej verjetno ne gre vsak dan večkrat, ampak, če je "treba" oz. pride tko, pa pač gre večkrat; in evo, vedno več nas je - ni edina taka.
Sem šla mal "prelistat" temo in po parih straneh se zamislim "..fak, jz berem o izkušnjah uporabnic o veliki potrebi" pa mi je blo kr mal nenavadno..čuftika napisal/-a:hehe, prav nasmejala sm se ob nekaterih komentarjih
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Dioniz napisal/-a:večkrat na dan??? kaj si pes?
ne, dioniz, nisem nobena žival, normalna ženska, ki ima dobro prebavo Jah, glej zjutri ko spijem kavo grem obvezno, potem še čez dan vsaj še 1X, tko da v celem dnevu pač nanese večkrat ja, ne vodim zdej glih evidence...Na srečo ne sedim na WC-ju po urco, tko kot ena moja kolegica, pa zraven se še more matrat da kaj spravi ven...
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
čuftika napisal/-a:Dioniz napisal/-a:večkrat na dan??? kaj si pes?
ne, dioniz, nisem nobena žival, normalna ženska, ki ima dobro prebavo Jah, glej zjutri ko spijem kavo grem obvezno, potem še čez dan vsaj še 1X, tko da v celem dnevu pač nanese večkrat ja, ne vodim zdej glih evidence...Na srečo ne sedim na WC-ju po urco, tko kot ena moja kolegica, pa zraven se še more matrat da kaj spravi ven...
Že že, ampak kaj pol pride ven? mali mišji kakeci? Saj to bi mogla res ful jest, da bi se ti črevesje napolnilo...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- AbbA
- Debatorica
- Na forumu od: 18. 6. 2006
- Kraj: Somewhere over the rainbow
Ponavadi smo tiste, ki gremo po večkrat na dan (tudi jaz sem med njimi) med bolj suhimi, ker se manj absorbira v črevesju (oz. vsaj jaz si tako razlagam... Če jemo enako količino hrane in gre nam večkrat na dan ven, drugim pa predvidevam da ista količina enkrat na nekaj dni...)čuftika napisal/-a:haha, ma kake maš mišji kakeci
Glej normalna velika potreba pač, ne vem zakaj se ti zdi to tolk čudno in nemogoče.
Očitno mam tok hitro prebavo, jem normalno, več obrokov na dan... in ne nisem nobena bajsika, mimgrede
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
..k bi blo vsaj res. (sej vem, praviš "ponavadi" in ne "vedno")Sestavljanka napisal/-a:Ponavadi smo tiste, ki gremo po večkrat na dan (tudi jaz sem med njimi) med bolj suhimi
Prvi neprebran prispevek • 252 prispevkov
• Stran 15 od 17
•
Prejšnja
1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov