Velika potreba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
Na srečo nimam problemov s tem. Glede na to, da sem potepuh že od malih nog in mi je blo vedno fajn it kamorkoli od doma, tudi za več dni, bi blo mal čudno, da ne bi hodila kakat.
Seveda mi ni fajn, če je umazan al pa tko, sam pač mal se znajdeš, paziš na higieno, pa je. Poleg tega sem vajena kampov, taborov, koncertov, potovanj in avtobusnih postajališč, lokalov, ... in s tem tudi WCjev. Ko me zgrabi, morm it. In pač grem.
Se mi pa zabavn sliš, da nekatere dejansko hodite iz lokalov domov na veliko potrebo...
Seveda mi ni fajn, če je umazan al pa tko, sam pač mal se znajdeš, paziš na higieno, pa je. Poleg tega sem vajena kampov, taborov, koncertov, potovanj in avtobusnih postajališč, lokalov, ... in s tem tudi WCjev. Ko me zgrabi, morm it. In pač grem.
Se mi pa zabavn sliš, da nekatere dejansko hodite iz lokalov domov na veliko potrebo...
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
prinzessin napisal/-a:A pol sem edina, ki v bistvu prav rada grem kje drugje?
Men to ni nič takega, saj imajo povsod lepo spucano(do zdaj še res nisem nastavila na kakšen ogaben wc, moram potrkat), pa tut ti lepo spucaš za sabo, pa je. To je ja neki čist naravnega.Meni, no. Moja frendica pa tut ne more it nikjer drugje, kot doma.
prov res greš rada, kje drugje kakat? (matr kera beseda )
sicer ne vem po katerih lokalih se ti giblješ, ampak če bi bla tisto noč v Franci na balanci, ko je biu cel wc vključno s steno namazan z drekom, bi hitro spremenila mnenje,da pousod.
sicer pa nevem, jst redkokje vidm spucan wc.Edin wc za katerga jamčim, da sem vedno naletela na čistega je wc v kavarni Sputnik na viču.Sicer pa se mi to ne zdi higienično čist mč, da bi se kje usedla na školjko.Pfuje in fej kakšne delajo učas babe kakat stoje pa ne morem
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
prinzessin napisal/-a:A pol sem edina, ki v bistvu prav rada grem kje drugje?
Ne. Še ena se ti pridružuje tukaj. Ko pritisne, pač pritisne. Takrat poiščem najbližjo WC školjko, ki je po možnosti kar najbolj čista. In nima veze, kje se nahaja.
Preden sem šla k fantu domov (za več dni), sem mislila, da bom imela težave z iztrebljanjem tam (saj veste...). Pa sem pojedla eno sadno kupo mešanico kivi - pomaranča - banana in - rekla "hvalabogu" za WC.
Ps. Poznam pa veliko ljudi, ki imajo težave pri iztrebljanju drugod, kot doma.
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
A že ni bila enkrat taka ista tema na forumu al se sam jaz motim?
Drgač pa jaz tud, če se le da, zadržim tak dolgo, da grem lahko doma. Če sem kje več dni, potem itak, da moreš it, ampak še mi zdaj ni prijetno. Mam pa srečo, da mam takšno prebavo, da mi ni treba vsak dan hodit, tako da se stvar da zavlečt.
Drgač pa jaz tud, če se le da, zadržim tak dolgo, da grem lahko doma. Če sem kje več dni, potem itak, da moreš it, ampak še mi zdaj ni prijetno. Mam pa srečo, da mam takšno prebavo, da mi ni treba vsak dan hodit, tako da se stvar da zavlečt.
-
keri - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 5. 2005
Maudisa napisal/-a:A že ni bila enkrat taka ista tema na forumu al se sam jaz motim?
Hmmmm Ne vem če je glih to sreča.....no mogoče zate....zame pa če ne dan na morju ne grem na veliko potrebo se počutim kot ena vreča krompirja....vsa nabasana in sploh ne morem potem normalno jesti, tako da tok-tok...to imam po fotru....vsak dan zjutraj, lahko tudi popoldne (odvisno kaj pojem) ob približno isti uri in potem sem kot prerojena (beri - kako kilo lažja )
-
keri - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 5. 2005
Maudisa napisal/-a:A že ni bila enkrat taka ista tema na forumu al se sam jaz motim?
Hmmmm Ne vem če je glih to sreča.....no mogoče zate....zame pa če ne dan na morju ne grem na veliko potrebo se počutim kot ena vreča krompirja....vsa nabasana in sploh ne morem potem normalno jesti, tako da tok-tok...to imam po fotru....vsak dan zjutraj, lahko tudi popoldne (odvisno kaj pojem) ob približno isti uri in potem sem kot prerojena (beri - kako kilo lažja )
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Moj brat ne more it na veliko potrebo nikjer, razen doma.
Si lahko predstavljate kakšna muka mu je blo bit na 1 tedenskih pripravah....
Jaz sem nekoč mela probleme, da sem ob zamenjavi okolja bila zaprta. Danes tega ni več. Ko prime, prime. Mam pa najraje male wcje na bencinckih. Ker mam občutek, da imam vsaj malo zasebnosti.
Si lahko predstavljate kakšna muka mu je blo bit na 1 tedenskih pripravah....
Jaz sem nekoč mela probleme, da sem ob zamenjavi okolja bila zaprta. Danes tega ni več. Ko prime, prime. Mam pa najraje male wcje na bencinckih. Ker mam občutek, da imam vsaj malo zasebnosti.
Imaš, da me vikaš!
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... %8Di+na+wc
(ker sem jo sama odprla..)
(ker sem jo sama odprla..)
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Maudisa napisal/-a:keri od nekdaj mam takšno prebavo, da pač ne rabim it vsak dan. Ponavadi grem tam 4 dan. In nimam nobenih težav (morem potrkat tok- tok). Enostavno prej ne tišči.
Ja samo to ni zdravo. Po mojem mnejnu bi bilo fajn kaj narediti v tej smeri, da bi imela hitrjšo prebavo.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
na velko potrebo je najbolj zdravo it vsak dan ob približno istem času, jz sm kr fajn natempirana grem pa lahko kjerkol...da pa ne greš 4 dni, si pa ne morm predstavlat
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
js grem pa 2-3x na dan vsak dan, in lahko grem kjerkoli, sploh nimam problemov s tem...tut higienskih standardov nimam visokih, lahko grem prakticno u kakrsenkoli wc, da le ni ravno po deski zamazan z drekom lahko grem tut v gozdu kar na tla kakat pac sem tabornica in navajena vsega zivega...
mam edino problem ce kdo stoji pred wcjem, pa vem da bo ''glasno'' ker pac ne privoscim soljudem da bi poslusali kk js kakam zato takrat pocakam da sem sama, ce je mali wc, pol pa res ni problema...pa se to pred neznanci mi ni nerodno
mam edino problem ce kdo stoji pred wcjem, pa vem da bo ''glasno'' ker pac ne privoscim soljudem da bi poslusali kk js kakam zato takrat pocakam da sem sama, ce je mali wc, pol pa res ni problema...pa se to pred neznanci mi ni nerodno
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov