Velika potreba

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Stella*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Stella* » 23. Feb. 2009 22:30

jullia_ napisal/-a:Na dopustu je to "moj" wc. Lepo se zaprem v kopalnico, imam mir, opravim svoje in grem pod tuš.
Zame je to čisto drugačna situacija kot v kafiču, kjer mi edino zasebnost zagotavlja pregradna stena iz laminata, ki še vedno pušča pol metra lufta spodaj in en meter zgoraj.

Tako je! Tudi zame je na dopustu to "moj" wc. Saj jih predhodno pred vsakmimi gosti počistijo. V večini hotelov kar sem bila, so bile na školjkah "nalepke oz. trak" kjer je pisalo da je wc pač oskrbovan.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 23. Feb. 2009 22:32

Sej to bolj letelo na tiste, ki npr. še pri fantu ne morejo. Npr. *purple*- ki se raje domov pelje :lol: Oz. ki nikjer drugje kot doma ne morejo (zame hotelska soba ni dom).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 23. Feb. 2009 22:37

Zvoncica napisal/-a::gruebel:

sred parkirišča :eek:

In pol so wcji ogabni...kam bi pa prišli, če bi srali po parkiriščih??

napisala sem, če bi mogla izbirat da se usedem na javno wc školjko, bi izbrala zunanjost in se nebi usedla nanjo.
žal, glede na to kakšne prasice so nekatere ženske, druzga res ne morm rečt.

larisa....ne tud jst nimam skoz blizu doma, in če bi malce bolj pozorno prebrala,sem napisala, da se odpeljem domou če sm kje v bližini doma.v nasprotnem primeru, če je sila, pač opravim, ampak s težavo oziroma skušam zadržat do doma.Ker sm pa glede tega taka kot sem, za take stvari probam poskrbet že prej, preden se odpravim od hiše, da nimam potem problemou.
še nikoli nisem zasledila čistih in nezasvinjanih wcjev v raznih lokalih, nakupovalnih centrih in podobno.v javnem wcju pod tromostoujem sem naletela celo na inekcijsko iglo in ni boga ki me prepriča da tam opravim kakršnokoli potrebo.ko sem delala na petrolu, smo usakodnevno pobirali igle iz kotlička in wcškoljke.Tko, da ne hvala, vi pa kr če želite.
sama ne spadam v sklop tistih tvojih damic.vedno, vedno, doma ali kjerkoli drugje si umijem roke ko pridem iz wcja.tko, da za mano ne more sotat nič.Aja, pa tud vem zakaj obstaja metlca za drek pucat in vem zakaj obstaja previdnost in pazljivost.In vem da krvavi vložki niso za napopat al pa tamponi za kam obesit, ampak za zavit in v smeti.No enim se kljub enormni količini wc papirja še zavit ne da svinjarije!

ja in tud to vem, da je na pisarniških mizah in tipkovnicah več bakterij kot na wc školjki.Ampak na pisarnipki mizi težko fašem kšno bolezen, kot jo lahko če se usedem na javno wc školjko.
sicer pa fuj in fej,poscano,posrano,okrvavljeno...ma na kraj pameti mi kej tazga ne pade.

meni se je nekaj podobnega zgodilo v ljubljanskem lokalu Franci na Balanci.in sicer en ženski wc je bil VES napacan z drekom!ploščice, tla, školjka, zamašena školjka...Skratka bruh bruh in bruh in v tistem momentu sem se pobrala iz tega nagravžnga lokala!kaj sune takim ldem da gredo kej tazga nardit v glavo, me pa tud res zanima?!To morš bit pa res en kreten!

strinjam se z MilkyWay,Ciqqo,mily in stello. Tud jst vedno pobrišem če je papir če je poscana školjka od neke druge prasice!ker mi je ogabna misel, d abi kdo mislu da sm jst ta prasica ki je tak drek nardila. :roll:

*mala*...apartmaji, hoteli...takrat tud jst uzamem te wcje za svoje za ta čas.Ko prvič stopim v apartma oziroma ko grem prvič na wc, vedno še enkrat pobrišem.Ponavad mam itak razkužilo s sabo,ker sm v enem hotelu naletela na celo svinjarijo v kadi+to da sem spet v nekem drugem hotelu fasala glivice na nohtih na nogi zarad svinjske bane.In od takrat najprej use razkužim, preden karkoli počnem.
edino v kempih je težava.Ponavad grem na potrebo al zgodaj zjutraj al pa pozno zvečer ko se wcji spraznejo.itak mam že use to v psihi, da me sredi dneva težko zagrabi kej.tuširam se pa v šlapih s ful debelim podplatom in ko se nabere določena merica vode, zaradi že prej omenjenih glivi da jih nebi fasala, počakam tok da se ta voda stoči in se spet začnem tuširat.kempi so pa res svinjarija od svinjarije.ampak mam rada žiulenje pod milim nebom, tko da se temu primerno opremljena prilagodim.

na kakšne wcje hodmo? to si pa napisala, kot da ti hodiš v same zglancane.
pač javni wcji, lokali, šoping centr, itn...i zame javni wc nikoli ni čist!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 23. Feb. 2009 22:41

aja pa *mala*, ne mej take bujne domišljije in ne obračaj besed po svoje :wink:

tole sem napisala v taprvem postu:

veliko potrebno opravljam samo doma ali pa pri fantu (ker majo tko fajn kopalnco da se nč nkamr ne sliš) in če je res sila sila sila, kje drugje.

:wink:

in za ostal del stavka tud mal boljš preberi!

drgač pa, zanimivo, da se še srat ne morš več kjer bi si želel,brez da celo koga to moti :lol:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 23. Feb. 2009 22:49

Dobro, jaz na tako ekstremno zasvinjana stranišča z drekom po stenah in nalepljenimi vložki še nisem naletela. Ne vem, kam to ve hodite :) Še manj mi je pa jasno, kje se najdejo pacienti, ki dejansko gredo stene packat z drekom.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 23. Feb. 2009 22:52

Pardon, ne zapomnem si vsakega stavka, ki ga kdo napiše. In ne da se mi čekirat celo temo, da vidim kaj ti napisala. Pač to mi padlo v pamet.

Ja, vem da wc-ji niso čisti, sam takih svinarij kot nekatere pišete, pa nisem še nikjer najdla (posrano, tamponi/vložki povsod). I guess I'm just lucky :D.

*purple* napisal/-a:drgač pa, zanimivo, da se še srat ne morš več kjer bi si želel,brez da celo koga to moti :lol:

Men čist vseen. Sam če res poserješ na parkiriščih, to pa je šele nagravžno!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
*Penelope*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Penelope* » 23. Feb. 2009 23:01

LanaMaxim napisal/-a:Najbolj pa ne prenesem smrdečih stranišč in mi nikoli ni bilo jasno kdo hudiča hodi na veliko potrebo v raznih nakupovalnih središčih, lokalih... ker velikokrat smrdi. Ok razumem, te prime, ampak da ima pa človek tako navado, da gre pa kar povsod mi je pa čudno. Mi hočemo dihat!! :D

Mislim kaj pa je s tabo ženska? A tvoj drek mogoče diši? Če maš ti probleme s tem, da ne moreš it na wc v nakupovalnem centru če te prime, š ene pomeni da smo vse take. In a misliš da gre folk sam srat tja al ka? Pač obstaja normaln folk ko ne zadržuje al pa mogoče kdo ne more zadržati ko ga prime! Svašta res! Res si mal čudna... :roll:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 23. Feb. 2009 23:12

*mala* napisal/-a:Pardon, ne zapomnem si vsakega stavka, ki ga kdo napiše. In ne da se mi čekirat celo temo, da vidim kaj ti napisala. Pač to mi padlo v pamet.

Ja, vem da wc-ji niso čisti, sam takih svinarij kot nekatere pišete, pa nisem še nikjer najdla (posrano, tamponi/vložki povsod). I guess I'm just lucky :D.

*purple* napisal/-a:drgač pa, zanimivo, da se še srat ne morš več kjer bi si želel,brez da celo koga to moti :lol:

Men čist vseen. Sam če res poserješ na parkiriščih, to pa je šele nagravžno!

preden ti pade v pamet, raje malce prebrskaj. :wink:
Pač,dost časa sem preživela naokoli, v lokalčkih in tko naprej in ker hodim na malo potrebo zarad mehurja večkrat, mam možnost videt skorajda usak wc v vsakem lokalu kjer sm kdaj bila.

Spet si orbnila besede tole s parkiriščem.In ja, res, še vedno uztrajam pri svojem.Raj parkiršče kot nagraužna školjka,na kateri je sedelo bohvedi kolk umazanih in nehigieničnih in bolanih riti. :tot:
Uporabniški avatar
*Penelope*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *Penelope* » 23. Feb. 2009 23:14

purple vrjem če bi te orng prijela driska da bi zihr šla, ko ne bi mogla zadržat niti minutko :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 23. Feb. 2009 23:16

*purple* napisal/-a:Spet si orbnila besede tole s parkiriščem.In ja, res, še vedno uztrajam pri svojem.Raj parkiršče kot nagraužna školjka,na kateri je sedelo bohvedi kolk umazanih in nehigieničnih in bolanih riti. :tot:

Kako že se lahko zadnji stavek obrne?
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 23. Feb. 2009 23:18

*Penelope* napisal/-a:purple vrjem če bi te orng prijela driska da bi zihr šla, ko ne bi mogla zadržat niti minutko :D

sej sm povedala, da v skrajni sili grem.ampak če ni sila, grem rajš domou.

*mala*...kot da bi to danes nardila...napisala sem pa v primeru če bi mi nekdo dal na izbiro se usest na školjko. :wink:
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 23. Feb. 2009 23:26

*Penelope* napisal/-a:
LanaMaxim napisal/-a:Najbolj pa ne prenesem smrdečih stranišč in mi nikoli ni bilo jasno kdo hudiča hodi na veliko potrebo v raznih nakupovalnih središčih, lokalih... ker velikokrat smrdi. Ok razumem, te prime, ampak da ima pa človek tako navado, da gre pa kar povsod mi je pa čudno. Mi hočemo dihat!! :D

Mislim kaj pa je s tabo ženska? A tvoj drek mogoče diši? Če maš ti probleme s tem, da ne moreš it na wc v nakupovalnem centru če te prime, š ene pomeni da smo vse take. In a misliš da gre folk sam srat tja al ka? Pač obstaja normaln folk ko ne zadržuje al pa mogoče kdo ne more zadržati ko ga prime! Svašta res! Res si mal čudna... :roll:

Ja, res sem čudna, ker ne želim, da vsakič, ko pridem na wc, smrdi. V Koloseju, na faksu... Kot sem že napisala, valda ta prime, ne morš zdržat-se je tudi meni že zgodilo, ampak ne razumem, da eni gredo pa res kamorkoli. Js vem, da preden grem od doma, da malo pomislim koliko časa bom od doma, zjutraj prej vstanem, si naredim zajtrk... si vzamem čas - da ne bom potem tam na faksu po wc-jih letala. Ene pa prav nič ne briga.
Uporabniški avatar
*Penelope*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *Penelope* » 23. Feb. 2009 23:30

Ja eni pa pač ne morjo vedet kdaj jih bo zagrabl da morjo it, če teb to tak uspeva. In da bi zarad takih ko si ti zadrževal? :roll:
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 23. Feb. 2009 23:36

Razumem kaj želiš povedat. Itak ni fajn zadrževat in preveč zavijat z očmi tud ne. :D
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 23. Feb. 2009 23:39

LanaMaxim napisal/-a:
Ja, res sem čudna, ker ne želim, da vsakič, ko pridem na wc, smrdi. V Koloseju, na faksu... Kot sem že napisala, valda ta prime, ne morš zdržat-se je tudi meni že zgodilo, ampak ne razumem, da eni gredo pa res kamorkoli. Js vem, da preden grem od doma, da malo pomislim koliko časa bom od doma, zjutraj prej vstanem, si naredim zajtrk... si vzamem čas - da ne bom potem tam na faksu po wc-jih letala. Ene pa prav nič ne briga.

No mogoče pa tud vse ostale, tko kot tebe, pač prime in morjo it in nekateri
pač ne morjo lih do minute načrtovat, kdaj bojo šli na wc :?

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]