Utrip srca
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Sam ne vem zakaj ne bi čutil utripa, sploh ob aktivnostih? Pa tud tako se ga včasih čuti, če si umirjen, pa skoncentriran na telo. To se men ne zdi nič takega. Pa da je večji ob aktivnostih je tudi normalno. Sej imaš recimo na kakih fitnes straneh lepo opisano bitje srca in posledično temu kurjenje maščob. Je pa res, da če nimaš kondicije prej prideš do višjega utripa k kak športnik.
- cvetko
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 1. 2005
Ja vem, da če nimaš kondicije prej prideš. Jaz ga v glavnem čutim vedno ob aktivnosi (športni in tudi malo drugačni ) .
Zanima me še nekaj. Naprimer imam mačka (en dan prej se naprimer npijemo), pa drugi dan, čutim ta utrip nonstop. Posebej večer, ko grem spat, je taki ful bije, sam ne preveč hitro, sam močneje. Sprašujem se če je to nomralno, ali samo jaz tako čutim?
Hvala vsem za odgovore, muskelfiber vem zakaj me boli.
Se pa začne sezona tenisa
LP
Zanima me še nekaj. Naprimer imam mačka (en dan prej se naprimer npijemo), pa drugi dan, čutim ta utrip nonstop. Posebej večer, ko grem spat, je taki ful bije, sam ne preveč hitro, sam močneje. Sprašujem se če je to nomralno, ali samo jaz tako čutim?
Hvala vsem za odgovore, muskelfiber vem zakaj me boli.
Se pa začne sezona tenisa
LP
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov