Ultrazvok
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Gost
Mateya120 napisal/-a:Hvala za odgovore, MsN itq da je vseno, samo zanima me, a me ne sme?
Lahko, me pač zanima, zakaj bi bilo to tako pomembno.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Jst sm tut mela ultrazvok..pa sm mela oba različna..čist odvisno za kaj gre Je pa usekakor vaginalni bl zoprn,boleč..usaj zame
Itaq,da lahko prosiš,da ti nardi uz..ne vem zakaj nebi
Itaq,da lahko prosiš,da ti nardi uz..ne vem zakaj nebi
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
succubus - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 11. 2006
Foxy-lady napisal/-a:V kratkem grem na pregled h ginekologu. Mislite, da lahko prosim se da mi opravi ultrazvok?
to tud mene zanima. k mi ga še nikoli niso. z brisom je vse v redu, ampak meni pri sexu v enem položaju vedno teče kri. zato me zanima, če lahko zahtevam, da mi opravi ultrazvok (če bi pol mogoče s tistim kaj odkrila, kar bi lahk blo narobe)?
-
*bambi<3* - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 11. 2006
Jest sm mela vaginalni ultrazvok....ampak zarad nevzdržne nolečine v spodnem delu trebuha, pa so misll, da mam kej z jajčniki narobe. Drgač mene ni nč bolel, sicer je mal neprijetno, ampak se da zdržat.
Pomoje najbolš da prašaš pr ginekologu, on ti bo vedu največ povedat.
Pomoje najbolš da prašaš pr ginekologu, on ti bo vedu največ povedat.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Men ga je nardila na zadnjem pregledu, kr sm mela ene probleme z menstruacijo. Je blo use kul. Neprijetno je pa lih tko k kerokol drugo "brskanje" tm notr, nč strašnega.
Sm bla pa privat, tko da je bla zadeva kr draga, ampak k gre za zdrauje, dnar ne igra nobene vloge.
Sm bla pa privat, tko da je bla zadeva kr draga, ampak k gre za zdrauje, dnar ne igra nobene vloge.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
jaz sem tudi že imela vaginalni ultrazvok,kako leto nazaj,ker sem mela bolečine pri spolnih odnosih,pa kar tako me je bolelo v spodnjem delu...vendar mi ni nič našla,še krvne preiskave so ble ok. tak da bolečine so nehale,vendar ne povsem...zaj me ponavadi ne boli več ob spolnih odnosih,ampak včasih kar tako...kot bi mela menst,.pa recimo ob vzburjenju me full začne bolet en predel(med jajčniki) nevem kako naj opišem..nevem kako mi gin. ni našla nič...vendar me je že takrat bolelo...nevem al bi še šla 1x na pregled..al ne...
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Jest mam v pondeljek ultrazvok, ker mi iz nožnice že nekaj mesecev teče nek izcedek in sem vmes že zamenjala tablete, zdaj pa mi je ginekologinja rekla, da naj pridem kar na ultrazvok, da preveri še to, če je vse v redu, ker bris in to mi je že vzela, pa je vedno bilo vse ok.
Torej kako pa to poteka?
Najbrž bom mela vaginalnega al kako?
To traja dolgo časa al niti ne?
Sej drugač me ne skrbi samo tako, da malo vem, ker grem prvič.
Hvala za odgovore.
Torej kako pa to poteka?
Najbrž bom mela vaginalnega al kako?
To traja dolgo časa al niti ne?
Sej drugač me ne skrbi samo tako, da malo vem, ker grem prvič.
Hvala za odgovore.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov