Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
smehec - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2005
- Kraj: Maribor
[quote="Guess who" Pa tut s športom se ukvarjam (sicer rekreativno, ampak tut 400 kravl mi ni več težko odplavat-brez astmatičnega napada)[/quote]
to za plavanje pa meni še ni uspelo,ker se dosti hitreje utrudim in začnem neenakomerno dihat,ker se v vodi še nisem naučila prav dihat in kontrolirat, kondicijo mam, da ne bi kdo mislil,da zarad tega utrujena postanem...
to za plavanje pa meni še ni uspelo,ker se dosti hitreje utrudim in začnem neenakomerno dihat,ker se v vodi še nisem naučila prav dihat in kontrolirat, kondicijo mam, da ne bi kdo mislil,da zarad tega utrujena postanem...
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
kr neki alergij sm mela k sm bla mala: na suho salamo slano , mehčauc,...
zdej je pa aktualna ta, da dobim od pasov s kovinskimi zaponkami, pa gumbov na hlačah tako vnetje da ni za preživt... šit dobr da je že mimo... ne prenaša moja koža kovine na sebi preveč dobro...zato tud ne bo nč pirsov
zdej je pa aktualna ta, da dobim od pasov s kovinskimi zaponkami, pa gumbov na hlačah tako vnetje da ni za preživt... šit dobr da je že mimo... ne prenaša moja koža kovine na sebi preveč dobro...zato tud ne bo nč pirsov
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
-=beiba=- - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
dr_Brane napisal/-a:Jst pa na sonce
Alergija na sonce ne obstaja. Je pa še mal več zgodbe tlele zadej, sam se mi ne da....
no, jz tud nimam nbene alergije
ampak tole glede sonce. letos sem neki fasala k sm nla u benetkah in se mi je pojavljal samo kadar sem bla na soncu. dobila sem rde;e fleke, malo je ven izstopilo, kot da bi hotl bit mehurjasto, pa srbel je k... pfaaak
no, zj pa ni vec tega. kaj je pol to, Brane, ce alergija na sonce ne obstaja?
-
p!a - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 11. 2004
girl007 napisal/-a:Jest sm pa včerej slišala, da čokolada pomaga proti raznim drobnim alergijam, predvsem teh sezonskih, tko da kr pogumno jejmo čokolado
res super če ne bi bla jst alergična na čokolado....
Živi za biti, ne za izgledati!
-
zvezdica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
jst dobim včasih pikce- kt koprivnica, na soncu, majhni mehurčki k ful srbijo. dobim jih le po rokah in na dekolteju, začnem jest flonidan in pol minejo. to se mi zdj par let dogaja, strupeno sonce pač, sem temnopolta in nikol prej nism mela problemov s takimi zadevami
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
jst sm alergicn na prah
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
-
-=beiba=- - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
jz bom popiiiiiiiiiiiiiiiiiip
spet tiste pikice pa spuščaji pa srbenje pa to sranje da te mine vse skup. sm poklicala k zdravnuiku in je alergija, tud neki na sonce. zj moram jest antialergik Claritine. da ne omenjam da grem na morje konc tedna za 2 tedna in ne smem bit na soncu... grrrrrrrrr prou zamal se mi zdi k nism mela nkollll nbene alergije zj pa kar naenkrat tole, brez kšnga 'pamtnga' razloga
spet tiste pikice pa spuščaji pa srbenje pa to sranje da te mine vse skup. sm poklicala k zdravnuiku in je alergija, tud neki na sonce. zj moram jest antialergik Claritine. da ne omenjam da grem na morje konc tedna za 2 tedna in ne smem bit na soncu... grrrrrrrrr prou zamal se mi zdi k nism mela nkollll nbene alergije zj pa kar naenkrat tole, brez kšnga 'pamtnga' razloga
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
kalcij men fuoll pomaga,da ne dobim,ko grem na sonce.
-
zvezdica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
a kalcij v tabletah šumečih?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov