Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Saša_26 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
Na cvetni in hišni prah, pršice, perje, mačjo dlako, sumim da tudi malenkost na pasjo dlako. Nadležne so te alergije za znoret!
Ampak če pogledam pri drugih, ki so alergični na sonce, hrano in take zadeve...dobro mi je!
Ampak če pogledam pri drugih, ki so alergični na sonce, hrano in take zadeve...dobro mi je!
Don`t regret something that you did, because at one time...you wanted it!
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
žal alergična na tolk stvari, da skor ne vem kaj jest
alergična sem na :kurje jajce, meso 2.stopnje, pršice(to je že itak vsak), pelode trav, kobalt in nikelj...
nekaj za info!hrana, ki vsebuje NIKELJ:
žitarice, mandlji, orehi, soja, lešniki, ČOKOLADA, kakav, ječmen, grah, leča, bel fižol, rž, arašidi, ohrovt, špinača, korenček, banane! od piač pa cocacola in mineralne vode...
mene je skoraj pobralo, ko sem jedla zelenjavno juho in je blo dost graha not
pejte se testirat, predn vas zadusi
alergična sem na :kurje jajce, meso 2.stopnje, pršice(to je že itak vsak), pelode trav, kobalt in nikelj...
nekaj za info!hrana, ki vsebuje NIKELJ:
žitarice, mandlji, orehi, soja, lešniki, ČOKOLADA, kakav, ječmen, grah, leča, bel fižol, rž, arašidi, ohrovt, špinača, korenček, banane! od piač pa cocacola in mineralne vode...
mene je skoraj pobralo, ko sem jedla zelenjavno juho in je blo dost graha not
pejte se testirat, predn vas zadusi
-
redlion - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 9. 2004
- Kraj: strawberry city
js sem alergicna na mraz.. ne se smejat.. so rabli doktorji 3 leta da so to ugtovili... dobim rdece izpuscaje po kozi po celem telesu.. kot mickeni mozolcki.. pa ful srbijo! vsako zimo morm jemat neke tablete.. povzrocajo pa glavobole in zaspanost
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
redlion napisal/-a:js sem alergicna na mraz.. ne se smejat.. so rabli doktorji 3 leta da so to ugtovili... dobim rdece izpuscaje po kozi po celem telesu.. kot mickeni mozolcki..
heeeej to pa tud js dobim zrd mraza (pa še par mojih sošolk) ampak me ne srbijo al pa kej, pa kmal zginejo. sam js ne maram žab nost. a-a raj me zebe, kokr pa da js žabe oblečm. drgač sm pa tud js alergična na konzervanse.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
LyLa napisal/-a:ja reuca fak.. kua pa sploh jes pol
a to ne mors nc pozdravt na daljsi rok?
ja ni lih fajn, ko gres ven pa se vsi basejo brez premisleka, jaz pa vedno sprasujem: "A je korenje pa.....noter?" delam prekrske, sej ne morm zivet brez cokoladic itd. ampak pol pac na kozo ven butnejo fleki pa to kaj ces tak je lajf... raziskave potrjujejo, da nekatere alergije izginejo ali se pojavijo nove, samo ne verjamem no...
kaj mislite?
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
alergije pogosto zginejo, po tem se pa lahko pojavijo nove.
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
men jih je neki bioenergetik pozdravu... odkar se pa tud sama ukvarjam z zdravljenjem, sm si uspesno pozdravla alergijo na cokolado! wiiiiiw
-
wishgirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 12. 2004
Jaz sem pa na sonce alergična - pa tako ga obožujem. Pa še na en cvetni prah, pa ne vem kateri. Eden ki se nahaja v gorah. Že velikokrat se mi je zgodilo, da ko sem hodila oz. plezala po gorah, kar naenkrat nisem mogla več dihat. Skoraj sem se zadušila. Pa tako malo rožic pa dreves je gor v višinah, ampak vseeno so zame strupene. Bom enkrat v prihodnosti res šla k bioenergetiku al pa na akupunkturo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov