Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
jst sem alergicen na prah, takoj zacnem kihat
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
-
Mrs. Smiley - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 7. 2004
Do lanskega leta nič, potem pa kar naenkrat - kihanje, smrkanje, solzne oči - sledi obisk zdravnice - rezultat - alergija na pršico, pelode trav ter mačjo in pasjo dlako! Juhuhu!
No, ampak je bilo letos bolje, ker sem že spomladi začela jemati tablete, ki preprečujejo oz. lajšajo alergijo.
No, ampak je bilo letos bolje, ker sem že spomladi začela jemati tablete, ki preprečujejo oz. lajšajo alergijo.
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
Cvetni prah, kako leto je bol, kako manj hudo, mačke-ne smem niti v bližino,določeni šamponi in geli za tuširanje oz pač določena kozmetika, včasih mam občtuek da sem alergična kar na vodo samo, včasih dobim alergijo celo na morje. Nasploh imam čist preobčutljivo kožo. včasih jemljem kakšne tabletke in je potem bolje.
pa pa
-
Andrejčika - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 9. 2004
- Kraj: za devetimi vodami
Js sm pa mela pred kratkim eno alergijo pa niso ugotovil zakaj! Zdaj cakam, ce se mi bo v nekem dolocenem obdobju ponovila, mi bodo potem nardil teste!
Ne joči, ker je konec ampak se nasmej novemu začetku!!
-
Darkman - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Fiona je napisala
Jaz sem ga tud pa ni pomagalo, sm mislil že to leto iti po inekcije drugo leto pa moram drugač nimam nič od dopusta sem zaprt v bajti kot arestant.
aja pa zdaj sem spomnil, sem skoraj pozabil, na sončno kremo sem tud alergičn
ja itak da je na morju sonce mocnejse, ampak mene ne moti. Kolegica pa si pomaga s kalcijem, ga jemlje preden gre na morje in se na morju...
Jaz sem ga tud pa ni pomagalo, sm mislil že to leto iti po inekcije drugo leto pa moram drugač nimam nič od dopusta sem zaprt v bajti kot arestant.
aja pa zdaj sem spomnil, sem skoraj pozabil, na sončno kremo sem tud alergičn
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]