Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a principesa » 21. Maj. 2005 15:06

baje sm na cvetni prah,. ampk ne na tega spomladi,. ampak,. tisteha trvniškega okol avgusta,.
potem sm na meleko,. se sprav na use mlečne izdelke, penicilin, nek zdraviu Sumamed al neki tazga, nekoč sm bla na jajca in meso, nič več hvala bogu,. pa na jagode sm bla kao,. ker sm kake 3 tedne nazaj mela te izpuščaje,. pa sm ugutuvila, da nism na jgode ampk na tiste kemikalije s katerimi jih špricajo,..... :?
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a principesa » 21. Maj. 2005 15:06

baje sm na cvetni prah,. ampk ne na tega spomladi,. ampak,. tisteha trvniškega okol avgusta,.
potem sm na meleko,. se sprav na use mlečne izdelke, penicilin, nek zdraviu Sumamed al neki tazga, nekoč sm bla na jajca in meso, nič več hvala bogu,. pa na jagode sm bla kao,. ker sm kake 3 tedne nazaj mela te izpuščaje,. pa sm ugutuvila, da nism na jgode ampk na tiste kemikalije s katerimi jih špricajo,..... :?
Uporabniški avatar
x_nika_x
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 5. 2005
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a x_nika_x » 21. Maj. 2005 15:20

ej principesa.......na ta prah k si napisala da je avgusta.....a ti kej kaslas??k jst usak avgust po moznosti tkrt k smo na morju full kaslam pa bi blo loh da sn jst tut na kej tazga alergicna........ :gruebel:
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a principesa » 21. Maj. 2005 18:25

x_nika_x napisal/-a:ej principesa.......na ta prah k si napisala da je avgusta.....a ti kej kaslas??k jst usak avgust po moznosti tkrt k smo na morju full kaslam pa bi blo loh da sn jst tut na kej tazga alergicna........ :gruebel:

ej ne spomnem se,.. vem sam, da hiham, smrkam, pa da mam oči tok zatečene in rdeče, da kr res ni. :cry:
Uporabniški avatar
ursska
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ursska » 24. Maj. 2005 13:35

Jaz sem alergična na cvetni prahi in hišne pršice, predvsem zjutraj je noro, ko se zbudim, ker kiham in smrkam.
Uporabniški avatar
_ladybird_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: .......

Neprebrana objavaNapisal/-a _ladybird_ » 24. Maj. 2005 13:43

ursska napisal/-a:Jaz sem alergična na cvetni prahi in hišne pršice, predvsem zjutraj je noro, ko se zbudim, ker kiham in smrkam.

ja evo jst tud, pa sm upala da nism več alergična blah,...tolk smrkam skoz mam robec na nosu, pa kiham, oči me pa tolk srbijo da bi si jih izpraskala ven :evil:
Uporabniški avatar
Emina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Emina » 24. Maj. 2005 14:19

Jaz sem alergična le na določene kovine. Recimo na nakit iz pleha. Takoj fašem izpuščaje.
Prima
Kršitelj/ica 2. stopnje
Na forumu od: 16. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Prima » 24. Maj. 2005 14:26

:lol: :lol: :lol: :lol:
kak9o vas iziva ta emina ona je valjda prijateljica od davorina da ji vse dovoli :D
Uporabniški avatar
_ladybird_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: .......

Neprebrana objavaNapisal/-a _ladybird_ » 24. Maj. 2005 14:35

ma dj ženska nehi že, odpri si eno svojo temo, pa tam prbiji kar ti pade na pamet...
Uporabniški avatar
*Princess*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Princess* » 03. Jun. 2005 20:05

OJ!

Jst tut alergična na različne zadeve,...
Včasih bolj vidno včasih manj,...

Povejte mal kake kreme uporabljate, a tut iz tujine,...-mislim proti alergijam oz. kožnim boleznim,...

THX!
Never say never!
jancy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a jancy » 03. Jun. 2005 20:44

alergična na določene osebke... :evil:
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
Uporabniški avatar
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet_kitty » 06. Jun. 2005 8:57

Na prah.... :roll:
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Uporabniški avatar
smehec
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 1. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a smehec » 06. Jun. 2005 11:10

jaz sempa alergična na zelo veliko stavri in so mi rekli,da je to zato,ker mam astmo in so me že pri 8 letih zafilalli s kupom zdravil...samo jih nisem jemala tak kot so mi rekli (mogla bi vsak dan, nekatera zdravila 2X, nekatera 3X) in jih še zdaj ne, ampak samo takrat ko začutim,da jih potrebujem. npr. zdravila za alergijo na cvetni prah (kaplijce za nos in uči - tabletk ne jem, ker mi ne pomagajo) pa zdaj skoz jemljem, pa v tem času še zjutraj včasih zdravilo za astmo, drugače jih pa ne jem, ker se mi zdi brezveze,da bi neka zdravila skoz jemala, če jih ne rabim, ker sem se naučila poslušat sebe in znake bolezni, naučila sem se tudi tenik dihanja,da se sama pomirim, če dobim astmatični napad, razen če je hudi, potem vzamem zdravilo. pa rekli so mi tudi, naj se v tem obdobju bolj noter zadržujem, in da se ne bom mogla kaj preveč s športom ukvarjat. amapk meni noben ne bo govoril,kaj lahko in kaj ne, sama najbolj poznam in vem do kod lahko grem, tako da sem skoz na rolerjih al pa kolesu in vedno grem čisto do meje zmogljivosti, včasih malo preko, pa ni z mano nič narobe :) aja, zdravniši izvidi pa kažejo,da se je moje stanje poslabšalo in da bo tak ostalo, ampak jaz se počutim fino:) včasih mam samo probleme z dihanjem, ko je bolj vlažen zrak, pa tud odvisno kolko sem pod stresom takrat, to tud dosti vpliva...
upam,da nisem preveč zabluzla :oops:
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 06. Jun. 2005 11:14

Jest sm pa včerej slišala, da čokolada pomaga proti raznim drobnim alergijam, predvsem teh sezonskih, tko da kr pogumno jejmo čokolado :D
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Guess who
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Guess who » 07. Jun. 2005 10:17

girl007 napisal/-a:Jest sm pa včerej slišala, da čokolada pomaga proti raznim drobnim alergijam, predvsem teh sezonskih, tko da kr pogumno jejmo čokolado :D

Oh supr. to bom pa js uporabljala. Drgač mam alergijo na hišni in cvetni prah, tako da v spomladanskem času pogosto kiham, smrkam in jokam (kar zna biti precej nadležno). Od zdravil pa uporabljam kar Claritine.

Glede astme sm pa tko kt Smehec. Zdravila jemljem le po potrebi, kar pa moji zdravnici ni in ni ušeč. Pa tut s športom se ukvarjam (sicer rekreativno, ampak tut 400 kravl mi ni več težko odplavat-brez astmatičnega napada)

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov