Test nosečnosti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 169 prispevkov
• Stran 3 od 12
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12
Naslednja
-
plesalčica - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
- Kraj: heaven,tretji oblaček na južni strani
določena zdravila zmanjšajo učinek kontracepcijskih tablet.testi za ugotavljanje nosečnosti so zelo zanesljivi.pametno jih je imeti doma.
...itak mi vse diši po tebi...
- BrEsKa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 4. 2006
- Kraj: koroska
hej hej...morem vam povedat da je bila PANIKAAA odvec pred 3 dnevi sm dobla menstruacijo pa se mi je kamen odvalu od srca s tem da sm misla da bom živčnega dobla sj mi je kljub jemanju tabletk zamujala 2 dni,sm se test natedla pa je negativn rk da sm zdele čist pomirjena...sm si pa opomnik na tel. prištimala tako da me zdj usak dan opomne da morem uzet KT
pac jst pozablj
ivka

- anca_990
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 3. 2007
Tut jaz imam eno vprasanje. Ze eno leto kemlem KT in do zdaj nisem imela nobenih problemov, ta mesec pa sem dobila menstroacijo, ampak ni bila taka kot vedno, ni bila tolkiko mocna in imela sem jo samo 2 dni in potem kr naenkrat nic. Naredila sem test clearblue pa je pokazal sicer negativno, pa me vseeno zanima, ce so kaksne moznosti da bi bila noseca? test sem pa naredila po tistih 2 dneh, ko krvavitve naenkrat vec ni blo.
- anca_990
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 3. 2007
sprasujem se zato, ker sem tak test delala prvic. trudila sem se naredit tako kot pise v navodilih, ampak na koncu vseeno pomislim, kaj ce nisem dovol dolgo drzala v urinu ali da preprosto ni cisto prav pokazal. Nenavadno mi je da sem imela menstruacijo samo 2 dni in se to sibko,ker se mi je to zdaj zgodilo res prvic.. pac sem mislila da je imela katera ze kaksen podoben primer.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
~NIA~ napisal/-a:ne le pejt. ena baba iz tle je stara 16 in je v tretjem mescu.. prepozn šla h ginekologu oz.tud doma ji ne pustijo splavt (nevem kakšne so te njihove ustaške navade) -tko da pejt do cajta!
pa dobr no Nia....Hvala bogu da ji stojijo ob strani in da skribijo zanjo..Splav lahko prinese tud neplodnost če še ne veš, tko da če ne rabiš tega tvegat zakaj bi?mislm tele so mi pa čist mim..Moja kolegica je tud rodila pri 16, pa kaj...Nikol ji otrok ni uniču življenja, polepšal ji ga je u nulo...Zdej je stara 19 pa ma že tri leta staro punčko...mislm nevem kaj je stem narobe..Če si že bil štorast pa še sprejmi odgovornost jst pravm...splav je praktično samo potuha..sevedaga odobravam, sam smrkljam ki ne razmišljajo nič ga pa za kazen nebi pustila narest...še hvaležne bi ble, stoprocentno

anca...če si noseča imaš prednost pred ostalimi ki niso..ti pejt lepo do tja, al pa poklič, povej zadevo, mal morš icer na tak način obrnt da si prepričana da si noseča, ker čene te ne vzamejo resno...in potem ti bo sestra tam zihr še en test nardila, pa boste vidl....
drgač pa jst vedno ko delam test naredim dva..in če obadva isto pokažeta potem sem sigurna v njih...
Prvi neprebran prispevek • 169 prispevkov
• Stran 3 od 12
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov