Test nosečnosti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Noseča
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 1. 2021
Zdravo mamice
Zanima me ker jst bi mogla imeti M 19.1 Imela sem pa 14.1 in to samo en dan ker se nikoli jo nisem imela 1 dan in to imela sm cist malo M nisem imela močno Drugače sem en dan Pred M bruhala in slabo mi je bilo Spodaj trebuha me špika ucasi me tut boliNaredila sm test nosecnost Babycheck takoj bo konc M In mi je na žalost pokazal samo eno črtico ali moram še malo počakat pa pol naredim test nosecnost Z možem si želiva vsaj 1 otroka Upam da dobim kako presenečenje!
Mi lahko kdo razloži prosim vesela bom vase odgovore Lp
Zanima me ker jst bi mogla imeti M 19.1 Imela sem pa 14.1 in to samo en dan ker se nikoli jo nisem imela 1 dan in to imela sm cist malo M nisem imela močno Drugače sem en dan Pred M bruhala in slabo mi je bilo Spodaj trebuha me špika ucasi me tut boliNaredila sm test nosecnost Babycheck takoj bo konc M In mi je na žalost pokazal samo eno črtico ali moram še malo počakat pa pol naredim test nosecnost Z možem si želiva vsaj 1 otroka Upam da dobim kako presenečenje!
Mi lahko kdo razloži prosim vesela bom vase odgovore Lp
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Ja, pocakaj se kak dan in ponovi, po moznosti takoj zjutraj s prvim lulanjem. Ceprav sedaj so testi ze kar obcutljivi in dosti hitro pokazejo, mogoce je bilo pa se prezgodaj.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov