Test nosečnosti

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 12. 2004
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a jokica » 14. Jan. 2007 9:36

grrr... počas me daje panika...
ker test je vam najbolj simpel za uporabo?
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Litija

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 14. Jan. 2007 9:51

V bistvu vsi testi delujejo na isti princip, samo 'pakunga' je drugačna. Pri Clear Blue-ju plačaš zraven še okvirček za plastiko in je zato kakšne 4€ dražji od Baby Check-a, ki pa deluje na popolnoma enak princip. Sama sem v krizni situacijah (panika) kupovala Baby Check, ki stane okol 2.5-3€ pa dobiš notri dva. Baby Check, naj bi bil tudi eden izmed najobčutljivejših testov za nosečniški hormon in zazna nosečnost že (kao) malce pred ostalimi (že kak dan pred izostalo menstruacijo)... Zelo podoben je tudi Romed... ali pa FIrst Sign itd.
Uporabniški avatar
Velouria
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Velouria » 14. Jan. 2007 11:01

jokica napisal/-a:grrr... počas me daje panika...
ker test je vam najbolj simpel za uporabo?

Definitvno Baby Check Mini! Stane okrog 3 evre, notri pa dobiš dva trakova, uporaba je pa simpl k pasulj. ;) Jst mam zmer na zalogi, za vsak slučaj, če me kdaj zagrabi panika, čeprav jemljem KT skori do minute natančno vsak dan, ampak zihr je zihr.

Dober je pa tut navaden Baby Check (dobiš enega, plastika itd.) al pa Clear Blue pa First Sign pa svašta, ampak kot je že nekdo rekel, pri teh dodatno plačaš še plastiko in fensi embalažo, kar je čist brezveze.

Odsvetujem pa Romed, ker je bedeeen. Vse se neki razmaže pa nič jasno. Sem slišala že ful pritožb čez njega. Tut sama sem ga enkrat kupla, ker niso mel BCM in je bil ful čudn rezultat, tko da sem vsa panična laufala v drugo lekarno pa BCM. ;)
now I have you sleeping next to me ... and this is home
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 14. Jan. 2007 11:31

Men je pa Romed praktično isti k BCM, mislim, ne zgleda prav veliko drugače, princip je isti. Rezultat tud ni bil napačen.... kritike pa slišiš za vsak test. Itak pa nima veze, vsak test lahko pokaže napačno (tovarniška ali pa kaknšna drugačna napaka)..... Načeloma naj do zmot ne bi prihajalo, a nič ni 100%... Seveda pa če že moram izbirati med testi, bi izbrala Baby Check Mini ja :D :D

http://www.lekarnar.com/images/BC-mini-lekarnar.jpg
Uporabniški avatar
spellca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a spellca » 14. Jan. 2007 13:03

NUJNO rabim odgovor:
Ce test pomocis pregloboko, ali lahko to vpliva na rezultate? Narobe sem namrec razumela navodila in mislim, da sem ga pomocila malo pregloboko in mi je pokazal pozitivno.
zasanjana_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a zasanjana_ » 14. Jan. 2007 13:21

če test pokaže pozitivno, je ponavadi res pozitivno.

Manj kot 100% zanesljivi so zato, ker včasih pokažejo negativno, pa si lahko noseča (samo imaš še premalo tega nosečniškega hormona), pregloboko pa ga ne smeš pomočit iz podobnega razloga: druga črtica se lahko zaradi tekočine razmaže in ti pokaže da nisi noseča, čeprav lahko si.

naredi še en test!
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 14. Jan. 2007 14:20

Predlagam, da narediš še en test za zihr......
Uporabniški avatar
spellca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a spellca » 14. Jan. 2007 14:23

Joj a si ziher, da je tko? Se pravi, da ce ga pomocis pregloboko, ne vpliva na rezultat, ce si noseca? Zdej sm pa res ze panicna! Zjutri grem takoj se enega delat!
Uporabniški avatar
Velouria
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Velouria » 14. Jan. 2007 15:10

spellca napisal/-a:NUJNO rabim odgovor:
Ce test pomocis pregloboko, ali lahko to vpliva na rezultate? Narobe sem namrec razumela navodila in mislim, da sem ga pomocila malo pregloboko in mi je pokazal pozitivno.

Če ti povem po pravici, mislim, da bi to, da si ga pomočila pregloboko, lahko vplivalo samo tako, da bi bil test neveljaven, se pravi da se kontrolna črta ne bi pokazala. Dvomim pa, da bi to vplivalo na rezultat... Nisem sigurna, tako da za vsak slučaj čimprej naredi še enega!
zasanjana_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a zasanjana_ » 14. Jan. 2007 15:28

Ne paniciraj in zjutraj naredi še enega, da bo sigurno!
Uporabniški avatar
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 12. 2004
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a jokica » 14. Jan. 2007 15:40

ej hvala za odgovore... ker Clear blue ne kupim nikol več... 2x zapovrstjo me je nategnu :) lol... se opravičujem izrazu...
ampak do zdej sem se srečavala samo s temi v kaseti (plastiki)... pa me je zanimal ker je simpl za uporabo... ker je mal nerodno to počet v mojem prebivališču (namreč ne živim, doma, ne sama...) nima veze...
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Uporabniški avatar
spellca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a spellca » 15. Jan. 2007 18:28

Velouria napisal/-a:Definitvno Baby Check Mini!

A ta je v redu (zanesljiv)? Ker danes sem kupila tega in mi je pokazal negativno. Tko da unega vceraj sem ocitno res pregloboko pomocila in je zato pokazal pozitivno. Bom pa jutri zjutraj za vsak slucaj naredila se enkrat z drugim trakcem.
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 15. Jan. 2007 21:15

ja pač kolikor so te testi zanesljivi :cool:
Uporabniški avatar
spellca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a spellca » 15. Jan. 2007 22:02

ja gor pise 99%, ampak glede na to, da mi en pokaze +, drugi pa -, pol lih ne more bit 99% :?
Uporabniški avatar
Velouria
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Velouria » 15. Jan. 2007 22:12

spellca napisal/-a:
Velouria napisal/-a:Definitvno Baby Check Mini!

A ta je v redu (zanesljiv)? Ker danes sem kupila tega in mi je pokazal negativno. Tko da unega vceraj sem ocitno res pregloboko pomocila in je zato pokazal pozitivno. Bom pa jutri zjutraj za vsak slucaj naredila se enkrat z drugim trakcem.

Upaaam, da so zanesljivi! :eek:

Jutr zutri točno po navodilih nared še enga, pol boš pa vidla. Držim pesti, da je vse OK! ;)

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov