Telesne spremembe ob jemanju kontracepcijskih tabletk

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mimikad
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 9. 2006
Kraj: bregovi Kolpe

Neprebrana objavaNapisal/-a mimikad » 27. Jan. 2010 18:47

Po Logestu in Yarini sem imela ful glavobole in zmanjšanje poželenja.

Sedej ko imam Yasminelle sem prejšne težave odpravila. Moti me edino da mam kak teden pred menstruacijo ful napete prsi, kot da majo 100 kg. Bi si jih dala najrajši zmanjšat, sam da nebi ble tak težke.

Teža pa je ostala enaka.
Uporabniški avatar
dreyca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dreyca » 27. Jan. 2010 23:30

Men so tablete Yasminelle ful pomagale kar se tiče mozoljev.....jih nimam,razen dan pred menstruacijo mi ''buhnejo'' :D ....prsi mi niso zrasle :? .....teža je ostala ista k sreči....sicer pa do zdaj še nism mela tak napetih prsi kot pravi moja predhodnica.....v glavnem sem zadovoljna z tabletami...
:)
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kalanhoja » 31. Jan. 2010 18:34

Jaz sem jemala Logest a sem prenehala. Prsi so ostale enake, tudi menstrualni krči so ostali enaki. Edini stranski učinek je siljenje na vodo in poslabšan izvid brisa.
Uporabniški avatar
Lamia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Lamia » 31. Jan. 2010 18:53

Vprašanje :

Jemljem tabletke Yasminelle in se jočem za vsako stvar. Vmes se enkrat nehala pa ni čist nč pomagal. Pa tudi pred ali med sexom nism čist nč mokra in je kar zajebano :S Je že imela kakšna izkušnje s tem in je zamenjala tabletke? Sem vpršala ginekologinjo pa mi je rekla, da nism mokra zto, ker sem nesproščena pri spolnem odnosu.? wtf, po enm letu pa mislm, da sm kar dost sproščena :D
And I'd give up forever to touch you.
pii.ka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a pii.ka » 31. Jan. 2010 19:59

Lamia napisal/-a:Vprašanje :

Jemljem tabletke Yasminelle in se jočem za vsako stvar. Vmes se enkrat nehala pa ni čist nč pomagal. Pa tudi pred ali med sexom nism čist nč mokra in je kar zajebano :S Je že imela kakšna izkušnje s tem in je zamenjala tabletke? Sem vpršala ginekologinjo pa mi je rekla, da nism mokra zto, ker sem nesproščena pri spolnem odnosu.? wtf, po enm letu pa mislm, da sm kar dost sproščena :D

oi...tud jaz mam te tabletke.in zmeri jokam...pa tud pr sexu sm fuul suha.sploh ni weč tko kt preei :( :( kai pa če bi lubrikant kei pomagal??
pii.ka
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 31. Jan. 2010 20:07

Zdaj sem na yasminelle in k sreči sem "samo" suha ko sahara spodaj (yep, lubricant, our saviour), pa cmerim se, preden dobim M, ko dež. Ko bi vsaj obratno blo, da bi bla mokra spodaj ko dež, cmerla se pa nič ne bi :)
Če pa pomislim, kaka katastrofa je bla prej, ko sem bla na Logest, je zdaj 100x bolje.

Kaj pomaga?

Nehat tablete jemat. Čez kako leto pride tudi to mogoče na vrsto, malo loterije, športnih stav, itd...morda kak bejbi...hehe :P
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
nastasia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a nastasia » 31. Jan. 2010 20:14

Cerazette, 5i mesec:

- poslabsanje kože na obrazu, jaki :x
-vmesne krvavitve, ki kar ne izginejo

Zaenkrat drugih sprememb ni
me zalosti tale koža na obrazu, se trudim na vse pretega, da jo nekako popravim. In optimistično čakam, da krvavitve izginejo :D
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 31. Jan. 2010 20:16

^^ Kaj pa če so KT prešibke zate (ker potem lahko delujejo kar nekaj % manj)? In zato po 5ih mesecih še krvavitve. A bila kaj pri ginekologu glede tega (ali vsaj poklicala)?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
nastasia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a nastasia » 31. Jan. 2010 20:19

hehe, kaj misliš, da se ljudje ne pozanimajo o kontracepciji, oziroma zakaj apriori "you're dumb" odnos?
cerazette so POP tabletke ---> brez estrogena. te nadlezne krvavitve so pri takih tabletkah normalne, tako kot izguba menstruacije. na slednje se čakam.
bila tudi pri ginekologu, ker nekaksna "menstra" , ki traja 6 tednov vsakemu dop****.
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 31. Jan. 2010 22:29

Drugih sprememb ni kot te, da me mogoče delajo depresivno. Sekiram se za vsako stvar.
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 31. Jan. 2010 22:36

natasia jst sm jih tud mela in sem dokoncno znorela, ko sem imela menstro 3 tedne, potem prekinitev en teden in potem spet naprej ene 2 tedna. ginekologinja mi je rekla da nima kaj...da tako pac je pri teh
Uporabniški avatar
Lamia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Lamia » 01. Feb. 2010 9:36

pii.ka napisal/-a:
oi...tud jaz mam te tabletke.in zmeri jokam...pa tud pr sexu sm fuul suha.sploh ni weč tko kt preei :( :( kai pa če bi lubrikant kei pomagal??

Ej imava lubrikant, ampak čist nč ne pomaga =S prov boli me k pač poskušava sexat in to se ni dogajal nikol prej :S
And I'd give up forever to touch you.
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 01. Feb. 2010 9:40

to se je tud men dogajal...sam preko tega ne mores...sploh ce ti je lubrikant ogaben tko k je men :? . sam je pa res beden filing. jst sm mela vcasih obcutek da me bo do krvi spraskalo. kdaj sem probala potrpet k je blo pac skos isto, da vsaj enkrat ne bi takoj koncala ampak vedno pa ni slo...
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 01. Feb. 2010 11:05

ah ja, jz sm bla tut full suha pri jemanju tabletk ( 1 mesec) in mi res ni blo fajn pri spolnih odnosih, takoj ko sem nehala, se je zadeva uredila, suhost šla papa :wink: Ne res, ful opazna je razlika, tko da ne jem več tabletk niti jih bom kdaj jemala.
je pa res smotan poleti ko greš na dopust in ko si skozi z partnerjem, (ker midva ne živiva sicer skupi) skos s tistimi kondomi, ampak kaj naj, bo treba potrpet....
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 01. Feb. 2010 12:06

SWEETprinces napisal/-a:sploh ce ti je lubrikant ogaben tko k je men :? .

razloži prosim?

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]