Težave s spanjem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- claradanesa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 12. 2013
ima kdo izkušnjo s homeopatskimi zdravili, ki pomagajo pri spanju?
- lolita4
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2014
Pozdravljene.
Že dolg ni nobena nič napisala pod to temo, zato sem se odločla, da jo mal obudim. Kupujm namreč ležišče, ampak rabim malo nasvetov. Zaenkrat mi je še najbolj všeč lateks ležišče z vonjem lavande - nora sem namreč na ta vonj. Mislim, da je vitapur ležišče.
Ima katera kakšpne izkušnje do zdej s temi ležišči?
Že dolg ni nobena nič napisala pod to temo, zato sem se odločla, da jo mal obudim. Kupujm namreč ležišče, ampak rabim malo nasvetov. Zaenkrat mi je še najbolj všeč lateks ležišče z vonjem lavande - nora sem namreč na ta vonj. Mislim, da je vitapur ležišče.
Ima katera kakšpne izkušnje do zdej s temi ležišči?
- Barbi988
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 9. 2014
Moja kolegiva ga ma. Pravi, da je supr. Njo vonj lavande pomiri in zato laži zaspi. Njejn partner pa ima isto od vitapur sam tegale http://www.vitapur.si/spalnica/lezisca/ ... 142-memory pa tudi prav, da je supr.
-
Helena123 - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 10. 2014
@lolita4 ravno sem malo brskala po forumu in sem opazla, da si pisala o nakupu vzmetnice. A si se že odločla katero boš kupla? Nimam rabvno časa okol letat in probavat, zato raje sliši iz prve roke kako in kaj.
A ma še kdo kakšne predloge?
Hvala za nasvete!
A ma še kdo kakšne predloge?
Hvala za nasvete!
-
littlebird_18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 6. 2013
Moj najvecji problem s spanjem je da sem cez dan vedno utrujena in rahlo odstotna, potem ko pa napoci cas za spat pa kar naenkrat ozivim. Zadeva je se izrazitejsa, ce moram naslednji dan zgodaj vstat
And in the end we're all just humans drunk on the idea that love only love could heal our brokenness
- marija.povse
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 10. 2014
Fizična aktivnost in skodelica mleka pred spanjem Nič novega, ampak vedno pomaga, ko imam naporen teden.
-
Green Cookie - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 10. 2013
Zadremaj čez dan, če si takrat utrujena.
Jaz zase vem, da me trening pred spanjem le še bolj zbudi, oz. deluje name kot jutranja kava Marsikomu pa tudi pomaga..
Ja, baldrijanove kapljice je že več ljudi pohvalilo
Jaz zase vem, da me trening pred spanjem le še bolj zbudi, oz. deluje name kot jutranja kava Marsikomu pa tudi pomaga..
Ja, baldrijanove kapljice je že več ljudi pohvalilo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov