Tamponi ali vložki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- deborah
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 10. 2004
- Kraj: Kranj
MonaLisa ka pa če si premejhnga uporablala?
drgač pa jst uporablam oboje. sam večinoma vložke ker mi tamponi ful nožnico izsušijo(sploh pa v zadnjih dneh) tampone sm pa drgač začela uporablat sam zarad nuje-mela sm eno predstavo k smo mogl bit u ful kratkih kiklcah in si nism mogla vložka prvošt. prej jih pa sploh nism upala ustavt notr
drgač pa jst uporablam oboje. sam večinoma vložke ker mi tamponi ful nožnico izsušijo(sploh pa v zadnjih dneh) tampone sm pa drgač začela uporablat sam zarad nuje-mela sm eno predstavo k smo mogl bit u ful kratkih kiklcah in si nism mogla vložka prvošt. prej jih pa sploh nism upala ustavt notr
- MonaLisa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2005
tenks! no ja, mislm de je blo tist s tujo stvarjo, ker ga pol čez neki cajta sploh nism več čutla. zanimiu. torej vseen nau tok bedn na maturancu (sam sm ga mela pa kr krepkih 6 ur not, ker ni blo možnosti zamenat , sam upam de nau nč narobe...)
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Mene boli če uporabljam tampone,tako da več ali manj samo vložke uporabljam. Drugače pa če greva kam ven pa uporabim tampon ali če mi slučajno zmanjka vložkov. Pa na morju, drugače pa se mi zdi da tisto kar mora iz telesa mora pač ven. Pa da ne bo pomote, nisem proti tamponom samo nisem pa ravno zagovornica njihove vsakodnevne uporabe.
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Jaz vedno uporabljam vložke, tamponov nikdar.
Pa še vložke une so mi najbolj fejst vir 80.Ker so najbolj mehke.
Pa še vložke une so mi najbolj fejst vir 80.Ker so najbolj mehke.
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
jancy napisal/-a:jaz umrem brez tamponov. vložke uporabljam ponoči, pa še to ne vedno.
hehe, se podpišem
Sploh poleti, ma ne vem kaj bi blo brez tamponov... Jst vložke uporabljam edin ponoči pa doma včasih
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
- Ruby Soho
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2005
Hehe pyny...poznano:) Midve s prjatlco sva ble enkat skupi na morju in valda obedve dobile menstro ta 2. dan in nisva mogle brez morja in sva se odločle da probava tampone in sva ceu tedn (oz. 6 dni, kokr cajta mam menstro) probavale not ustavt in brez uspeha, sploh nisva mogle dat notr. Jst sm rabla en let da mi je ratal in da sm se navadla, pol pa res ni nič lažjega... Svetujem ti da si kupiš najmanjše (ob comfort) in se čist sprostiš in ne mislš na to pa probaš čim hitrej not potisnt (k če delaš to tri ure ti nau ratal k boš nesproščena in boš stiskala...) Probi ene parkrat, ne obupat, itak ti bo ratal...še vsaki rata.
Sicer pa jst od prvega do zadnjega dveva uporabljam tampone, nikol nism mela nobenih problemov. Nevem, kako se lahko zdijo enim tamponi neudobni? Verjetno jih ne dajo dost not in jih pol čutjo. To ni prav-tampon morš porint not kokr lohk-kokr maš dolg prst, da ga ne čustš in sploh veš ne da ga maš not. Te nima pol nč za drgnt in bolet. Js osebno vložkov niti oz. sploh pa ponoč ne morm uporabljat ker imam premočno menstruacijo in če se pol premikam use mem steče in mam kri na jogiju...fuj! Tko da mam ponoč tampon+vložek, pa prve par dni isto, pol pa sam tampon do zadnga. Pa sej se spuca če maš vložek al pa tampon, vseen, steče itak, na karkol pač. Teoretično ti ne more nič not ostat ane? Enkrat gre tko al tko vn. Sam to pač ni kul da se not zadržuje stara kri... Se mi zdijo pa vožki velik bl nehigienični k je pol use zapacan tm dol...
Sicer pa jst od prvega do zadnjega dveva uporabljam tampone, nikol nism mela nobenih problemov. Nevem, kako se lahko zdijo enim tamponi neudobni? Verjetno jih ne dajo dost not in jih pol čutjo. To ni prav-tampon morš porint not kokr lohk-kokr maš dolg prst, da ga ne čustš in sploh veš ne da ga maš not. Te nima pol nč za drgnt in bolet. Js osebno vložkov niti oz. sploh pa ponoč ne morm uporabljat ker imam premočno menstruacijo in če se pol premikam use mem steče in mam kri na jogiju...fuj! Tko da mam ponoč tampon+vložek, pa prve par dni isto, pol pa sam tampon do zadnga. Pa sej se spuca če maš vložek al pa tampon, vseen, steče itak, na karkol pač. Teoretično ti ne more nič not ostat ane? Enkrat gre tko al tko vn. Sam to pač ni kul da se not zadržuje stara kri... Se mi zdijo pa vožki velik bl nehigienični k je pol use zapacan tm dol...
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
men je drgač dost tko gadno tale menstra k mam ful močno, tok d saj ene 4 dni morm za zih met vložke, pol si pa loh prvoščm tampone...
sj drgač so čist ql, sam sm slišala d ti preveč izsušijo pa d loh pride do kšnih neprijetnosti...
ampk v zmernih količinah je pa ql
sj drgač so čist ql, sam sm slišala d ti preveč izsušijo pa d loh pride do kšnih neprijetnosti...
ampk v zmernih količinah je pa ql
-
Anchi - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
rammsteingirl napisal/-a:men je drgač dost tko gadno tale menstra k mam ful močno, tok d saj ene 4 dni morm za zih met vložke, pol si pa loh prvoščm tampone...
He he, tebi je zoprno k maš tok močno, meni pa k mam tok šibko, da lahko tampone uporabljam samo prvi in mogoče (če imam srečo) drugi dan. Ostale dneve moram imet vložek, za tistih par kapljic. In točno teh par kapljic me ovira, da ne morem nosti tangic in posledično belih oblačil. No ja, je pa res, da sem po drugi strani zelo vesela, da imam tako šibko, saj redko traja več kot tri dni.
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]