Tamponi ali vložki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^hvala
(šit, kako mi ni kapnilo napisat pač "soft tampon" v gugla )
Hmnjah. Jz pa tega ne bi mela, treba prijemat potem to. *shudders*
Dobr, sej vem, valda reč ni 2 dni not in tolk prepojena potem, ampak vseen..ne bi.
(šit, kako mi ni kapnilo napisat pač "soft tampon" v gugla )
Hmnjah. Jz pa tega ne bi mela, treba prijemat potem to. *shudders*
Dobr, sej vem, valda reč ni 2 dni not in tolk prepojena potem, ampak vseen..ne bi.
-
no.name - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 10. 2010
- Kraj: Gorenjska
kok pa stane ena škatlica? pa kok jih je notr? pa kok časa lahko enega uporabljaš?
drgač pa zanimivo... prvič slišim. in ponavadi če se kej novega pojavi, to sprobam. + vložkov sem že sita, menstrualna skodelica pa mi nekako ne odgovarja....
drgač pa zanimivo... prvič slišim. in ponavadi če se kej novega pojavi, to sprobam. + vložkov sem že sita, menstrualna skodelica pa mi nekako ne odgovarja....
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
kul fora, si pa ne predstavljam kakšen užitek mora bit seksat s tem...
gledano z ženskega stališča ki se poskuša postavit v moško kožo - nebi hotla rinit nekam, kjer že 'nekaj je'
gledano z ženskega stališča ki se poskuša postavit v moško kožo - nebi hotla rinit nekam, kjer že 'nekaj je'
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
Poki - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
Soft tamponov je v eni škatlici 10 kom in v Dm stane okoli 10 ali 11 EUR. Pride taka modra škatlica [img][img]http://www.lovestore.de/images/4028403120015.jpg[/img] [/img]
enega imaš okoli 8 ur, tako kot navadne, ampak moram rečt da se kar splača.
so zelo mehki, ampak kompaktni, ko ga primeš se ne bo strgal in nobene vate ni nikjer, ki bi se vlekla po nožnici. Med seksom sploh opaziš ne, da imaš kaj zraven, ker je tako mehek. Pa tudi čez dan se ga splača imet v kakšni savni, telovadbi...
Aha kako se ga dobila ven; ker sem že vajena pri skodelici, sem počepnila nad školjko, malo napela spodnje mišice, da sem ga lažje zagrabila z roko in potegnila ven. Proizvajalec sicer oznanuje neko zanko oz. luknjico ki naj bi pomagala da z enim prstom dobite stvar ven, ampak jaz sem se poslužila preverjene metode primeš in povlečeš.
upam, da sem odgovorila na vsa vprašanja.
enega imaš okoli 8 ur, tako kot navadne, ampak moram rečt da se kar splača.
so zelo mehki, ampak kompaktni, ko ga primeš se ne bo strgal in nobene vate ni nikjer, ki bi se vlekla po nožnici. Med seksom sploh opaziš ne, da imaš kaj zraven, ker je tako mehek. Pa tudi čez dan se ga splača imet v kakšni savni, telovadbi...
Aha kako se ga dobila ven; ker sem že vajena pri skodelici, sem počepnila nad školjko, malo napela spodnje mišice, da sem ga lažje zagrabila z roko in potegnila ven. Proizvajalec sicer oznanuje neko zanko oz. luknjico ki naj bi pomagala da z enim prstom dobite stvar ven, ampak jaz sem se poslužila preverjene metode primeš in povlečeš.
upam, da sem odgovorila na vsa vprašanja.
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Pa se vam ne zdi blazno drago dat 11€ za 10 tamponov? Mene je ravno cena odvrnila, če lahko dobim 10 vložkov pa za 3€. Pogrešam tudi manjše pakiranje za prvič. Ko želim eno stvar samo sprobat pa res ne bom šla 11€ stran metat.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
lipgloss - Debatorica
- Na forumu od: 24. 9. 2007
jaz že čakam na menstruacijo, da probam tele tampončke, kupila sem jih že in so taki luštni roza
Je pa res, da jih ne bom uporabljala za vsak dan ampak priložnostno, tako da se mi ne zdijo predragi.
Vam še sporočim, ko jih zares sprobam.
Je pa res, da jih ne bom uporabljala za vsak dan ampak priložnostno, tako da se mi ne zdijo predragi.
Vam še sporočim, ko jih zares sprobam.
-
SWEET_THING - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 3. 2009
Kakšne barabe so ti trgovci, ko končno nekaj koristnega in praktičnega pride na tržišče pa nabijejo ceno Se mi zdijo zanimivi, ampak 11eur je pa too much za samo 10 komadov
”It’s better to be HATED for what you are, than LOVED for what you are not!”
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Ja tudi meni se zdi zelo huda cena. To je res bolj za prilično uporabo. Za vsakodnevno uporabo bi bil pa malo drag šport! Zgledajo pa res zanimivi.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
Jess° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
Okej, men še vedno ni jasno, kok lahko seksaš s tem tamponom? Mam v glavi neko predstavo, da bi kvečjemu fantovo ˝bogastvo˝ to lahko potisnilo še bolj nazaj in kaj pol če ga nemoreš dobit vn?
Aja, pa glede na to, da promovirajo da je iz nevem kakšne bio zadeve ta tampon in da ne more prit do nobenega vnetja mam vseeno občutek, da je ta pena nekakšen raj za bakterije razmnoževat v nožnici, al se motim? Upam da bo še več pozitivnih komentarjev, da bomo še ostale riskirale teh 11€ za eno jeb**o menstruacijo
Aja, pa glede na to, da promovirajo da je iz nevem kakšne bio zadeve ta tampon in da ne more prit do nobenega vnetja mam vseeno občutek, da je ta pena nekakšen raj za bakterije razmnoževat v nožnici, al se motim? Upam da bo še več pozitivnih komentarjev, da bomo še ostale riskirale teh 11€ za eno jeb**o menstruacijo
-
Poki - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
Ha ha ta je pa dobra v bistvu, daš 1 evro za en sex
Preden sem šla kupit te tampone sem seveda vse prebrala kako to deluje.
Nožnica je dolga približno 6 do 7 cm, in zaprta z materničnim vratom.
Tampon vzamem ven tako, da malo naprem mišice in v čepečem položaju (s tem skrajšam pot do tampona) zagarbim tampon s pincetnim prijemom.
Pa prepričalo me je predvsem to, da soft tampon ni iz "vate" bodisi bio vata ali pa navadna vata, me skomina in tisto se vleče tam po nožnici in pušča sledove... da me kar skeli...ta pena, pa je kompaktna in sterilno pakirana, tako da ostane nožnica še vedno vlažna in me ne skrbi,
tako da sem si jih kupila brez slabe vesti
Preden sem šla kupit te tampone sem seveda vse prebrala kako to deluje.
Nožnica je dolga približno 6 do 7 cm, in zaprta z materničnim vratom.
Tampon vzamem ven tako, da malo naprem mišice in v čepečem položaju (s tem skrajšam pot do tampona) zagarbim tampon s pincetnim prijemom.
Pa prepričalo me je predvsem to, da soft tampon ni iz "vate" bodisi bio vata ali pa navadna vata, me skomina in tisto se vleče tam po nožnici in pušča sledove... da me kar skeli...ta pena, pa je kompaktna in sterilno pakirana, tako da ostane nožnica še vedno vlažna in me ne skrbi,
tako da sem si jih kupila brez slabe vesti
- LepaVida
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 1. 2010
Men so pa zanimivi, jih bom šla pomoje kar kupit. Kakor sem jaz razumela, jih itak stisneš skupaj, ker so tako mehki. Hvala bogu, da končno pbstajajo taki pripomočki :)
se že veselim, ko bom lahko tudi takrat.... ko ponavadi nisem ... ravno zaradi preobilice krvi
se že veselim, ko bom lahko tudi takrat.... ko ponavadi nisem ... ravno zaradi preobilice krvi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov