Tamponi ali vložki

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 13. Apr. 2011 16:25

^^hvala :wtg:

(šit, kako mi ni kapnilo napisat pač "soft tampon" v gugla :lach:)

Hmnjah. Jz pa tega ne bi mela, treba prijemat potem to. *shudders* :eew:
Dobr, sej vem, valda reč ni 2 dni not in tolk prepojena potem, ampak vseen..ne bi.
Uporabniški avatar
no.name
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 10. 2010
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a no.name » 13. Apr. 2011 16:40

kok pa stane ena škatlica? pa kok jih je notr? pa kok časa lahko enega uporabljaš?

drgač pa zanimivo... prvič slišim. in ponavadi če se kej novega pojavi, to sprobam. :) + vložkov sem že sita, menstrualna skodelica pa mi nekako ne odgovarja....
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 13. Apr. 2011 18:51

kul fora, si pa ne predstavljam kakšen užitek mora bit seksat s tem...
gledano z ženskega stališča ki se poskuša postavit v moško kožo - nebi hotla rinit nekam, kjer že 'nekaj je' :D
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Poki » 14. Apr. 2011 7:39

Soft tamponov je v eni škatlici 10 kom in v Dm stane okoli 10 ali 11 EUR. Pride taka modra škatlica [img][img]http://www.lovestore.de/images/4028403120015.jpg[/img] [/img]

enega imaš okoli 8 ur, tako kot navadne, ampak moram rečt da se kar splača.
:D
so zelo mehki, ampak kompaktni, ko ga primeš se ne bo strgal in nobene vate ni nikjer, ki bi se vlekla po nožnici. Med seksom sploh opaziš ne, da imaš kaj zraven, ker je tako mehek. Pa tudi čez dan se ga splača imet v kakšni savni, telovadbi...
Aha kako se ga dobila ven; ker sem že vajena pri skodelici, sem počepnila nad školjko, malo napela spodnje mišice, da sem ga lažje zagrabila z roko in potegnila ven. Proizvajalec sicer oznanuje neko zanko oz. luknjico ki naj bi pomagala da z enim prstom dobite stvar ven, ampak jaz sem se poslužila preverjene metode ;) primeš in povlečeš.
upam, da sem odgovorila na vsa vprašanja.
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 14. Apr. 2011 11:56

No super, hvala za vse :)
sem vesela, da ne bom prvi poskusni zajček, tako da že letim že hitim po Soft tampone v dm, da vam povem še svoje izkušnje :wink:
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 18. Apr. 2011 16:26

Pa se vam ne zdi blazno drago dat 11€ za 10 tamponov? Mene je ravno cena odvrnila, če lahko dobim 10 vložkov pa za 3€. Pogrešam tudi manjše pakiranje za prvič. Ko želim eno stvar samo sprobat pa res ne bom šla 11€ stran metat.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 18. Apr. 2011 20:54

jz si bom definitivno kupila - sem horny med menstro in do zdej sem pač dala rjuhe oprat po seksu če je bil kje kakšen flekec. Zdej bo pa super ko ne bo več tko spolzko - upam.. :D
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 19. Apr. 2011 7:10

jaz že čakam na menstruacijo, da probam tele tampončke, kupila sem jih že in so taki luštni roza :)
Je pa res, da jih ne bom uporabljala za vsak dan ampak priložnostno, tako da se mi ne zdijo predragi.
Vam še sporočim, ko jih zares sprobam.
Uporabniški avatar
SWEET_THING
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEET_THING » 19. Apr. 2011 16:57

Kakšne barabe so ti trgovci, ko končno nekaj koristnega in praktičnega pride na tržišče pa nabijejo ceno :evil: Se mi zdijo zanimivi, ampak 11eur je pa too much za samo 10 komadov :?
”It’s better to be HATED for what you are, than LOVED for what you are not!”
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 19. Apr. 2011 19:21

Ja tudi meni se zdi zelo huda cena. To je res bolj za prilično uporabo. Za vsakodnevno uporabo bi bil pa malo drag šport! Zgledajo pa res zanimivi.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
Jess°
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Jess° » 20. Apr. 2011 9:06

Okej, men še vedno ni jasno, kok lahko seksaš s tem tamponom? Mam v glavi neko predstavo, da bi kvečjemu fantovo ˝bogastvo˝ to lahko potisnilo še bolj nazaj in kaj pol če ga nemoreš dobit vn? :D
Aja, pa glede na to, da promovirajo da je iz nevem kakšne bio zadeve ta tampon in da ne more prit do nobenega vnetja mam vseeno občutek, da je ta pena nekakšen raj za bakterije razmnoževat v nožnici, al se motim? Upam da bo še več pozitivnih komentarjev, da bomo še ostale riskirale teh 11€ za eno jeb**o menstruacijo :)
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Poki » 21. Apr. 2011 8:22

Ha ha :) ta je pa dobra v bistvu, daš 1 evro za en sex :)
Preden sem šla kupit te tampone sem seveda vse prebrala kako to deluje.
Nožnica je dolga približno 6 do 7 cm, in zaprta z materničnim vratom.
Tampon vzamem ven tako, da malo naprem mišice in v čepečem položaju (s tem skrajšam pot do tampona) zagarbim tampon s pincetnim prijemom.
Pa prepričalo me je predvsem to, da soft tampon ni iz "vate" bodisi bio vata ali pa navadna vata, me skomina in tisto se vleče tam po nožnici in pušča sledove... da me kar skeli...ta pena, pa je kompaktna in sterilno pakirana, tako da ostane nožnica še vedno vlažna in me ne skrbi,
tako da sem si jih kupila brez slabe vesti :)
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 22. Apr. 2011 18:59

jz sm si to kupila danes, ampak zadeva je ogromna... :eek: :eek: izgledagrozno. nevem če bom res lahko seksala s tem.
Florabus
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Florabus » 23. Apr. 2011 15:04

Če bi imela krvavitve vsak mesec verjetno ne bi tega izbrala.m Se mi ne zdi hmm.... da to v roko primem ko dajem ven :? ma ne vem.
me ne bi prepričalo v nakup
LepaVida
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a LepaVida » 25. Apr. 2011 9:36

Men so pa zanimivi, jih bom šla pomoje kar kupit. Kakor sem jaz razumela, jih itak stisneš skupaj, ker so tako mehki. Hvala bogu, da končno pbstajajo taki pripomočki :):)
se že veselim, ko bom lahko tudi takrat.... ko ponavadi nisem ... ravno zaradi preobilice krvi :)

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov