Tamponi ali vložki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Sej drugače se dobijo tudi "zdravi" (:lach:) vložki in tamponi, ki kao ne vsebujejo teh škodljivih snovi... Majo jih pa v Sanolaborju in teh različnih bio-eko trgovinah.
Čeprav je lih zadnjič neka zdravnica na TV govorila, da naj to z belili sploh nebi blo res in da se je to razširilo samo s temi e-maili, ki so krožili nekaj časa nazaj. So bojda delali teste v kliničnem centru al neki. No, nevem.
Čeprav je lih zadnjič neka zdravnica na TV govorila, da naj to z belili sploh nebi blo res in da se je to razširilo samo s temi e-maili, ki so krožili nekaj časa nazaj. So bojda delali teste v kliničnem centru al neki. No, nevem.
- Gost
Brez teh belil so vložki in tamponi Natra care, pogojno tudi Natura femina, so pa mnenja glede slednjih deljena. Zadeve so dostopne v lekarni, bio-eko lekarnah in trgovinah pa tudi v mercatorju (vsaj Natra care) - so pa občutno dražji izdelki od tistih navadnih. Recimo omenjeni so okoli 4, 50 evrov na paket.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
MsN napisal/-a:Recimo omenjeni so okoli 4, 50 evrov na paket.
Komplet z 8 al 16 ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- Gost
p!ka napisal/-a:MsN napisal/-a:Recimo omenjeni so okoli 4, 50 evrov na paket.
Komplet z 8 al 16 ?
Vložki - enih je noter 14, drugih 12, oboji paketki pa stanejo čez 4 evri (ne vem točnega zneska).
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Evo, lih gruntam, da bi si šla nabavit te bio vložke. Zadnje 2 menstruaciji se je kljub uporabi "bombažnih" Libresse spodaj vse vnelo kot, da bi se skuhalo pod plastiko. Bolj star, bolj nor? Ne. Bolj stara, bolj občutljiva.
Imaš, da me vikaš!
- Gost
trapa napisal/-a:Evo, lih gruntam, da bi si šla nabavit te bio vložke. Zadnje 2 menstruaciji se je kljub uporabi "bombažnih" Libresse spodaj vse vnelo kot, da bi se skuhalo pod plastiko. Bolj star, bolj nor? Ne. Bolj stara, bolj občutljiva.
Ja, nabavi te bombažne in ti garantiram, da bo stanje boljše. Jaz sploh ne prenesem več tistih s trgovine - ta mesec sem bila prisiljena v uporabo always, preživela sem en dan in skoraj znorela, ker me je vse srbelo in peklo
-
lipgloss - Debatorica
- Na forumu od: 24. 9. 2007
V Cosmotu je članek o mehkih tamponih s katerimi se lahko tudi seksa med menstruacijo sicer so okrogli iz nekakšne pene, ki se ne napihne in se jih dobi v DM-u.
Zanima me ali je katera že probala, da ne bom spet poskusni zajček Ker me zares zanima kako se obnesejo?
Zanima me ali je katera že probala, da ne bom spet poskusni zajček Ker me zares zanima kako se obnesejo?
-
Poki - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
Jaz sem jih zadnjič kupila v dmu, ker sem imela menstruacijo 14 dni vkup.
in se mi je mešalo!!!
Moram priznat, da sem bila prav prijetno presenečena, ker ni bilo tiste suhosti kot pri navadnih tamponih. Enega sem sprobala čez dan in je bilo vse ok. Malo me je bilo strah, kako ga bom ven dobila ker ni vrvice, ampak ni bilo nekih problemov.
No zvečer sem šla pa še na drugi nivo ponoči je bila akcija in moj dragi sploh ni vedel, da imam še vedno menstruacijo res je bilo božansko vseskupaj in dejansko stvar deluje: brez smradu, umazanih rjuh in ostalih problemov.
Tako, da moram rečt da so fajn in jih bom uporabljala zraven svoje menstrualne skodelice.
in se mi je mešalo!!!
Moram priznat, da sem bila prav prijetno presenečena, ker ni bilo tiste suhosti kot pri navadnih tamponih. Enega sem sprobala čez dan in je bilo vse ok. Malo me je bilo strah, kako ga bom ven dobila ker ni vrvice, ampak ni bilo nekih problemov.
No zvečer sem šla pa še na drugi nivo ponoči je bila akcija in moj dragi sploh ni vedel, da imam še vedno menstruacijo res je bilo božansko vseskupaj in dejansko stvar deluje: brez smradu, umazanih rjuh in ostalih problemov.
Tako, da moram rečt da so fajn in jih bom uporabljala zraven svoje menstrualne skodelice.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Kako pa potem to deluje?Poki napisal/-a:Malo me je bilo strah, kako ga bom ven dobila ker ni vrvice
Jz bi tudi kakšno slikco/link do opisa.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]