Tamponi ali vložki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jaz tudi raje uporabljam tampone, ker se počutim kot v dneh, ko nimam menstruacije. Vložek imam samo takrat, ko s fantom seksava (sicer bolj redko med mojo menstruacijo, ampak se nama včasih vseeno zalušta ). Vendar me zanima s katerimi tamponi ste najbolj zadovoljne? Kateri so bolj kakovostni?
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
missy* napisal/-a:meni se zdi, da so najboljsi o.b. s tistimi vijugastimi zarezami. res najbolje vpijejo.
Sicer tampone izjemo redko uporabljam, ampak ko jih, imam vedno O.B. Probala sm od Jarine ( mislm, da je prou ime firme ) in mi niso bli ušeč.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
No, saj jaz sem do zdaj tudi imela te... če jih večina tako hvali, bom kar ostala na njih.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
missy* napisal/-a:meni se zdi, da so najboljsi o.b. s tistimi vijugastimi zarezami. res najbolje vpijejo. pri kaksnih drugih se mi kdaj zgodi, da je tampon samo na pol moker, pa ze tece vse dol po vrvici. Trenutno pa imam jessa, ker so bili v akciji
jaz tudi o.b. včasih mam tudi viriana, ampak so ob vseeno boljši.
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
jaz že nekaj časa uporabljam te O.B. z zarezami....in nevem..al se samo meni to dogaja..da je tampon skoraj suh..in se mi že kri pozna na hlačkah(kot da bi bil nevem kak polni)..pa ga potisnem globoko noter...ga ne čutim...nimam težav...
pa ne vedno..jaz ne vem...al je to zarad one snovi ki je gor premazana,da lažje vstaviš...al zakaj?
pa ne vedno..jaz ne vem...al je to zarad one snovi ki je gor premazana,da lažje vstaviš...al zakaj?
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
a to misliš, da ti dejansko tampon sploh ne vpija in ti pač kri priteče ven? čudno.
-
creative PERSON** - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom
mam jessa normaln format in so mi zaenkat čist cool pa še pocen so bli
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jaz tudi vedno uporabljam ob z vijugami drugih niti še probala nisem, ker se mi ti zdijo ok.
Enkrat je moja tašča v intersparu dobila promocijsko škalico tamponov od viriane pa mi jih je dala, ampak sem pol tisto samo stran vrgla ko sem videla da so ful ogromni pa taki nekompaktni.
Enkrat je moja tašča v intersparu dobila promocijsko škalico tamponov od viriane pa mi jih je dala, ampak sem pol tisto samo stran vrgla ko sem videla da so ful ogromni pa taki nekompaktni.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
Tamala_mrha napisal/-a:Jaz tudi raje uporabljam tampone, ker se počutim kot v dneh, ko nimam menstruacije. Vložek imam samo takrat, ko s fantom seksava (sicer bolj redko med mojo menstruacijo, ampak se nama včasih vseeno zalušta ). Vendar me zanima s katerimi tamponi ste najbolj zadovoljne? Kateri so bolj kakovostni?
Prou zrat tega ih tud jst uporabljam. Uložkou nikoli, edino enega si dam za čez noč za usak slučaj. Hvala bogu za tampone.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Js sem zgleda res en antitalent glede vložkou .. Učeri sem ga mela za vsak slučaj, ker sem šla v službo in ko sem prišla domou je biu sicer čist, ampak strgan; v treh delih! Tista zgornja plast (mrežica) se je odlepla (?) in pol je vata, ki je notr začela razpadat.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
mogoče si ga imela predolgo gor. pa tudi če recimo ful švicaš, se prej uniči.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
mene je pa ginekologinja skoraj nadrla, ko sem rekla, da skozi tampone uporabljam. vsebujejo namreč ful vaginalni flori škodljivih belil in podobnih stvari. in naj bi se jih uporabljalo samo, ko maš močno menstruacijo.
tako, da zdej razmišljam o nakupu mooncupa.
tako, da zdej razmišljam o nakupu mooncupa.
- Gost
Ja, tamponi in tudi večina vložkov je beljenih z neko skrajno agresivno snovjo, ki lahko povzroča vnetja in druge ginekološke težave.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov