Tamponi ali vložki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ninčulilika - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
Jst sm na začetku uporabljala vložke....pol sm pa probala s tamponi in so mi fuuuul odgovarjali. Tak da zdaj redko kdaj uporabljam vložke.
I wanted you to be with me
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
-
baby girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
tamponi: been there done that in nism bla zadovolna....se slabs obcutk k vlozki
mi gre pa na qrc, k ene pr nas misljo d so ql k uporablajo tampone
sam d lohk pol nosjo tangice
js mam pa v taksnih dneh rajs udobje k pa lepoto
mi gre pa na qrc, k ene pr nas misljo d so ql k uporablajo tampone
sam d lohk pol nosjo tangice
js mam pa v taksnih dneh rajs udobje k pa lepoto
can you keep up
baby boy
baby boy
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
pyny napisal/-a:imam en problem. hotela sem probati s tamponi, pa mi ne gre notr al pa ne znam.. res ne:(( kaj naj naredim a mi kaj svetujete?
Poznam ta problem ... Tudi jaz sem imela 1. težave .... Biti moraš zelo sproščena; kar je vsem za 1. zelo težko ... Pa bodi pred ogledalom, da bo lažje ...
Veliko sreče!
-
laram - Kofetarica
cotkica napisal/-a:Le Ann napisal/-a:Vlozki ,ko bi jih delali saj kozi prijaznejse
Sj so zj eni vložki allways sensitive, men ful ugajajo. Niso taki šumeči pa ne zgledajo kot pleničke Men so še najboljšo do vseh vložkov
Ja, ti novi vložki so res fajn ... Samo jaz jih 1 in 2 dan ne morem uporabljati, ker oni stari bolj vpijajo, novi pa so bolj mehki, ne počutim se, kot če bi imela plenice ...
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
pyny napisal/-a:imam en problem. hotela sem probati s tamponi, pa mi ne gre notr al pa ne znam.. res ne:(( kaj naj naredim a mi kaj svetujete?
Joj! Sem se spomnila, ko sem prvič poskusila tampone.
V šolskem wc-ju! Pa me je bolelo in ni hotel not, pol sem ga dala not, pa me je praskal...
Sedaj mi gre na smeh, ampak takrat sem se tako ustaršila, da ne bom mogla nikoli seksat, da me bo bolelo, ko bo fant prodrl vame!
Ni panike, normalno seksam in uporabljam tampone!
Don't worry, be happy!!!
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
laram napisal/-a::D Ledenka ... Pri meni podobno, le da sem bila doma.
Mogole je še težje, če si še devica ...
Ja, ampak jaz sem se seveda pozanimala prej, če se slučajno ne razdevičiš s tamponom in če ga lahko device uporabljajo. Po vseh revijah je pisalo da lahko....
Don't worry, be happy!!!
-
laram - Kofetarica
Ledenka napisal/-a:laram napisal/-a:Ja, itak, da je pisalo, da lahko, samo da je takrta dejasno težje ... Jaz sem razliko takoj videla ...
he,he, jaz tudi.
Sedaj vem, da takrat tudi nisem bila dovolj sproščena in sem stiskala.
saj ... Na napakah se učimo! Ln :*
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Ledenka napisal/-a:pyny napisal/-a:imam en problem. hotela sem probati s tamponi, pa mi ne gre notr al pa ne znam.. res ne:(( kaj naj naredim a mi kaj svetujete?
Joj! Sem se spomnila, ko sem prvič poskusila tampone.
V šolskem wc-ju! Pa me je bolelo in ni hotel not, pol sem ga dala not, pa me je praskal...
Sedaj mi gre na smeh, ampak takrat sem se tako ustaršila, da ne bom mogla nikoli seksat, da me bo bolelo, ko bo fant prodrl vame!
Ni panike, normalno seksam in uporabljam tampone!
Uf, jz pa na morju.. predn smo šli na plažo .. Tricky thing, hehe ...
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- MonaLisa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2005
torej.. jest sicer uporablam vložke. skoz. sam zdj mam pa maturanca, pa menstro pa sm probala tampon. pa sm si ga res ful not dala, pa najprej nism čutila več, sam čez par minut sm pa dobla filing de mi bo vn padu. pa sm ga skoz čutla. tak boleč občutk.. kaj sm narobe nardila?? al je to normaln..
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
MonaLisa napisal/-a:torej.. jest sicer uporablam vložke. skoz. sam zdj mam pa maturanca, pa menstro pa sm probala tampon. pa sm si ga res ful not dala, pa najprej nism čutila več, sam čez par minut sm pa dobla filing de mi bo vn padu. pa sm ga skoz čutla. tak boleč občutk.. kaj sm narobe nardila?? al je to normaln..
mislim, da si ga nisi dobr dala notri, če si imela takšen občutek, probaj mal v drugo smer ga obrniti...drugega pa nevem...sej, če si ga prvič uporabla je možno to, da te moti nekaj, česar sploh ni, ker pač nisi navajena.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov