Tamponi ali vložki

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*MissTweety*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *MissTweety* » 12. Apr. 2008 17:29

...
Zadnjič spremenil *MissTweety*, dne 25. Avg. 2009 10:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 13. Apr. 2008 10:46

Zadnje case se mi pri uporabi tamponov dogaja naslednje: prvega vstavim z lahkoto, brez kakrsnihkoli problemov. Ko ga hocem zamenjat, naslednji (tudi mini) nikakor ne gre not. Mislim, not ze gre cel, ampak komaj da je not, pocasi zacne lezti ven, moral bi biti bol globoko. Ampak ne gre, le grozno boli ko probavam :? Predvidevam, da je to zaradi suhe noznice?
Tako moram zmeraj pocakati vmes kaksno uro, da ga lahko ponovno vstavim. In tisto uro mi je tako neprijetno, sploh ce imam kaksne svetle hlace.
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 15. Apr. 2008 18:12

kaj pa če bi se namazala s kakšnim gelom?
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 15. Apr. 2008 18:25

mam multygin pa ni nc kaj boljse :?
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 15. Apr. 2008 21:21

aja? :? k men s tem čist lepo zdrsne.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 17. Apr. 2008 19:33

missy* napisal/-a:Zadnje case se mi pri uporabi tamponov dogaja naslednje: prvega vstavim z lahkoto, brez kakrsnihkoli problemov. Ko ga hocem zamenjat, naslednji (tudi mini) nikakor ne gre not. Mislim, not ze gre cel, ampak komaj da je not, pocasi zacne lezti ven, moral bi biti bol globoko. Ampak ne gre, le grozno boli ko probavam :? Predvidevam, da je to zaradi suhe noznice?
Tako moram zmeraj pocakati vmes kaksno uro, da ga lahko ponovno vstavim. In tisto uro mi je tako neprijetno, sploh ce imam kaksne svetle hlace.

Po moje ga prehitro menjaš - ko še ni dovolj prepojen in ti potem izsuši sluznico.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
crnolaska
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 8. 2007
Kraj: Dolenska

Neprebrana objavaNapisal/-a crnolaska » 30. Apr. 2008 14:18

mene pa zanima ali se kopate v bazenih oz. morju ko imate menstruacijo? Namreč jaz se še nikoli nisem kopala s tamponi, ker me je strah, da bo kakšna sled krvi na vodi. Zadnič sem bila na bazenu in je mela ena menstruacijo...ko je pršla iz vode ji je priteklo malo krvi...zdaj pa ne vem ali se je kopala s tamponom ali brez. Jaz nočem, da bi se mi kaj tazga zgodilo, zato me je mal strah. Drugače pa normalno uporabljam tampone, samo za v bazen me je pa strah.
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 9. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a KristinĆk » 30. Apr. 2008 15:08

js če mam menstro se zmer kopam s tamponom..je pa res, da predn grem v vodo si ga grem zamenjat, potem se pač kopam, in ko grem vn iz bazena oz morja si ga grem zamenjat.. če pa ni nikjer wcju pa kr mal potrpim, kr ni panike da bi kj vn stekl.. odvisn od tega kok mam močno pa ker tampon mam-normal oz normal plus..nč bat se kopat s tamponom :)
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2005
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ange|* » 30. Apr. 2008 15:17

Uhh... Jst sem pa zadnjič, ko sem šla ven imela tampon (tasrednji) in sem ga imela približno 3 ure...pa mi je ven stekla kri. Še na hlačah sem imela kri :?

Drgač sem pa za oboje. Odvisno no, včasih imam mal premočno, pa imam pač rajš tavelke vložke... Sam ponavadi imam na začetku vložke, pol pa tampone...
Pa na morju itak tamponi. Preden grem v vodo si dam, pa takoj ko pridem ven iz vode, tampon obvezno ven.
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 30. Apr. 2008 15:18

sej obstaja tema o kopanju med M..
Sexy Kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 4. 2008
Kraj: Šentpeter pri Otočcu

Neprebrana objavaNapisal/-a Sexy Kitty » 30. Maj. 2008 19:08

Jaz sem tud za tampone,veliko bolš se počutm.
nimam tistga občutka,da nekaj ´´teče´´ iz mene ,kot ga imam pri vložkih .
Pa če uporabim vložek ves čas mislm,da mi je kri čez prišla,ful bedn filing!
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 30. Maj. 2008 22:59

Jest mam tud tampone, edino za ponoč mam ponavadi vložke. Sej je zoperno, samo če imam ponoči tampon, ga zjutraj zelo težko vn dobim.
ursekk
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ursekk » 03. Jun. 2008 20:54

tampone uma vloške pa punopč tut ja vloške... nosi to kar ti je udobeje in si samozavestnejša....!
Uporabniški avatar
BuckWheat
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 5. 2008
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a BuckWheat » 04. Jun. 2008 8:31

tamponi definitivno, nekak si ne predstavljam da bi s tistimi plenicami okol hodila :D pa še skos bi mi psihiral da je kri skoz pršla
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 04. Jun. 2008 13:17

BuckWheat napisal/-a:tamponi definitivno, nekak si ne predstavljam da bi s tistimi plenicami okol hodila

evo pr meni je isto. vložke sm uporabljala takoj na začetku ko sm dobila menstro, pol pa sm se navadla na tampone hvala bogu. sploh ne čutiš ko teče kri in več čistoče je .. :D
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]