Tamponi ali vložki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Jst sm zdej po dolgem času spet mela vložke in morm rečt da mi res ni jasn kako vse to loh tamopon vpije ... uglavnem zdel se mi je da mam ful bol močno .... tko da mislm da je res boljš da maš vsaj prve 3 dni vložke, da gre vse vn ....
Itak je pa s tamponi ful bolši filing ... nč me ne skrbi .... vložki so pa čist čudni za nost.
Itak je pa s tamponi ful bolši filing ... nč me ne skrbi .... vložki so pa čist čudni za nost.
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
Sabinc - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 11. 2004
Js sm pa dolga casa uporablala tampone in so se mi med tem vlozki prov zagabl... sm se pocutla res umazano in smrdeco... ampak pol m pa tut js slisala, da so tamponi kr nevarni... no, da ni dobr ce jih pogosto uporabljas... tako da sm presaltala nazaj na vlozke... se pac mal vec umivam in je...
tut vcasih me je pri tamponih vse bolelo, ko sm bla ze nekje pri koncu... zdej se mi zdi, da se mi res vse bolj scisti...
tut vcasih me je pri tamponih vse bolelo, ko sm bla ze nekje pri koncu... zdej se mi zdi, da se mi res vse bolj scisti...
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Jes pa man full raje tampone.Zdej jih komaj pol leta uporabljam,ker se prej enostavno nisem mogla navaditi na njih. Super so.itak!Se ne vidijo skozi hlače,pa lahko se vsaj v njih normalno giblješ...
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
Andrejčika - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 9. 2004
- Kraj: za devetimi vodami
Js tut skos uporabljam tampone! Vlozki so bljak! Ko hods se ti zdi da te vsi gledajo pa skos je vse mokr pr tamponih je pa vse OK!
Hvala bogu da so izumil tampone!!
Hvala bogu da so izumil tampone!!
Ne joči, ker je konec ampak se nasmej novemu začetku!!
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
wishgirl napisal/-a:Jaz pa že od vsega začetka uporabljam tampone. Sploh nikol nisem imela vložkov. Pa sem čist vredu in nikoli ni bilo nič narobe.
Itak no, sej to si je kr en zmislu, da tamponi niso zdravi! Men se zdijo tut velik bl higienični, ne pa te vložki k ti (vsaj men je zmeri) vse mem teče, če maš močno menstruacijo.
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
večinoma uporabljam vložke, ker mi na začetku niso tamponi najbolj pasali, čeprav je sedaj že boljše ... še najraje pa uporabljam tampone poelti in, na morju ... ob takšnih priložnostih ... in predvsem nekje od 2, 3 dne naprej, ker prvi dan je vse preveč za bogi tampon ...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Jz bi bla tip! Pol mi ne bi blo treba sploh uporabljat! ...
..Drgac pa kar mam, kokr zapase, pa odvisn od tega, kaj mam namen delat! :) Drgac so pa tamponi ful bl prirocni, k tist se vse lima pa... aaaa... :) Aja pa ponoc skoz vlozke, sicr pr tamponih pise da jih lah pustis cez noc not, sam raj ne..
..Drgac pa kar mam, kokr zapase, pa odvisn od tega, kaj mam namen delat! :) Drgac so pa tamponi ful bl prirocni, k tist se vse lima pa... aaaa... :) Aja pa ponoc skoz vlozke, sicr pr tamponih pise da jih lah pustis cez noc not, sam raj ne..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov