Tamponi ali vložki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ta_miška - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 4. 2007
- Kraj: Cerknica
Da bi jst vedla tamponov za ponoči ni! Jst uporabljam tampone in je res dosti dosti boljše in higienično kot vložki. Ne bi več prešaltala na vložke. Tud ponoč imam tampone, ker mi je dost lažje kot če bi mela vložke. Sm pa brala ravno v tej reviji, da ni fajn imet dlje časa tampona v nožnici, ker lahko pride do vnetja in lahko še do veliko slabšege!
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Mislim, da se posebaj sploh ne dobi. Majo pa to Tampax in OB tamponi pri vsakem tamponu zraven pakirano. Čeprav bolj priporočam OB, Tampax tamponi ful zgubijo obliko in niso tolk kvalitetnicrnolaska napisal/-a:ma ne, js ne rabim aplikatorja..js nimam problemov z vstavljanjem tamponov..gre brez problema noter
zadnč me ena kolegica uprašala, če se da to kje dobit, pa ji nism znala povedat, če se to dobi posebi...
I laugh at gilded butterflies.
-
vojakinja_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
js uporablam ponoč vložke. drgač pa skoz tampone!
-
*nAughTykA* - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Ljubljana
Podnevi tamponi O.B. pro comfort..ponoč pa alwyas ultra sensitive
***i LovE All mEn WhO ThiNk, eVeN thOsE wHo tHinK oTheRwIse tHaN mYseLf...***
- mariah
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
- Kraj: za ovinkom
jst pa tko ko mam ful močno perilo si dam tampon in še en vložek za vsak slučaj. zdej poleti so mi tamponi bolj udobni, pozimi pa večinoma vložke uporabljam. pri tamponih mi ni všeč to, ker ga včasih zaradi suhe tamale ne morem vstavit (ko jih menjam na veliko in ni več tko močna krvavitev) se to tudi vam dogaja? a se sme s čim "podmazat"???
-
PurpleBitch - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
čez dan OBVEZNO tamponi...ponoči pa vložki...no odvisno, včasih imam celo tampone...so mi nekak bližje...nemaram tistega občutka, ko ga imaš pri uporabi vložkov
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov