Tamponi ali vložki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Jaz mam eno vprašanje... pa se mi ni dalo brat celotne teme oz. postov.
Nekje sem slišala, da ne smeš uporabljati tamponov, če še nisi imel spolnih odnosov. Kaj pravite na to? Ste ve uporabljale tampone pred prvim spolnim odnosom?
hvala in lp.
Nekje sem slišala, da ne smeš uporabljati tamponov, če še nisi imel spolnih odnosov. Kaj pravite na to? Ste ve uporabljale tampone pred prvim spolnim odnosom?
hvala in lp.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
mal lovska, sam me vseen zanima. a res ni fajn, da vsak dan nosiš ščitnike perila? oz. tiste tamale vložke? ker so mi rekl, da lahko kao eno vnetje dobiš pa ne vem kaj še vse
-
Anja89 - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 2. 2006
js uporablam tampone že od usega začetka,ker kuj prvo leto ko sm mela menstruacijo sem jo dobila na morju.. stara sm bla pa 14... tako da..
glede teh dnevnih ščitnikov perila pa js jih uporablam usak dan,ker mam tok močn bel tok d si ne predstaulam da bi bla brez...
glede teh dnevnih ščitnikov perila pa js jih uporablam usak dan,ker mam tok močn bel tok d si ne predstaulam da bi bla brez...
- mariah
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
- Kraj: za ovinkom
a kr vsak dan uporabljaš ščitnike perila??
hmm..ne morem si predstavljat da bi vsak dan mela neki v hlačkah oz. tangicah..kaj pa ko hočeš sexat?
drugače pa pozimi večinoma uporabljam vložke, poleti pa tampone čez dan,ponoči obvezno vložke. še mi je reku ginekolog da naj se tamponom izogibam, ker je to ena sama reklama
hmm..ne morem si predstavljat da bi vsak dan mela neki v hlačkah oz. tangicah..kaj pa ko hočeš sexat?
drugače pa pozimi večinoma uporabljam vložke, poleti pa tampone čez dan,ponoči obvezno vložke. še mi je reku ginekolog da naj se tamponom izogibam, ker je to ena sama reklama
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
Js sem uporabila vložk, pomoje da ene 3x odkar imam menstruacijo (5let), pa še to, le do trgovine, da sem šla po tampone. Preprosto jih ne prenesem, nehigienični se mi zdijo, na rit se mi limajo, občutek mam, da bo vse mim stekl, pa nisem sproščena. Pri tamponih že vem, kok kateri ksn dan menstruacije zdržijo, pozabm, da mam sploh menstruacijo in je super.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
shiva* napisal/-a:Jaz mam eno vprašanje... pa se mi ni dalo brat celotne teme oz. postov.
hvala in lp.
Itak da sm uporablala... ma že v OŠ pomojm (tamale).
Tle ni da ne smeš, to je odvisno od tega kolk maš ti ozko deviško kožico, al bo šlo skoz al ne. Js sm si jo majčken pretrgala k sm bla manjša (ubistvu me je sestrična za nogo potegnla in se mi je to naredl, sm misnla da sm menstro dobila - pr osmih letih hehehe) in nism mela problemov s tamponi nikol.. Tud nism si je tolk, ker ko sm prvič seksala je kar lilo od mene
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
mariah napisal/-a:a kr vsak dan uporabljaš ščitnike perila??
Jaz sem jih tudi nekaj časa vsak dan uporabljala...zakaj pa s tem nebi šlo sexat?
Je pa baje res, da imaš s ščitniki več možnosti za vnetje, ker se ne sušijo tako hitro kot hlačke. No jaz sem imela vnetje brez njih in z njimi, tako da to ni nekaj vplivalo...
Houd de wereld tegen
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
Lorelai20 napisal/-a:Zoey napisal/-a:Definitivno tamponi. Z njimi se počutim sproščeno in pozabim na menstruacijo. Z vložki sploh hodit ne morem, čist neprijetni in neudobni mi so,vse skupaj mi pa deluje še skrajno nehigiensko.
Tampone uporabljam že dolgo pa še nikoli nisem imela nobenih težav.
Čist se strinjam ja. Js se enostavno s tamponom počutim bolj "čisto". Lepo pogosto menjuješ pa ni nič narobe. Vložek imam samo kdaj za spat, drugače pa tampon zmaga.
Jst isto. Sploh poleti, ni šans, da bi z vložki okol strašila Ker si že tko ves poten, pol pa še s tistim tam dol, pa vse ful velko, neprijetno ... juck Pozimi od časa do časa še uporabim vložek, poleti pa nikol, razen mogoče zvečer. Tud jst se počutim veliko bolj čisto s tamponi.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Ja, poleti se mi pa res strga, če ne bi bilo tamponov. Še spat ne morem v tistih plenicah Ubogi dojenčki, kako jim mora bit vroče v tisti plastiki okrog riti ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
mariah napisal/-a:***Ally*** napisal/-a:
Jaz sem jih tudi nekaj časa vsak dan uporabljala...zakaj pa s tem nebi šlo sexat?
ma ni to, ampak jst si ne predstavljam da bi bla s tipom in da mi gre on v hlačke pa da naleti na vložek
ja tud meni je to malo čudno...sej vem d dnevni vložki niso nč tazga in tud tipa ne bi smelo nč motit...ma useeno mi je malo neprijetno če bi me sleku in ga vidu lhko se sliši malo bedno, ma sej zato js čez tedn nosim te dnevne, čez vikend pa ne, k takrat sva z mojim skupi
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
^ eh glih dec ve, kdaj prime dnevni vložek in kdaj ne ... marskteri dnevni vložki so že tko tenki kt list papirja in se jih sploh ne čuti...
jst sploh ne bi mogla brez, vem pa, da niso glih najbl "zdravi"
jst sploh ne bi mogla brez, vem pa, da niso glih najbl "zdravi"
The secret of success is consistency of purpose.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov