Tamponi ali vložki

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
L°AbeiLLe
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a L°AbeiLLe » 06. Jun. 2007 10:23

Jz mam ponoči vložke podnevi pa tampone. Brez tamponov uf.. Si ne predstavljam več, kako bi zledal vse skupi. ;)
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 06. Jun. 2007 10:37

girl007 napisal/-a:Kaj svetujete oz. uporabljate ve?

Js že od prve menstruacije uporabljam tampone. Včasih se vložkov niti dotaknit nisem hotla. Meni so zelo nepraktični, vse se mi zmečka, strga, odlepi,... :tot: Doma imam ponavadi samo tampon, če pa kam grem + ponoči, pa imam za vsak slučaj še vložek, čeprav je zelo nadležen. Najrajši bi spet uporabljala samo tampone, ampak imam na žalost premočno menstruacijo, in tudi z največjim tamponom v 2. in 3. dnevu ne pridem uspešno niti do mesta. :?
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 06. Jun. 2007 11:51

jest sm na začetku uporabljala samo vložke,potem kar nekaj let podnevi tampone in samo ponoči vložke,pred dvema letoma sem popolnoma presedlala nazaj na vložke no zdej pa včasih tud kakšen tampon uporabim,sploh na začetku menstruacije ali pa če je zunaj zelo vroče,ker imam potem občutek da se mi spodaj še bolj paca vse skupaj.
kaj je najbolj zdravo pa pomoje noben ne ve,ker se vsake toliko časa pojavijo neke govorice...
Uporabniški avatar
little bee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a little bee » 06. Jun. 2007 11:57

L°AbeiLLe napisal/-a:Jz mam ponoči vložke podnevi pa tampone. Brez tamponov uf.. Si ne predstavljam več, kako bi zledal vse skupi. ;)

podpis :D
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Litija

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 06. Jun. 2007 12:46

jaz sem zdaj odkrila une vložke (vir al neki) k vsi pravmo, da so za stare mame. So debeli, brez krilc, sama vata - ampak FANTASTIČNI. jaz sploh ne čutm da jih nost, nč se ne premikajo, diha koža - to je važno. tko da ponoč mam te, al pa če sm doma, za vn dam pa en tamponček notr, itak mam ful šibke menstruacije tko da ni panike.....
Luna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 11. 2006
Kraj: overtherainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a Luna » 07. Jun. 2007 15:11

tamponi so zakon! vlozek samo za zvecer pa se to samo prve dve noci potem pa male tampone ker ni vec tako mocno. vlozke pa cez dan ne bi vec uporablala.
Uporabniški avatar
Anja89
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Anja89 » 07. Jun. 2007 16:07

se čist strinjam s tabo Luna :)
Uporabniški avatar
Leann
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 8. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Leann » 07. Jun. 2007 18:12

Skoraj ves čas uporabljam tampone, ker se zelo neudobno in neprijetno počutim z vložki... Slednje imam le občasno za doma, zelo redko.
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 07. Jun. 2007 18:31

Js pa že dolgo časa uporabljam samo vložke. Tamponi so mi preveč izsušil nožnico in ne zdijo se mi ravno zdravi!
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
Zoey
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Zoey » 09. Jun. 2007 8:49

Definitivno tamponi. Z njimi se počutim sproščeno in pozabim na menstruacijo. Z vložki sploh hodit ne morem, čist neprijetni in neudobni mi so,vse skupaj mi pa deluje še skrajno nehigiensko.
Tampone uporabljam že dolgo pa še nikoli nisem imela nobenih težav.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 09. Jun. 2007 10:26

Jaz uporabljam oboje.
Ko sem doma in ponoči imam vložke, ker se mi ne da mučiti z vstavljanjem tamponov. Pa tudi če jih uporabljam brez premora dobim neprijeten občutek v nožnici. :?
Kadar sem v šoli ali kjerkoli zunaj pa imam vedno tampone. Občutek je dosti boljši, ker lahko pozabiš da se karkoli dogaja s tabo.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 09. Jun. 2007 10:54

g00fy_qa napisal/-a:Jaz uporabljam oboje.
Ko sem doma in ponoči imam vložke, ker se mi ne da mučiti z vstavljanjem tamponov. Pa tudi če jih uporabljam brez premora dobim neprijeten občutek v nožnici. :?
Kadar sem v šoli ali kjerkoli zunaj pa imam vedno tampone. Občutek je dosti boljši, ker lahko pozabiš da se karkoli dogaja s tabo.

nekak tak je ja :)
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 10. Jun. 2007 19:39

Jaz samo tampone...vložkov ziher ne uporabljam nekje 8 let že ne!Ne amram jih ker me blazno motijo in sem se čist navadla na tampone...in kot je ena napisala,da čist pozabim na menstruacijo :D
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 10. Jun. 2007 19:47

tamponi me samo še od zunaj gledajo :D .
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 11. Jun. 2007 9:13

Zoey napisal/-a:Definitivno tamponi. Z njimi se počutim sproščeno in pozabim na menstruacijo. Z vložki sploh hodit ne morem, čist neprijetni in neudobni mi so,vse skupaj mi pa deluje še skrajno nehigiensko.
Tampone uporabljam že dolgo pa še nikoli nisem imela nobenih težav.

Čist se strinjam ja. Js se enostavno s tamponom počutim bolj "čisto". Lepo pogosto menjuješ pa ni nič narobe. Vložek imam samo kdaj za spat, drugače pa tampon zmaga.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov