Tamponi ali vložki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
blaaah tamponov lih ne maram prevec. sm se zmer nekak nesigurna glede njih vecinoma uporablam vlozke, ucasih (ampak se temu izogibam ) tampone
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
girlika - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 10. 2004
ja res je zelo nezdravo uporabljat tampone, ker kot prvo ti izsušijo nožnico in tudi očisti se ne...če ste kdaj opale imate krajšo menstruacijo če uporabljate (cel čas ali skoraj cel čas) tampone, kot pa takrat ko uporabljate vložke...jaz sem tampone včasih bolj uporabljala...zdaj pa malo...res samo takrat ko je to potrebno...
I´m like a bird
-
pjotra - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2004
jaz uporabljam vložke, edino če zvečer kam grem na kako fešto mam tampon, zato da se ne vidi da sem do kolen podložena s plenicami. Tamponi niso zdravi, ker vpijajo tudi vlago in tekočino v nožnici. Pa zadržujejo krvavitve. To mora iti ven, ne pa notr ostat.
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
tamponi...z vlozki sploh hodit ne znam
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
po moje da so vložki bolj zdravi
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
Vsekakor mam velik raj vložke, tiste ta tanke od always seveda. Sem sicer parkrat probala tampon, ampak sem se prov nesrečen počutla, k me je neki skoz ribal not . Sicer pa ene pišejo, da se z vložki počutijo ko da bi imele plenice... tiste najbrž sploh ne vejo, kako je bilo včasih, ko še ni bilo raznih always ultra tankih vložkov ipd. in smo si ene mogle deset kosov nabasat v gate, da ja ne bi kakšn rdeč flek skoz gate pogledal (pa se je na mojo velko grozo tud to kdaj zgodil )...da o filingu, ko sem se z vso to goro vložkov usedla sploh ne govorim.
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Tako kot vas je že nekaj napisalo : podnevi tampone, ponoči vložke.
Hm, vidim, da je prišlo do kar nekaj nasprotujočih si mnenj glede tega, kaj je bolj zdravo in higiensko. Mislim, da je res, da pri vložkih vse steče ven iz tebe, vendar če tampone redno menjavaš ne more priti do kakšnih okužb... No, ne vem, verjetno je kaj odvisno tudi od posameznice. Drugače pa mi je oboje v redu.
In res, kot pravi micamaca, še dobro da so "izumili" tanke vložke (da nimamo problemov s kupi vate) pa tudi tampone (da se manj opazi pa občutek je boljši).
Hm, vidim, da je prišlo do kar nekaj nasprotujočih si mnenj glede tega, kaj je bolj zdravo in higiensko. Mislim, da je res, da pri vložkih vse steče ven iz tebe, vendar če tampone redno menjavaš ne more priti do kakšnih okužb... No, ne vem, verjetno je kaj odvisno tudi od posameznice. Drugače pa mi je oboje v redu.
In res, kot pravi micamaca, še dobro da so "izumili" tanke vložke (da nimamo problemov s kupi vate) pa tudi tampone (da se manj opazi pa občutek je boljši).
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
jagodka - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 10. 2004
tjaska napisal/-a:vložki so tok ena nagravžna zadeva... plenice sem že prerasla!! tko da... TAMPONI RULE!!!
Pod to in podobne izjave se tudi jaz podpišem
Be my bad boy, be my man
Be my week-end lover
But don't be my friend
You can be my bad boy
But understand
That i don't need you in my life again
Be my week-end lover
But don't be my friend
You can be my bad boy
But understand
That i don't need you in my life again