Tamponi ali vložki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Js pa zadne cajte ne prenašam dobr teh tamponov. Sj nč ne rečm, dost bl higienski so, sam neki me pa mot: js namrč velik hodm lulat in če grem lulat s tamponom not in ga dam po tem vn, je čis prepojen od lulanja. Ja, ful se čudn sliš, sam tko pač je...zdj me pa zanima, če sm js nenormalna al je zmer tko, kr men so sošolke rekle, da nkol ni tko pr njih
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
*slamca* napisal/-a:Js pa zadne cajte ne prenašam dobr teh tamponov. Sj nč ne rečm, dost bl higienski so, sam neki me pa mot: js namrč velik hodm lulat in če grem lulat s tamponom not in ga dam po tem vn, je čis prepojen od lulanja. Ja, ful se čudn sliš, sam tko pač je...zdj me pa zanima, če sm js nenormalna al je zmer tko, kr men so sošolke rekle, da nkol ni tko pr njih
men tud ni jasno kako se ti to zgodi? kako bi lulanje prišlo do tampona, sej si ga moraš čim globje potisnit v nožnico??
drugač pa ne, tamponi niso bolj higienski, ker se ti potem na njem nabirajo bakterije in razmnožujejo, namesto da bi vse ven odteklo. so pa veliko bolj praktični.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Ja mogoče... Jst prisegam na tampone, jih mam že par let, skoz, podnev, ponoč...Sploh si ne predstavlam več, da bi mela vložke! Men je ful bolši filing, sploh ne vem, da mam menstro, kt pa da se mi un vložek paca med nogami. Ok, sam jst mam tok šibko menstruacijo, da sploh ne vem več, če je to normaln! Čez celo menstro uporabljam une mini tampončke, pa še to si ga polkrat suhga ven potegnem
A ma še kera tle tok mau menstre k jst? To se mi pa dogaja odkar sem na kont.tabletkah.
A ma še kera tle tok mau menstre k jst? To se mi pa dogaja odkar sem na kont.tabletkah.
-
muffin - Kofetarica
Js sm na tabletkah pa nkol nism mela tok mau menstre kt ti. Do nedavnega sm mela kr tko normalno in to po 5 dni pa umes dan al pa dva premora, pa še tazadn dan za odtenk....zdj mam pa 4 dni pa ne kj dost močno, razn ta prvi dan. Pa smešn je da me boli točno isti dan isti cajt in to ene 3 ure
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
Jz mam tud ful šibko menstruacijo odkar jemljem tabletke. Včasih sm mela pa fuuul močno. Zdej mam pa tko kukr je una pred mano rekla, tampon pa ga kr suhga napol vn potegnem. Se mi zdi, da če mam notr tist, mi kr nekak ovira da bi kej tekl, tko da raj vložke nosim.
-
jokica - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
- Kraj: za 9 gorami
*slamca* napisal/-a:Pa sj ga porinm not kokr gre-tle sploh ni dvoma, sam zmer je pač čist napojen tko brezbarvno....mugoče mam pa not še eno posebno lukno spelano
ej ma jo, to je pa možno... jest mam ful močan tud beli tok, in mam učas tud med menstro mal krvav tampon, pa FUL mokrga, pa sm enkrat prasala ginekologinjo če je kej narobe, pa je rekla da nc, da je to naravna vlžnost nožnice, ki ne zgine tud med menstro, pa da mam jest tega pac mal vec k kera druga, pa da ni nc narobe.
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
-
muffin - Kofetarica
jokica napisal/-a:*slamca* napisal/-a:Pa sj ga porinm not kokr gre-tle sploh ni dvoma, sam zmer je pač čist napojen tko brezbarvno....mugoče mam pa not še eno posebno lukno spelano
ej ma jo, to je pa možno... jest mam ful močan tud beli tok, in mam učas tud med menstro mal krvav tampon, pa FUL mokrga, pa sm enkrat prasala ginekologinjo če je kej narobe, pa je rekla da nc, da je to naravna vlžnost nožnice, ki ne zgine tud med menstro, pa da mam jest tega pac mal vec k kera druga, pa da ni nc narobe.
Eh, js belga toka sploh nimam-no,saj nevidn je. Pa js si loh naštimam nou tampon, grem lulat in bo prepojen.......kr neki.......
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
uh a res, za kej takzga pa se nism slisala. Jz zmeri ko grem lulat s tamponom si uno vrvico tko gor dam da po njej ne tece lulanje in je tampon cist normaln. Mogoce pa ti kako cudn lulas pa ti notr pride, sam to mal verjetno? Pa si zihr da je tist urin, ker nevem kako nej bi urin tja notr prsu? Mogoce si ga das pa premal notr.?
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
¤MiSsY¤ napisal/-a:uh a res, za kej takzga pa se nism slisala. Jz zmeri ko grem lulat s tamponom si uno vrvico tko gor dam da po njej ne tece lulanje in je tampon cist normaln. Mogoce pa ti kako cudn lulas pa ti notr pride, sam to mal verjetno? Pa si zihr da je tist urin, ker nevem kako nej bi urin tja notr prsu? Mogoce si ga das pa premal notr.?
jah po vrvici bi lahko prišel pomoje.
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
jst sm bla pa ne morju in sm si hotla vstavit tampon sam me je ful bolel pa ne vem zakaj
- mala.lubika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 3. 2006
jst tut prisegam na tampone...Yazmeen js tut mam touk šibko menstro...jooj...
T€žK0 j€ rR@zUm€t| d@ s| n|č t|§t€mU k| j€ t€b| Us€
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov